Evo da javim upravo me zvala med.sestra da otkaze pregled 😥😥bas sam imala predosjecaj da ce otkazati…rekla je da ce me nazvati kroz par dana da mi da neki drugi termin 😒😒
A bas sam se veselila pregledu i izlasku iz kuce 😐
Missy ja san trebala imati pregled jučer ujutro, također me zvali u Ponediljak da mi se pregled pomiče za sljedeći Ponediljak, 30og 🤷♀️
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Evo da javim upravo me zvala med.sestra da otkaze pregled 😥😥bas sam imala predosjecaj da ce otkazati…rekla je da ce me nazvati kroz par dana da mi da neki drugi termin 😒😒
Update: zvala me ponovo i rekla da dodem ja ili netko od mojih po uputnice za kks i ogtt i da dodem 09.04 sa nalazima svim na redovnu kontrolu ako slucajno mi je neka hitnoca prije da joj posaljem mail…i sad sam zabrinuta jer cu morat sjedit 2h u bolnici usred ove epidemije…nisam mislila da ce me uplasit to ali evo lagano me strah ne zbog vadenja krvi to mi je najmanji problem nego biti izlozena tamo 2h.. a tako mi je bio smiren dan 😔😔
Mozes li gdje raditi privatno?
Oprosti, nisam polovila otkud si, ali imas puno privatnih klinika i labosa koji to rade.
Ja nebi isla u bolnicu ikakvu, ako nije krajnja nuzda.
Svea thanks pregledala sam spam i sve na kraju ga nasla u Promotions 🙄🙄🙄
.
Netko je pitao za doznake... Ja sam ih dobila na proslom pregledu 20.3. Danas sam nazvala hzzo za moj grad, javila se jako ljubazna zena rekla da naravno da mogu sve mailom samo da ne dolazim ni u kom slucaju. Rukom sam napisala kratak zahtjev za isplatu i slikala jer nemam printer i scanner i sve slikano poslala njoj na mail. Probajte nazvati svoje podrucne sluzbe.
Update: zvala me ponovo i rekla da dodem ja ili netko od mojih po uputnice za kks i ogtt i da dodem 09.04 sa nalazima svim na redovnu kontrolu ako slucajno mi je neka hitnoca prije da joj posaljem mail…i sad sam zabrinuta jer cu morat sjedit 2h u bolnici usred ove epidemije…nisam mislila da ce me uplasit to ali evo lagano me strah ne zbog vadenja krvi to mi je najmanji problem nego biti izlozena tamo 2h.. a tako mi je bio smiren dan 😔😔
Imam isti problem, moram ic odradit ogtt, doktorica zahtjeva, meni se neda sidit 2 ure doli, jos su mi u lab rekli da oni to sad ne rade jer je situacija takva kakva je, a njen komentar nanto je bio da odradim to privatno.
Cili dam sam u stresu radi toga.
💞girl💞
Zene trebam pomoc oko propusnica, popunjavanja oprazaca i slanja istih civilnoj zastiti.
Naime na koji nacin ste obrazac printali i potpisivali? Nasla sam ga na netu al nemamo doma printer. Ajd pomagajte ako znate 😘Milaja nisan ništa printala, skinula s neta onaj obrazac u wordu, popunila ga i poslala im na mail..
A kako si ga potpisala?
Trudy hvala za ideju 👍
Imam isti problem, moram ic odradit ogtt, doktorica zahtjeva, meni se neda sidit 2 ure doli, jos su mi u lab rekli da oni to sad ne rade jer je situacija takva kakva je, a njen komentar nanto je bio da odradim to privatno.
Cili dam sam u stresu radi toga.
Missy i Zara, ja sam ogtt odradila privatno u lab Analiza, cijena je 90kn. Smjestili su me u jednu od ordinacija dok sam čekala. Ne smije se izić jer oni kao odgovaraju za nas, a nisu me tili ostavit da čekam u čekaonici zbog ostalih ljudi.
Ne znan iz kojeg ste grada i koje lab imate na raspolaganju, ali ako imate svakako se isplati privatno jer ne košta previše a puno je sigurnije.
Missy, baš mi je žao, ako ti se da plaćati odi u Medico to obaviti, ja bila i super su i nema skoro ništa ljudi... Btw tvoj dragi je još dobar, moj jede i dobiva kile umjesto mene 🤭
Mimoza, brownie s jagodama izgleda tako savršeno
Inače, kideroljupci, jeste vidjeli da je došao novi kinder bueno coconut
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Zene trebam pomoc oko propusnica, popunjavanja oprazaca i slanja istih civilnoj zastiti.
Naime na koji nacin ste obrazac printali i potpisivali? Nasla sam ga na netu al nemamo doma printer. Ajd pomagajte ako znate 😘Milaja nisan ništa printala, skinula s neta onaj obrazac u wordu, popunila ga i poslala im na mail..
A kako si ga potpisala?
Trudy hvala za ideju
Ma samo sam doli di piše potpis upisala svoje puno ime i prezime.
Slobodno tako napravi jer svi kažu da se šalje mailom
Twistshake… Neka od cura me pitala ide li dostava. Evo, upravo mi poslali mail da je posiljka krenula, dostavlja dhl. 😉
A kako si ga potpisala?
Trudy hvala za ideju
Ma samo sam doli di piše potpis upisala svoje puno ime i prezime.
Slobodno tako napravi jer svi kažu da se šalje mailom
Ok hvala na info, budem sutra probala
Sortiraj odgovore
Najstariji