Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    25. Ožujak 2020. 18:49

CurlySue i ja sam maloprije dobila email od twistshake i ovdje takodje dostavlja dhl, jedva cekam da stigne.
    Nikita da znas da je dobar bio, zahvalit cu mu se veceras 😂
    Tonka e super da si doma i da si se javila. Dva puta sam pitala za tebe, nemoj da me brines 😊 pripremi ti sto vise mozes do sljedeceg pregleda, ali polako, rasporedi sebi vrijeme. Znaci oko 200gr u 2tj otprilike? Pa u 30tom tj i treba da su oko 1500gr, tako da ti je to ok. Ja osjetim da je moj puno ojacaj od zadnjeg pregleda, jer su poceli biti neugodni njegovi udarci, al me ne bi cudilo da isto na slj pregledu bude mrsav 😁 Neka je sve u redu, a udebljat ce se oni brzo.
    Cestitke na velikih 30 tjedana 🥰

25. Ožujak 2020. 18:52

Kako su mi nestvarno daleko vaši tjedni i te kilaže bebača 😃
    Moram se sjetiti pitati svoju za kg odnosno grame na idućem pregledu. Zadnji put mi nije rekla, osim da je dugih nogu, manje glavice (i David je, ali i ja i suprug jako malo i usku glavu imamo) i mršavica🤔

Rose1
    25. Ožujak 2020. 18:54

Missy ma znsm da ti je tesko, znsm kako bi meni bilo...bas mi je zao...moja za sada jos radi, a do kada ne znam

Tonka drago mi je da si nam se javila, da si dobro i dosla doma

💙

DanijelaBB
    25. Ožujak 2020. 18:56

Mila7

DanijelaBB

Mila7

DanijelaBB

Mila7

Zene trebam pomoc oko propusnica, popunjavanja oprazaca i slanja istih civilnoj zastiti.
    Naime na koji nacin ste obrazac printali i potpisivali? Nasla sam ga na netu al nemamo doma printer. Ajd pomagajte ako znate 😘
    Milaja nisan ništa printala, skinula s neta onaj obrazac u wordu, popunila ga i poslala im na mail..

A kako si ga potpisala?
    Trudy hvala za ideju

Ma samo sam doli di piše potpis upisala svoje puno ime i prezime.
    Slobodno tako napravi jer svi kažu da se šalje mailom

Ok hvala na info, budem sutra probala

😉👍

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

25. Ožujak 2020. 18:58

Leonie cestitke na dobrom pregledu!
    Tonka drago mi je cuti da si doma i da si dobro 😊
    Missy zao mi je zbog pregleda, znam da si jedva cekala cetvrtak..to onda i mene mozda cega sljedeci tjedan, poslat cu joj mail u ponedjeljak da li da dolazim da me ne frapira dan ranije. I ja moram odraditi ogtt tako da cu i ja u medico kao nikita. 

Tonka341
    25. Ožujak 2020. 19:00

Mimoza hvala ti, sutra si nam i ti na okruglih 30 tjedana, bas mi to puno zvuci, preblizavamo se trenutku kada cemo upoznat nase bebonje☺, ko da sam jucer bila 20 tjedana 😳.
    Moj maleni je na zadnjem pregledu prije 2 tjedna imao 1240 grama i bio napredniji za par dana a sad ispada da je za tjedan dana manji, al necu se opterecivat s tim mjerama jer su dosta nerealne, bitne da dobivaju i da previse ne odskacu 👌, i da i moj je osjetno ojacao, tamo im je skoro izbio ctg 🤭.
    Evo ja sam se danas prijavila na onaj online Rodin tecaj posto su svi tecajevi otkazani.

Ante 💙 Maro 💙

Žuža
    25. Ožujak 2020. 19:00

Tonka u kojoj si bila bolnici?
    Pcelice mislim da je to sto rade u vasoj bolnici jako opasno i neodgovorno. Evo primjer moja frendica koja je rodila prije 2 tjedna. Znaci isla je u TA i nista se nije otvarala i ctg bio ok. I sve dok nije dosla jedan dan i ctg los. Ostavili ju tamo i za par sati novi ctg koji je opet bio los. Hitni carski i mali je omotao pupcanu oko vrata i oko noge i ukakao se u plodnu vodu. Nije imala uopce trudove biti se pocela otvarati. Znaci, njoj bi njeno dijete umrlo da nije bilo pregleda i da su se cekali trudovi. Mislim da su neke mjere uzasne. 

Ja sam se danas narucila za porod kod Podobnika. Mene je strah da ne bude kaos po bolnicama. Recimo sada u Petrovu nitko ne moze, ko zna sta ce biti s Vinogradskom zbog ovoga i ostaje Merkur koji nema bas kapaciteta i Sv. Duh sto je premalo za Zagreb i okolicu. Ovo je ludilo nevidjenih razmjera. Jednostavno ne mogu vjerovati da se to sve dogadja. Nikad u zivotu nisam popila nista za smirenje, al mislim da cu morat zvati dokicu da mi prepise normabel jer ja jednostavno ne mogu vjerovati da vam doktori otkazuju preglede. meni je to van svake pameti!

MissyR
    25. Ožujak 2020. 19:02

Zara ah eto nas u istom "sosu" ne znam sto da napravim...da li ranije da li kasnije da li privatno uff ugl do 9.4 moram imati nalaze,ne znam vise sta cu..do kad ti moras?
    Evo da prijavim i zgaravicu od nervoze...
    Nikita a razmisljam da li da odem u medico kao i ti nadam se da nisu bas skupi

url=https://lilypie.com]

25. Ožujak 2020. 19:10

Ubija me glava cijeli dan grrrr. To je rijetkost kod mene, doslovno dva puta godisnje 🤣 Citam clanak da svakodnevno drijemanje i dovoljno sna sprjecavaju premalu potodjajnu tezinu bebe. Pa ne znam bas, spavam po noci, a po danu ispruzim tu i tamo nogice bez dtijemanja. Papam redovito, pa valjda raste beba normalno haha

mimoza
    25. Ožujak 2020. 19:14

MissyR i ja evo muku mucim sa zgaravicom, morat cu traziti neki lijek, nista prirodno vise ne pomaze.
    Mrvicak nekako brzo prodje vrijeme od grama do kilograma. Bas od 20. do 30. tjedna je proletilo vrijeme.
    Tonka vrlo moguce da je netacna procjena kilaze. Beba se malo drugacije okrene i eto ti novih mjera, nista to meni nije pouzdano. Jesi se slikala? 😊 Ja cu sutra 😁
    Jesi li ti pocela prati i peglati robicu za bebu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.