Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    25. Ožujak 2020. 16:26

Maree preslatke su vam majice 👍🏻
    Dana joj to bas zivcira kad internet trgovine imaju takvu praksu. Ja doduse nikad nisam imala iskustva s tako necim skupim, ali jesam sa stvarima od par stotina kuna. Shoe be do mi je skinuo novce za nesto sto nisu imali pa vracali, i biraj.hr za jedan parfem
    Svea koliko traje taj tecaj? Ako je nesto predugo, nemogu...paznja mi je losa

Trudy
    25. Ožujak 2020. 16:28

Wow Dora kakav paket 🥺 nisam nikad toliko slatkog na jednom mjestu vidjela osim u ducanu 😁
    Yvette nemam pojma treba li kapica ili ne 😁 ja cu to ovako poslozit, lako maknemo visak 😁 glavno da nesto ne fali.
    Joj sad ste me s tim pregledima opet iz takta izbacili 😭 nadam se da moj u utorak nece bit otkazan 😭😭 ako bude tek u 34.tjednu, imam jos mjesec i pol 😭
    Citam da i vlada planira donjet neki dodatak zakona o radu da nam se svima placa na minimalac smanji 😕 znam da je glupo sad o tome razmisljat, al mislim da u paketu mozemo prekrizit i onu naknadu za drugih sest mjeseci koja je trebala bit povecana..

MissyR
    25. Ožujak 2020. 16:32

Dora sigurno si i ti odlicna cim sveki sve donosi ne sumnjam ☺ 
    ma o kilama ne zelim previse misliti tu i tamo se sjetim da cu doc kao lopta do kraja ali sve to ode kad dodu bebaci i krene ne spavanje i dojenje prvi put otislo u cca 2 mjeseca od poroda...
    I htijela sam napomenuti da koliko jedem i moj dragi me poceo pratiti sad je i on na +3kg od pocetka trudnoce bas sam mu rekla da sta se mi natjecemo tko ce biti okrugliji do ljeta 🤣🤣

url=https://lilypie.com]

Rose1
    25. Ožujak 2020. 16:33

Leonie finooo, dobar tek
    Yvette bome slatkog imas😂🤣😂ti i Dora cete slati kad prifali

💙

25. Ožujak 2020. 16:35

Ja zvala ginekologicu, imam normalno pregled 2.4. Za sada, to je naglasila

Valentina 👶🏻
    25. Ožujak 2020. 16:45

Pozdrav drage cure, nadam se da ste sve dobro 😇
    Imam jedno pitanje, pojavila mi se bol u ledjima, najprije skroz nisko dolje pa me probolo kroz prepone al je kroz par sek prestalo dok sam sjedila tako dva puta, ali je ostala bol u ledjima, onako nekada bole cijela ledja, nekad u podrucju bubrega, nekad skroz nisko, nije neizdrzljivo ali sam prepadnuta? 
    Ne znam sto da radim, da pricekam pa da sutra odem na pregled? Doktor mi danas vise ne radi a ja vec histeriziram 😏

Leonie90
    25. Ožujak 2020. 16:47

Yvette, to je tvoja zaliha???? Pa ko u ducanu 😍😍
    Okej, jucer je netko spomenuo da je kupio nesto s e kupi i da mu je doslo, i meni se sad njihova reklama ne mice odavde, non stop je tu.. 
    hvala cure, najela sam se, iako cu biti gladna opet za sat- dva 😂
    ja obavila pregled, mjere u domu zdravlja su stvarno visoke. Na ulazu dezinficiranje ruku, mjerenje temperature, obavezna maska. Sve se ceka vani, u cekaoni je zabranjeno..
    S bebom je sve u redu, iduci pregled 21.4. Oko onih bolova nismo nista previse komentirale jer je eto sad sve dobro. Za kontrakcije kaze da ih je u nedjelju i ona imala iako nije trudna 😂 Doznake sam dobila, i da ih odnesem mi je rekla sestra. Reko ne mogu mailom? Kaze mislim da ne. I jos mi kaze da ona smatra da je najbolje da donesu odluku da ona salje za sve doznake na kraju mjeseca, ali da od toga jos nista.
    Meni bilo glupo reci pa ja na missmami procitala da neke tako vec rade 😂😂

Leonie90
    25. Ožujak 2020. 16:49

Valentina 👶🏻

Imam jedno pitanje, pojavila mi se bol u ledjima, najprije skroz nisko dolje pa me probolo kroz prepone al je kroz par sek prestalo dok sam sjedila tako dva puta, ali je ostala bol u ledjima, onako nekada bole cijela ledja, nekad u podrucju bubrega, nekad skroz nisko, nije neizdrzljivo ali sam prepadnuta?
    Ne znam sto da radim, da pricekam pa da sutra odem na pregled? Doktor mi danas vise ne radi a ja vec histeriziram 😏

Uh, pitanje ti je sad za te preglede, kako ce te i primiti.. 
    od kada ti traje to? Je li sada prestalo ili se jos uvijek ponavlja?

Valentina 👶🏻
    25. Ožujak 2020. 16:52

Leonie90

Valentina 👶🏻

Uh, pitanje ti je sad za te preglede, kako ce te i primiti..
    od kada ti traje to? Je li sada prestalo ili se jos uvijek ponavlja?

Sad se vise ne siri u prepone nego samo ledja bole i to kako kada, malo prestane pa pocne opet, i zavisi od polozaja u kojem sam, stvarno ne znam od cega bi moglo bit 😏

tea1401
    25. Ožujak 2020. 16:55

Pozdrav curke.
    Nakon par dana pauze javljam se❤
    Nadam se da ste sve dobro, i da se okei nosite sa ovom situacijom koliko je to moguce😘😘
    Imam pitanje, cure na komplikacijama,jeste li slalae doznake mailom i jesu li vam sto odgovorili?
    Ja bi trebala imati pregled 9.4.  u TA u Vinogradskoj jer se tamo i vodim,al nezz kakva ce biti situacija jer bas citam da tamo ima dosta zarazenih zdravst.radnika. Ima li netko iskustava rade li privatnici ili su i oni ogranicili rad?
    Ljubim vas sve😘😘

Anja🌸🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.