Mimoza uzivaj u tim divnim zvukićima 🎉
U ona dva dana u bolnici taj ctg mi je bio omiljeni dio 😍
Totalno!!! 🥰🥰
Ja sam snimila mobicem u vocap kao audio zapis i slala muzu, bas je bio odusevljen!
Sretan veseli slavljenički utorak mamike 🥳🥳🥳🥳🥳
Fenjer grozno mi je ovo čitati sa zubima, izdržat ćeš ti to!
Kalcij - zasad ga ne uzimam dodatno jer se trudim unositi ga dovoljno kroz mliječne proizvode i zeleno lisnato povrće u smoothijima. Čitala sam i da višak kalcija uzrokuje probleme sa zatvorom i tvrdom stolicom, a s time se trenutno mučim pa zasad preskačem dodatan kalcij.
Magnezij citrat - jučer sam kupila toliko hvaljeni u ovoj grupi Solgarov magnezij citrat, njega 2X na dan uzimamo jelda? Od kojeg ono tjedna u kasnoj trudnoći više nije preporučljivo piti magnezij?
Kompot od suhih šljiva - bez toga ne ide, doslovno 🤣💩
Rio javljaj za pasicu
Trudy - i kod mene se Ozark gleda, super je nova sezona
Ja nekada popijem jednu, nekada dvije. Kakav mi je dan bio i stvarno je najbolji. Od 36. tjedna mislim 🤔🤔
Dora tad su nam ugravirani datumi ali iskreno vise se ne vodimo za tim datumom..nije nam vise to toliko bitno,samo da sto prije obavimo to.
Naravno da smo htjeli u krugu uze obitelji al kad nejde tako onda bar samo s kumovima..tko zna,mozda i za mjesec dana i restorani dobiju zeleno svjetlo pa onda uspije sve po planu pa bez obzira na datum pa makar bila i sredima 5 mj.
Ionako su svi pomaknuli datume za veca vjencanja kao i pricesti i krizme pa mislim da cemo imati datuma na pretek za biranje ako restorani dobiju zeleno svjetlo 😁😁
Uzivam 🥰 sad kaze doktorica da stuca hehe i sad sam jos sigurnija da je pravi stucavko, nisam umisljala.
Dora i ja sam muzu sad snimala i slala, ovo je inace prvi put da nije s nama na pregledu. Cijeli postupak je bio uz mene i na svakom pregledu, ali eto sad visa sila. Pomalo sam tuzna, al zato snimam sve 😁
Suzi super, bit ce mjesta znaci! 🤩
Kaktusica hahahaha markira tv nastavu 🤣😂
Nisi se pohvalila, kak se muzic snalazi s video callovima? Gledate li se svaki dan 😏
https://ibb.co/hRnGY6x
Ovo je haljina koju sam kupila za vjencanje i sad jadna ceka bolje dane ako i doceka 🤣🤣
Dobro jutro krafnice!!!
Čestitke na punim veeeelikiiim tjednima ženske!!!
I ja se pridružujem klubu vađenja ogtt-a sutra ujutro🙈 sve me strah da to ne bude kod mene dobro jer dosta otičem.
Meni su počeli kapilari pucat i po licu i rukama😓
Ako tko ima pregled danas, sretnooo!
Gdje se ono stavi slikica?
Slikala sam se jučer i imam osjećaj da mi je trbuh preogroman😅
Sortiraj odgovore
Najstariji