Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokvica
    19. Ožujak 2020. 08:12

Ivcy sretno na pregledu i javi nam se s lijepim vijestima! 🥰
    Kaktusica jako lijepo si to rekla, nikad nije loše vrijeme za biti trudan. Teže je nego da je normalna situacija, ali izgurale su naše mame za vrijeme rata budemo i mi. 💪

Trancie
    19. Ožujak 2020. 08:21

Jutro drage krofnice, nadam se da ste sve dobro! ❤️
    Sretno curama danas na pregledima i javljajte nam lijepe vijesti 😍
    Pcelica ja bas gledala sinoc pise da radi web shop jer planiram curici narucit za sobu nesto! Pa javi sta ti bude, ja cu isto probat malo kasnije!!!!
    Vrapcic i Vucica ( valjda sam dobro upamtila ) nadam se da ste dobro i da vam se smirilo sto vas ne bolilo i da ste dobro 🥰
    Mi danas napokon na pola puta , jos ovoliko 🤣🤣🤣
    Pa evo i od nas slika jutarnja 🤭kad je puuuuno manja pupa 😅🤣🤣🤣
    https://ibb.co/zmMBC8p

kaktusica
    19. Ožujak 2020. 08:22

Dana boli li te grlo dok gutas ili si samo primjetila tu bijelu tockicu na krajniku? Ja nazalost imam previse iskustva s gnojnim anginama pa ako ti mogu pomoci, rado. Meni je to boljka, imam doslovce razrovane krajnike (tako svaki put napisu u nalazu) ali su u funkciji i usprkos svemu nije mi nikad sugerurano da ih izvadim, dapace i ja mislim da oni imaju svrhu. Buduci da su razrovani nemaju glatku povrsinu vec su puni rupa i tzv. dzepica i onda se tu navlaci taj bijeli kamenac a to su ustvari ostaci hrane i sekreta koji se s vremenom nakupljaju. To nekad smeta prilikom gutanja, bas kako si opisala, kao dlaka. Ja sam to nekad sama skidala s cetkicom za zube ili onom dugackom cackalicom ali mi je dr. to strogo zabranila. Radje da samo prodje ili da grgljam toplom slanom vodom. To smrdi za poludit! A kad je gnojna angina onda su krajnici crveni, nataceni i imaju te bijele tocke, temperatura i uzasno boli dok gutas. Nadam se da ipak nije gnojna 😘

yvette
    19. Ožujak 2020. 08:28

Trancie bas si zgodnicka ! 😍

• indy34
    19. Ožujak 2020. 08:29

Dobro jutro cure ..ja bas ne mogu dase pohvalim da sam dobro spavala ..Morala sam vise puta ustajari pa malo toalet ,malo vode da pijem ,pa da pojedem malo nesto 🙄.Pravila sam pause u spavanju i ovo je nesto novo ..Mislim dacu danas samo sa lezim i da zaista nisam sposobna za bilo sta drugo ..Svima vama sa pregledima zelim uspjesne preglede a ostatak sta da vam kazem pokusajte da mirujete sto vise ,ja moram da dodam samo moj slucaj pa mozda nekome pomogne meni kad postane stomak tvrd ..i uopsteno ne mogu dugo da sjedim mene sjedenje unisti jedino sto mi zaista pomaze je dase legnem i da se umirim tek kad su mi stomak i noge u istoj vertikali tad jedino je bolje .pa kad koja ne bude se osjecala dobro pokusajte al zaista nikakvo sjedenje polu lezanje vec zaista lezanje 😘

Vrapčić123
    19. Ožujak 2020. 08:31

Jutro curke!
    Zmya vjerujem da ti je jako teško, prešla si daleko put, došla tu u neviđeni kaos, trudnički hormoni, sve se nakupilo.. Ma samo pokušaj doći k sebi zbog bebice i na kraju krajeva i zbog sebe. Na žalost u ovoj ludoj situaciji ti je možda i bolje bolovanje, jer vidiš da je cijela država doslovno stala. Samo molim Boga da ovo sve završi što prije da konačno budemo normalne trudnice ❤️
    Dora krafnice naša pozitivna šaljemo ti pusu Greta i ja 😘😘
    Fenjer posteljica se zbilja još stigne dignuti 🤞🙏

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Ožujak 2020. 08:42

kaktusica

Dana boli li te grlo dok gutas ili si samo primjetila tu bijelu tockicu na krajniku? Ja nazalost imam previse iskustva s gnojnim anginama pa ako ti mogu pomoci, rado. Meni je to boljka, imam doslovce razrovane krajnike (tako svaki put napisu u nalazu) ali su u funkciji i usprkos svemu nije mi nikad sugerurano da ih izvadim, dapace i ja mislim da oni imaju svrhu. Buduci da su razrovani nemaju glatku povrsinu vec su puni rupa i tzv. dzepica i onda se tu navlaci taj bijeli kamenac a to su ustvari ostaci hrane i sekreta koji se s vremenom nakupljaju. To nekad smeta prilikom gutanja, bas kako si opisala, kao dlaka. Ja sam to nekad sama skidala s cetkicom za zube ili onom dugackom cackalicom ali mi je dr. to strogo zabranila. Radje da samo prodje ili da grgljam toplom slanom vodom. To smrdi za poludit! A kad je gnojna angina onda su krajnici crveni, nataceni i imaju te bijele tocke, temperatura i uzasno boli dok gutas. Nadam se da ipak nije gnojna 😘

Upravo sam i ja htjela napisati da me od jutra nesto grebe i smeta u grlu. Cak sam mislila ljuskica od badema da mi je ostala u grlu. Medutim sad sam bolje pogledala pa vidim isto bijeli cepic na lijevom krajniku. Krajnici mi nisu upaljeni i ne osjecam se bolesno samo mi smeta onako, kako si napisala kao dlaka. Nadam se da je samo dzepic taj i da ce samo proci. Probati cu grgljati toplom vodom kako si napisala.

zmya
    19. Ožujak 2020. 08:43

Ma meni vam je posao takav da radim na projektima po cijelom svijetu, nekad remote, nekad on site. 
    Sada sigurno ne mogu biti negdje u Africi, tako da mi je svejedno sjedim li u uredu i klikam i odrzavam sastanke ili doma.
    Zvala sam doktoricu opet, kaze mi da ni meni ni ostalima koji su kod nje, a u samoizolaciji, da nam ne vidi u sustavu da nam je ikakva mjera dodijeljena, al da se racuna od jucer od kad sam dosla. 
    Zbog prosjeka i svega, ne bi na bolovanje sad, pogotovo kad na nikakav nacin to ne impactira moju mogucnost za rad, a firma nam je svima kojima posao omogucava to, jos od proslog tjedna dala zeleno svjetlo za rad od kuce.
    Sjedim i klikcem po laptopu cili dan da sam ne znam gdje :D
    A sta se tice H&M-a, jucerasnja narudzba mi je otkazana, a znam da ide iz Poljske jer kako sam narucila u petak bila prvi put, stiglo mi je u Hr u ponedjeljak kad nisam bila tu, pa su je vratili i rekli da ide nazad u Poljsku, pokusala sm jucer opet poklikat i odbili su mi je. E sad, hoce se sto promjenit, ne znam. Pokusam opet za koji dan. 

Vrapčić123
    19. Ožujak 2020. 08:44

Kaktusica lijepo si ovo napisala, nikada nije loše biti trudna pa čak ni sada.. Kad osjetiš malu bebicu u sebi da se migolji i vrti onda ni ni korona više nije bitna 💜
    Ivcy draga dala si sve od sebe, čuvala se i mirovala, vjerujem da će biti sve dobro na pregledu, javi nam lijepe vijesti ❤️💜💙
    Pčelica prati svoj račun, vidi koliko ti je skinuto. No ako je slučajno došlo do neke zabune mislim da ti je Ikea super po tom pitanju i nećeš imati baš nikakvih problema oko povrata. No sad je doista situacija izvanredna. Jesi pokušala zvati, sigurno ima neki kontakt ili mail? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    19. Ožujak 2020. 08:45

Dora4

Dora, Ivcy
    Nisam uopce na kraju svog dr. vidjela ovaj tjedan, povadili su mi krv i sve to, nalazi uredni, ali njega nigdje na vidiku, a mislila sam da ce pregled jos u ponedjeljak. Guzva je, masu zena su otpustili pa valjda sad slazu neke prioritete, nemam pojma, a kako su nalazi dobri onda sam nekako opustenija 😊 premda bi rado pregled i da vidi jel mirovanje odrzalo stanje il se jos vise otvaram, da mi konacno bebe pogleda i izmjeri i tako..no, strpljena spasena 🙏🏼

Hahahahahhaha e luda glavo!!!! Sama sebi puse saljem 😂😂😂😂
    Kaktusice, ta konkretno je tebi isla! 🙈
    Rio i tebi i Pcelici, Mokvici i Trancie, ma svima 😘😘😘😘😘😘
    Uvijek se sjetim Tranciene profilne i ona me bas posebno obraduje svaki put jer kaze Trudnoca je dar!
    Draga, cestitam na pola puta!! 💪🏼💪🏼
    I svima koje danas zaokruzuju tjedne 🥳🥳
    Cekamo lijepe vijesti s danasnjih pregleda 🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.