Hvala yette ❤️
Zmya joj imam i ja tu na sovice sa minigreeny predivne su mi te tetrice i sad cu ih sve opet moc nosit jer je curka 🤣🤣🤣🤣
Ja se isto nadam da ce dostave sve radit pa mozemo sve lagano online ; morat ce o i ono zaradjivat!
A sve ove mjere valjda ce pridonjeti da se to zaustavi kolko tolko 🤦🏼♀️
Kod nas su isto samo trudnice i to doslovno jedna izadje druga udje!!
Zuza ja sam danas zvala jedan privatan laboratorij u st i rekli su mi da ne rade testove imunizacije i da to nitko ne radi osim KBC. Onda sam zvala one sto privatno dodu kuci vaditi, a i oni su me odhebali jer nisam onkoloski pacijent ni hitan slucaj. Nije mi svejedno sto moram ici u bolnicu ali kazu da nemaju bas pacijenata. Nabavila sam rukavice i maskicu i nadam se da stvarno nece nikog biti.
Cure, ja od ponedjeljka navecer osjetim u grlu kao da mi smeta dlaka, gledala sam i bilo sve okej, sad gledam ponovo i na desnom krajniku vidim onaj bijeli kao kamencic -. - sad sam isla odmah pravit kadulju.
Kad sam bila negdje u 8 tt me bas jako grlo bolilo, i praceno tempersturom i dat su mi se isto pojavili ti kamencici, crp mi bio 61.9. Bio pocetak gnojne angine, dobila antibiotik i ispirala kaduljom i proslo sve.
Sad me nista ne boli, nemam temperaturu, a muka mi uopce ici vadit nalaze, probat cu s kaduljom pa ako mi se sto pogorsa cu ipak ici, nadam se da je ovo mozda samo neki lagani pad imuniteta ili ne znam sto ni sama 😑
Baby girl 💜
Dora I yvette, hvala drage moje. Zg sam- vjerojatno bi izabrala sv duh. Nije to bol koja je jaka, ali jednostavno je do sad nije bilo- bolilo me stalno rastezanje sto sam razumjela da je povezano sa sirenjem svega, a ovo me bas zamislilo. Evo otkako sam u lezecem polozaju, manje je. Mislim da definitivno moram smanjiti tempo, a ovo stanje izludjuje jos sa zatvaranjem svega- i da ne mozes doci do doktora svog kad ti treba.
Ee ne znam sjeca li se itko mog krvnog nalaza da sam slabokrvna- to mi je zamjenica moje doktorice iscitala, da nek vidim sa svojom gin za terapiju. Danas sam dosla do tog nalaza- niti jedna vrijednost koja je podebljana ne odudara vise od 1, cak ni leukociti za koje je normalno da kod nas trudnica odudaraju vise. Ja ne kuzim zasto me zena isplasila da sam slabokrvna, leukociti poviseni, imam upalu..
Yvette meni je ginekolog odmah izvadio krv u 8tt i u trudnickoj knjizici na 100 mjesta nalijepio da sam negativan rh faktor. Muza uopce nisu provjeravali. Ovo mi je prva trudnoca..
I sad kad sam bila na pregledu 25tt mi je rekao da cu dobiti cjepivo buduci da sam Rh faktor negativan.
Koliko sam ga razumjela oni ovdje u De(ili samo kod njega u ordinaciji je to praksa) kada vide da je zena rh negativna uopce ne provjeravaju muza, jer za svaki slucaj zena dobije cjepivo.. I to je sve sto znam. Iza tog cjepiva su mi u trdunicku nalijepili na par mjesta da sam primila cjepivo. I to je to
Mokvice, da bas nas sad nasli uzludivati i ti menstrualni bolovi. Nekako ja sve vise sumnjam na mjehur...mokraca mi je dosta tamnija nego uobicajeno, i moram preucestalo na wc cak i za jednu trudnicu, da na kraju ne izmokrim mozda 2,3 kapi. Sutra ujutro idem raditi urinokulturu pa cemo vidjeti. Nalazi briseva su iduci tjedan. Vrapcic, i ja sam danas provela mirujuc...malo mi se smirilo no i dalje osjecam povremene bolove. Nadam se da ce nam svima prestati bolovi. 😭 bas sta si rekla, u krivo vrijeme smo se nasle trudne. Da je nesto hitnije, nije svejedno nam ni otici na hitnu ni ostati u bolnici...doktori su isto iscrpljeni, izmoreni...ma uzas. Samo se nadam da cemo za 30 dana gledati malo bolju situaciju i da ce sve ovo stati lagano
Leonie vjerojatno neka panicarka. Ti doktori su bas zanimljivi, ili su neki koji dizu frku ili budu kao nije ti nista. Tesko naci nekog normalnog.
Ena ja sam primila to nakon spontanog, isto muz nije znao krvnu grupu. A sad nisam sigurna, mislim da mi nece dati dok ne prode porod. Osim u slucaju losijeg nalaza. 🤔 Kako smo isli u postupak znamo da je on rh pozit. inace ne vjerujem da bi njemu provjeravali. Vec mi je muka kad vidim koliko je sati i kad se sjetim kad ustajem😅 Nocko.
Fluffy samo miruj i pazi na sebe... Zaista je bitno to mirovanje. Uvjerila sam se danas totalno u to, digla se par puta iz kreveta i odmah mi se pojave ti glupi menstrualni bolovi, pa ne možeš vjerovati. Pa eto otišla zube oprati, umiti se i namazati trbuh i eto ih. Bila u wc-u valjda 5 minuta. 🤷♀️Joj trebamo se baš paziti. Daj Bože da ovaj kaos završi što prije.
Curke drage laku noć! Ja spavala danas popodne pa sad san na oči ne ide. 🤦♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mi smo od 8ipo se izvrnili od umora, sad vec skoro sat budni. Jet lag...
Toliko sam se isplakala jucer, jecala, i sad mi oci suzne oko svega.
Dr opce se javila sa samoizolaciju, hoce me spicit na bolovanje a ja jos imam takorec mj dana za radit prije porodiljnog, ginicka me zvala da je preporuka da trudnice koje dolaze iz zarazenih podrucja da se testiraju. Al kaze nemoj ic nigdi ako nemoras, stoj doma, sve je u redu, u samoizolaciji sam vec dva mj, ako sam nedaj boze sta pokupila na putu nece se pokazat do slj tjedna, kaze da ni hitne nece bas trudnice primaju, da je uslo u zdravstveni slucaj i da stojimo doma da je to najpametnije. Da sam u tjednima kad se nista ne dogada znacajno da pratim bebu i da se odmaram i da se cujemo za sve novosti ako sto sazna.
Gadno je cure moje, nije nikome lako, pogotovo nama, cuvajte se i nadajmo se da ce se uspjeti smiriti kroz mj-dva.
Iako mi je drago sta sam doma, trebali smo ostati u Kini. Oboje lupamo glavom o zid.
Dobro jutro drage slatke krafnice!!
Nadam se da ste jutros sve malo bolje i zelim vam miran i lijep dan, vidim u odrazu prozora da ce se sunceko danas ukazat u svom sjaju, tu je sve utihnulo i cuje se cvrkut pticica ☀️🐦
Cuvajte sebe i svoje najblize, a najvise svoje male slatke bebice 💓🥰 Drzite se!!! Sve prolazi pa ce i ovo tesko i nezavidno, neizvjesno stanje s tom koronom proc! 🙂
Budite mi pozitivne jer u vama rastu cudesna mala bica koja vas trebaju vesele i zdrave u fizickoj, ali pogotovo u psihickoj top formi !! 🥰🥰
🤗💓🌸💙💞
Sortiraj odgovore
Najstariji