Hvala puno na odgovorima cure, vidjet cu do sutra kako bude, bol npr dok setam uopce je nema, evo sad dok lezim bol je blaga i sa obje strane ledja kod bubrega ali i na sredini, pomislila sam mozda da mi se i neki zivac ukljestio ili nesto, vec sam postala bolesna od svih razmisljanja 🙄
Valentina slazem se s curama, ovo sve osim bubrega je karakteristicno za sirenje.. a ja sam shvatila da je to s bubregom bilo kratkotrajno? Mozda da uvedes brusnicu..
Aaaa kaktusica i ja sam danas jela uz ribu isti umak s avokadom, ali bez vrhnja. Preukusno je bilo, i to je bio prvi put da sam uopce probala avokado.
Sretno s muzem, srecom nema ljubljenja 😜
Mimoza sline mi cure. Sto li ce biti sa svim jagodama domacim koje bi se prodavale na standovima.. 🤨
Mrvičak meni je pregled 10.4. Vidim da su kraj tog datuma upitnici pa ih zamijeni mojim imenom☺️
Leonie čestitke na uspješnom pregledu!🥳
Leonie s obzirom na snijeg i hladnocu, mozda ce biti losa godina za poljoprivredu. Ma losa je za sve, osim za nas koje cemo roditi sebi zivot ❤️
Rose hajde dok je jos toplo 😊
Mimoza bas je dobar
Svea prijavila sam se i ja, nije bas da mi se slusa ali nista ne znam pa bolje
Kaktusica ma daj pa sto fali Dorini...meni je moj jednom prilikom donio neke sa 80 posto kakaa. Imale su okus onih za kuhanje. Nisu bile cak ni neke bolje tipa Lindt nego zbnj. Htjela sam ga zadaviti. Zar ja izgledam kao netko tko zeli jesti zdravije slatkise
Sad kad si pocela nabrajati slatkise, sjetila sam se i Tortice, to isto obozavam
Zene trebam pomoc oko propusnica, popunjavanja oprazaca i slanja istih civilnoj zastiti.
Naime na koji nacin ste obrazac printali i potpisivali? Nasla sam ga na netu al nemamo doma printer. Ajd pomagajte ako znate 😘
Ja bi na tvom mjestu prepisala sve s tog obrasca rukom i popunila rukom, slikala mobitelom i poslala im na mail uz obrrazlozenje da: nemas printer, trudna si pa ti se bas i ne seta okolo 😉
A za slatko, bome meni rijetko kad moj nesto donese 😳 zadnji put (cini mi se za valentinovo) sam dobila neki kolac s orasima iz neke nove fensi slasticarnice (i uopce uopce mi nije bio dobar, a i ne volim kolace s orasima) 😁
Ja sam se na one zmyjine buhtle nabrijala, sutra su na repertoaru 😁
Daisy testirali su ga zbog nje, jer ona spada u rizicnu skupinu, nema ni jedan bubreg. A ovdje u De opcenito testiraju vise nego dolje..
Slatkisi uhh, imam i ja masu zaliha. Necu sve ni stic pojest dok rodim. 🤣
Mimoza brownie obozavam, samo sto ja uz to stavim jos kuglu sladoleda od vanilije.. Bude jos bolje..
Sortiraj odgovore
Najstariji