Cestitke svima na nedeljama jos jednom.hvala na cestitkama od vas.Imate svi lijepe stomake ..meni su inace svi stomaci od trudnica lijepi .Ja cu da vas pitam al nemoj dase smijete ?!😏zaista kad pocinjete da radite Ctg.meni nisu jos ni jednom radili ,pretpostavljam jel nije bilo potrebe al trebalo bi nekad pred kraj iskreno jedva cekam mogu da zamislim duple basove ..Dora ljubavi ti to znas slikovito da opises kako je to kad se duplo cuje ..Meni su pustali na ultrazvuk otkucaje srca al samo kratko nekad na pocetku pa pretpostavljam daje to tako samo duze traje i samo se to cuje ???zelim vam svima lijep dan ..Ja sam danas u nekom svecanom raspolozenju sve mi je potaman 😘😘😘 .
Vrapcic 🥰
Evo i nas 🙈 sad primjetim da sam i, drzanje promjenila, da su mi ramena vise nazad 😂
https://ibb.co/rvcwGnz

Baby girl 💜
Bome ste se raspisale 😁
Fenjer grozni mi je to sa zubima, zubobolja mi je nesto najgore od svega. Ja srecom zadnjih par godina nemam problema s njima, ali dok sam bila u osnovnoj imam osjecaj da sam zivjela kod zubara 🙄 bas su mi se uzasno kvarili. Zadnji bolovi su mi bili od umnjaka dok su rasli, to je horor bio.
Pcelice cestitke na godisnjici 🥳
(Nadam se da sam pogodila vas dvije 🙈 )
Mi isli prosetat psa. Sad dolazim k sebi. Imam osjecaj da sam presetala polumaraton 😂 strasno mi je koliko se mogu umorit 🤨
Trbuscici su divni 😍 ja cekam 30.tjedan pa cu van se pokazat 😁 ako ne eksplodiram do tad 😁

Pepilli da, da, tako i radim, onda kasnije operem zube, intradentalnom cetkicom povucem ako ima sta u rupama i na kraju isperem kaduljom. Zasad funkcionira dobro, valjda se nece jos nesta navuc unutra. Ali hvala ti svejedno, samo potvrda da dobro radim 😁
Fluffy budem si nesto uzela onda, zasad mi je samo uz vaginalete taj put rekla da pijem ili kefir ili lgg, to mi nije dovoljno uz ove oralne antibiotike?
Vrapcic pa ti si jako šlank mama 😍😍 prekrasna busa!!
Dana bome moj trbuh je u 20tj manji od tvog na prvoj slici 😟 zato tako jako i patim za tim trbuscicima jer nikako svoj docekati da krene, a kad krene vjerojatno cu jezik pregrist/prste pregrist jer sam tako pisala. 😂😂
OGTT jel neka od vas radila ogtt doma sama sa aparaticem za guk? Jucer mi je napomenula da to napravim u 24. tj, imam mogucnost nabavke i glukoze i aparatica pa me zanima jel bi to mooozda proslo? Ili bas moram ici tamo da mi vade krv iz vene? 😰
Trudy moji umnjaci jos nisu izbili do kraja 😒 imam 27 godina, 2 umnjaka su napola izrasla, a ostala 2 su samo nikla. A ta dva koja su vani rastu nekako u stranu, bas smo to jucer komentirale zubarica i ja da ce i to morati ici van kad rodim. A da ne spominjem da sam pisala krv kad su izbijali, i tad sam bila na antibioticima jer sam imala afte svuda po ustima, bas sam jaku upalu zubnog mesa imala 😂😂
Sva sreca ne bojim se zubara, inace ne znam kako bi hahahahahah
Daisy prekrasna ti je busa 😍😍 kako ste vi meni sve slatke s tim trbuscicima, jedva cekam da se udebljam 😅😅 odnosno da se trbuh udeblja 🤭 ja sam samo kilu dobila do sada, jel to malo? hahaha
Fluffy valjda mi bebici nece naskoditi ti antibiotici? Jel se moze probiotik uzeti bez recepta? Imala sam kandidu zadnji put kad sam bila sa 16tj na UZV i dala mi je vaginalete tad 🙄
Ja sam ti danas 28+2 i dobila sam 4 kg.
Nemoj se uopce sekirati, doci ce oni, bitno da ste bebica i ti ok i da se razvija kako treba😊
Vrapcic 🥰
Evo i nas 🙈 sad primjetim da sam i, drzanje promjenila, da su mi ramena vise nazad 😂
Ooo pa ti i majice istim redom izmjenjujes😉predivna, lijepo rastete
💙
Vrapcic 🥰
Haha,ramena su joj vise nazad. Ma di ti to sve primjetis? Super ti je trbuscic😊😊
Hvala curke 💕 Dada trbuh raste baš jako, mislim da ću zbilja imati ogroman trbuh. No mala je do sad bila ful velika i duga, nadam se da će i dalje tako rasti. Ma neka curica raste samo. Samo neka su bebe nama zdrave, drugo ćemo lako.
Dana prekrasni ste i baš lijepo napredujete 🥰🥰🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Fenjer, a ovisi i prije trudnoce. Nisam ja ni, prije bila mrsavica niti imala ravan trbuh. Dok god ti se beba lijepo razvije, lako za trbuh 🥰
Rose hvala 😘 a na pocetku prve 3 slike razlicite majice, pa sam nastavila u istom tonu 😂😂 vidi se da imam vremena

Baby girl 💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji