Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valentina 👶🏻
    25. Ožujak 2020. 17:18

Hvala puno na odgovorima cure, vidjet cu do sutra kako bude, bol npr dok setam uopce je nema, evo sad dok lezim bol je blaga i sa obje strane ledja kod bubrega ali i na sredini, pomislila sam mozda da mi se i neki zivac ukljestio ili nesto, vec sam postala bolesna od svih razmisljanja 🙄

Leonie90
    25. Ožujak 2020. 17:18

Valentina slazem se s curama, ovo sve osim bubrega je karakteristicno za sirenje.. a ja sam shvatila da je to s bubregom bilo kratkotrajno? Mozda da uvedes brusnicu..
    Aaaa kaktusica i ja sam danas jela uz ribu isti umak s avokadom, ali bez vrhnja. Preukusno je bilo, i to je bio prvi put da sam uopce probala avokado. 
    Sretno s muzem, srecom nema ljubljenja 😜
    Mimoza sline mi cure. Sto li ce biti sa svim jagodama domacim koje bi se prodavale na standovima.. 🤨

Leonie90
    25. Ožujak 2020. 17:20

E da, beba je 1400 g. 

Amneris
    25. Ožujak 2020. 17:20

Mrvičak meni je pregled 10.4. Vidim da su kraj tog datuma upitnici pa ih zamijeni mojim imenom☺️
    Leonie čestitke na uspješnom pregledu!🥳

mimoza
    25. Ožujak 2020. 17:21

Leonie s obzirom na snijeg i hladnocu, mozda ce biti losa godina za poljoprivredu. Ma losa je za sve, osim za nas koje cemo roditi sebi zivot ❤️
    Rose hajde dok je jos toplo 😊

yvette
    25. Ožujak 2020. 17:29

Mimoza bas je dobar
    Svea prijavila sam se i ja, nije bas da mi se slusa ali nista ne znam pa bolje
    Kaktusica ma daj pa sto fali Dorini...meni je moj jednom prilikom donio neke sa 80 posto kakaa. Imale su okus onih za kuhanje. Nisu bile cak ni neke bolje tipa Lindt nego zbnj. Htjela sam ga zadaviti. Zar ja izgledam kao netko tko zeli jesti zdravije slatkise
    Sad kad si pocela nabrajati slatkise, sjetila sam se i Tortice, to isto obozavam

yvette
    25. Ožujak 2020. 17:30

Leonie uvijek zaboravim bar nekog ... cestitam na uspjesnom pregledu

Trudy
    25. Ožujak 2020. 17:32

Mila7

Zene trebam pomoc oko propusnica, popunjavanja oprazaca i slanja istih civilnoj zastiti.
    Naime na koji nacin ste obrazac printali i potpisivali? Nasla sam ga na netu al nemamo doma printer. Ajd pomagajte ako znate 😘

Ja bi na tvom mjestu prepisala sve s tog obrasca rukom i popunila rukom, slikala mobitelom i poslala im na mail uz obrrazlozenje da: nemas printer, trudna si pa ti se bas i ne seta okolo 😉

Trudy
    25. Ožujak 2020. 17:35

A za slatko, bome meni rijetko kad moj nesto donese 😳 zadnji put (cini mi se za valentinovo) sam dobila neki kolac s orasima iz neke nove fensi slasticarnice (i uopce uopce mi nije bio dobar, a i ne volim kolace s orasima) 😁 
    Ja sam se na one zmyjine buhtle nabrijala, sutra su na repertoaru 😁

ena0206
    25. Ožujak 2020. 17:37

Daisy testirali su ga zbog nje, jer ona spada u rizicnu skupinu, nema ni jedan bubreg. A ovdje u De opcenito testiraju vise nego dolje..
    Slatkisi uhh, imam i ja masu zaliha.  Necu sve ni stic pojest dok rodim. 🤣
    Mimoza brownie obozavam, samo sto ja uz to stavim jos kuglu sladoleda od vanilije.. Bude jos bolje.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.