Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokvica
    18. Ožujak 2020. 20:33

Fluffy čestitke na  dobrom pregledu. 😊 Vidim da i ti i mrvičak pišete da ti menstrualni bolovi nisu dragi vašim ginekologicama. Ja sam mislila da do njih dolazi zbog širenja i da su potpuno normalni. Sad sam malo i ja u brizi jer ih od jutros osjetim. Mrvičak please javi sutra što ti je dokica  rekla za to. 🙏
    Zmya drago mi je da je put dobro prošao i da si stigla doma. I stvarčice su preslatke.🥰
    Missy draga, meni ti često na WC-u zna ispasti tako sluzav komadić, ali to je samo zbog obilnog iscjetka. I ne uzimaj srcu doktorov  bezobrazluk, nema opravdanja za to, no vjerojatno su i oni nervozni zbog čitave situacije sa koronom pa se istresao na tebi.
    Vucica dobro da si otišla provjeriti,samo sad samo miruj i sve će biti ok. 😉
    Žuža baš sam gledala tu ljetnu dekicu, super su mi te vesele bojice. 🎨
    Trancie čestitke na curi 🌸

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 20:38

Mokvica ja imam te glupe menstralne bolove i jutros uspjela dobiti ordinaciju svog doktora i rekli mi da strogo mirujem. Samo krevet i wc doslovno rekli
    Uz to da ja imam od prekjučer i vrlo vrlo česte kontrakcije. Nisam bila na pregledu, samo mi to telefonski rekli pa molim Boga da je sve ok i da je mirovanje dovoljno, obzirom da bi u normalnim uvjetima već sigurno bila na pregledu. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

18. Ožujak 2020. 20:42

Žuža da te pitam, jel skroz mirujes s obzirom na tako nisku posteljicu ili su ti odredeni pokreti zabranjeni??

Mokvica
    18. Ožujak 2020. 20:46

Hvala ti vrapčić, budem i ja onda maksimalno smanjila tempo. Ovaj tjedan mi je doktorica na godišnjem, ali sljedeći ću je svakako nazvati i vidjeti što će reći. Stvarno sam mislila da je to normalno.. ☹️

18. Ožujak 2020. 20:50

Sutra ju svakako pitam za te bolove. Možda njoj nisu dragi u mom slučaju omekšalog cerviksa, niske posteljice i slično,a ne inače kod svih normalnih trudnica. 
    Govorim ja sada mužu da tko će dočekati 7.mjesec i da mi se tako daleko čini, a on meni da neću ja dočekat taj mjesec sigurno i zapravo sam shvatila da je u pravu. Vrlo vjerojatno bih i ja mogla roditi ranije

Trancie
    18. Ožujak 2020. 20:54

Hvala vam cure!!!! Odmah sam mirnija kad je prosao pregled ok!!!! Sad sljedeci tek za 5 tj. 🤦🏼‍♀️Nadam se do tada da ce se situacija bar malo pocet smirivati!!!
    Curke sta ste imale znj dan nadam se da ste dobro samo slusjate doktore i mirujte i odmarajte!!! 
    Sve se moramo pazit i cuvati, sve se zivo zatvara!!! Pomalo dolazi korona i u Dalmaciju 🤦🏼‍♀️

Žuža
    18. Ožujak 2020. 20:55

Mila da tako kako je kovrcava suzana rekla 😄 Znaci opasno je ako krenu trudovi onda moze doci do velikog krvarenja i moze bit sranja. Ali meni dokica rekla da mozda i u 35. ili 36. tjednu bude porod 😱 Ja bi voljela do 38. tjedna izdrzati. 

Fenjer sjedim vecinu dana, odnosno ko neki polulezeci na boku na kaucu. Ali ujutro sam nekako aktivnija pa onda i malo pospremam, pa onda kuham rucak i popodne odem u setnju s malom. Trudnim se izbjegavati cucanje, ali tipa kad vadim ves iz masine ili stavljam ili kad malog idem zakopcati cucnem ili kleknem. Ali mislim da cu se sada jos vise skulirat. A kad ono, moram to odradit doma. A dokica mi je rekla smirit sei izbjegavat odnose. Jel ti isto imas spustenu posteljicu?
    E Mila jel ti mirujes?

Cure, hocete vi ici po doznake i nosit ih poslodavcu? Ja sad vise nista ne znam... Uopce mi se ne ide u DZ po komad papira 🤦‍♀️

Mokvica
    18. Ožujak 2020. 20:57

Mrvičak a moguće da je zbog svega toga to rekla, bar se tješim. Neka bebica dođe i ranije koji tjedan samo da na koncu sve bude u redu. 
    Vrapčić je li kod tebe ista situacija kao i kod mrvičak, po pitanju omekšalog cerviksa i niske posteljice? Oprostite što sad bombardiram komentarima, ali baš me scimalo to.

Rose1
    18. Ožujak 2020. 21:05

Žuža ici cu po doznske 26.kad mi je i pregled pa cu nekome reci da posalje postom, odnese ili mozda dopuste,s obzirom na situaciju, da se skenira i mejla

💙

18. Ožujak 2020. 21:10

Žuža da imam jako nisko zasad, doktorica nije bas optimisticna da ce se podici. A i bebu osjetim i dalje jako nisko tako da znam i sama da nikud ne napreduje. Pa me zato bas zanima koliko mirujes, meni jos nista nije jako zabranila pa da se psihicki pripremim 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.