Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    25. Ožujak 2020. 17:38

Mimoza to si bas lijepo rekla, da cemo roditi sebi zivot 🥰
    Yvette tako je moja ujna bila luda jer joj je mali otisao u svicarsku sa klubom i kaze od svih svicarskih cokolada donio te s najvecim postotkom kakaa 😂😂
    Hvala cure, sretna sam sto sam ga uopce obavila.. 

MissyR
    25. Ožujak 2020. 17:39

Evo da javim upravo me zvala med.sestra da otkaze pregled 😥😥bas sam imala predosjecaj da ce otkazati...rekla je da ce me nazvati kroz par dana da mi da neki drugi termin 😒😒 
    A bas sam se veselila pregledu i izlasku iz kuce 😐

url=https://lilypie.com]

Tonka341
    25. Ožujak 2020. 17:42

Leonie cestitam na dobrom pregledu.
    Dora stvarno imas zlatnu svekrvu ☺, bome te opskrbila slatkisima 😁.
    Evo ja sam od jucer popodne doma! Nisam se javljala jer sam bila toliko umorna i iscrpljena, prvo se nisam naspavala radi potresa a u bolnici jer od 4 ujutro nakon sto probude za ctg je stalno nesto i svatko malo netko ulazi u sobu, taman kad mislis da ces malo zadrijemat ( Dora ti me razumjes 😁 ); ovu noc sam sve nadoknadila i probudila se samo jednom za wc ☺.
    Ugl za sad je sve u redu, za urinokulturu jos moram zvati i narucena sam na pregled 14.4 u ambulantu za visokorizicnu trudnocu. Cak si razmisljam do tad i dosta stvari pripremit za slucaj da me nebi opet zadrzali radi tlaka jer cu tad cu vec biti u 34.tjednu. i jucer su mi radili uzv i maleni ima 1400 grama, nekako mi je malo dobio od zadnjeg pregleda ali necu se opterecivat jer to ovisi o uzv i kako namjeste pa se odmah i mjere pomaknu...

Ante 💙 Maro 💙

Tonka341
    25. Ožujak 2020. 17:44

Mimoza ovo si bas lijepo rekla da ce nama biti dobra godina zbog nasih bebica i nista nam ju nemoze pokvariti 😍.

Ante 💙 Maro 💙

MissyR
    25. Ožujak 2020. 18:01

MissyR

Evo da javim upravo me zvala med.sestra da otkaze pregled 😥😥bas sam imala predosjecaj da ce otkazati…rekla je da ce me nazvati kroz par dana da mi da neki drugi termin 😒😒

Update: zvala me ponovo i rekla da dodem ja ili netko od mojih po uputnice za kks i ogtt i da dodem 09.04 sa nalazima  svim na redovnu kontrolu ako slucajno mi je neka hitnoca prije da joj posaljem mail...i sad sam zabrinuta jer cu morat sjedit 2h u bolnici usred ove epidemije...nisam mislila da ce me uplasit to ali evo lagano me strah ne zbog vadenja krvi to mi je najmanji problem nego biti izlozena tamo 2h.. a tako mi je bio smiren dan 😔😔

MissyR
    25. Ožujak 2020. 18:06

Tonka341

Leonie cestitam na dobrom pregledu.
    Dora stvarno imas zlatnu svekrvu ☺, bome te opskrbila slatkisima 😁.
    Evo ja sam od jucer popodne doma! Nisam se javljala jer sam bila toliko umorna i iscrpljena, prvo se nisam naspavala radi potresa a u bolnici jer od 4 ujutro nakon sto probude za ctg je stalno nesto i svatko malo netko ulazi u sobu, taman kad mislis da ces malo zadrijemat ( Dora ti me razumjes 😁 ); ovu noc sam sve nadoknadila i probudila se samo jednom za wc ☺.
    Ugl za sad je sve u redu, za urinokulturu jos moram zvati i narucena sam na pregled 14.4 u ambulantu za visokorizicnu trudnocu. Cak si razmisljam do tad i dosta stvari pripremit za slucaj da me nebi opet zadrzali radi tlaka jer cu tad cu vec biti u 34.tjednu. i jucer su mi radili uzv i maleni ima 1400 grama, nekako mi je malo dobio od zadnjeg pregleda ali necu se opterecivat jer to ovisi o uzv i kako namjeste pa se odmah i mjere pomaknu…

Tonka cekali smo da se javis 😊 bas mi je drago da si opet doma i da je sve ok 🥰

• anav05
    25. Ožujak 2020. 18:11

Dora4

Evo da vam uljepsan dan..
    Rio mislim da sam bas s tobom nekidan tipkala kako nam svekrve kupuju korisne i dobre poklone?
    Otisla nam je u ducan i kupila toliko svacega, od mlijeka, mesa, soka od cikle, kruha trajnog, brasna, palente, sumskog voca, ma zbilja svega i ja iz sale kazem dajte samo jos koji kinderbueno, to vam unucici najvise vole, a znam da je ziher uzela slatkise jer i muz i ja volimo, al brate mili…on je u 3 navrata isao do auta da dovuce sve, ne znam ni di da spremim sve, frizider puca po savovima 🤭
    Ugl, pofotkam sve slatkise (osim jednog paketa kinderica koji je nastradao ODMAH po ulasku u stan) i posaljem bratu, a on mi odgovori "i ja bio trudan!!!!" 😂😂😂
    https://ibb.co/vL49Psy

P.s. sreca da je ogtt odradjen 🤭🤗😝

Ja ti nisam bas osoba od slatkog tako da bi meni ovo bila zaliha za 5 godina valjda...ali mužu necu niti pokazati, umro bi od srece😅😁  

DanijelaBB
    25. Ožujak 2020. 18:17

Mila7

Zene trebam pomoc oko propusnica, popunjavanja oprazaca i slanja istih civilnoj zastiti.
    Naime na koji nacin ste obrazac printali i potpisivali? Nasla sam ga na netu al nemamo doma printer. Ajd pomagajte ako znate 😘

Mila ja nisan ništa printala, skinula s neta onaj obrazac u wordu, popunila ga i poslala im na mail..

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• anav05
    25. Ožujak 2020. 18:17

MissyR

Evo da javim upravo me zvala med.sestra da otkaze pregled 😥😥bas sam imala predosjecaj da ce otkazati…rekla je da ce me nazvati kroz par dana da mi da neki drugi termin 😒😒

Zao mi je...
    Meni je pregled zakazan za 16.4., ali odmah mi je dokt.rekla da ćemo se za taj cuti.
    Vjerujem da si htjela vidjeti bebu, ali ako je sve ok, bolje da izbjegavaš zdrav. ustanove sad...
    Šaljem pozitivnu energiju🥰

• indy34
    25. Ožujak 2020. 18:18

Cure vidim sve imate problem sa tim propusnicama i svom administracijom,svima nam je tako moramo da budemo strpljivi .I ovde se svi pregledi otkazuju samo hitne slucajevi se primaju u bolnicu.Sladkisi mi se jos ne jedu,cak mi se nije povecao ni apetit inace pre trudnoce sam mogla vola da pojedem sad nebi mogla ni pola pileta .sve mi je suprotno od onoga sto pricaju za trudnocu,jedino na sto mi idu sline su borovnice .to jedem svaki dan ubise od toga ..😂 bar nesto 😂.Zelim vam ugodno vece svima nadam se da ce da bude bolje iduce sedmice ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.