Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    18. Ožujak 2020. 19:29

Trancie cestitke na curki 😍
    Zuza stvarcice su preslatke 🥰 jedva cekam neku vecu kupnju. 
    Sto se tice ducana za kolica, andrews baby  
    Nisam sigurna koja je pisala, pa da krivo ne oznacim, ali sto se tice ovog doktora i njegovih izjava, bas nemam rijeci, kao da je nama dosadno i nemamo pametnijeg posla ndgo ici na hitnu, bas me ljute takve osobe, ali bitno da znas ds je sve okej 😁
    Vjerojatno sam htjela jos nssto napisati ali bas mi mozak ne radi. 

Baby girl 💜

dana130
    18. Ožujak 2020. 19:31

Zuza ovo je stranice. Prekrsila sam pravila lad sam stavila link 🤦‍♀️
    https://ibb.co/4SZG28w

Baby girl 💜

MissyR
    18. Ožujak 2020. 19:32

Vucica i  cura isto sa tegobama danas (nisam upamtila nick😅) bas nam je danas "žnj" dan, ali ajde bitno da sve je ok...uff danas neki tezak dan, jedva cekam da zavrsi ic cu spavati ranije samo da prode...
    Dora odmah sam se tebe sjetila, ahh gljivice stalno imam u trudnoci a tegobe nikakve cak ni iscjedak pojacan nemam..vaginalete svaki pregled dobijem, ovo je bilo bas kao žele i gusto i kolicinski bi u zlicu stalo tako da sam se ustrtarila dosta..sto god da je ne izlazi nista vise i ne boli i nadam se da se nece ponavljati...
    Snoopy draga, jesam malo sam mirnija osjetim bebu da me lupka svako toliko, dragi me mazi cijelo popodne i tetosi i full je optimisticna osoba tako da uz njega sam sigurna 😊

url=https://lilypie.com]

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 19:56

Zmya draga bok, samo se vi lijepo odmarajte i pazite na sebe. Što se pregleda tiče, ako ste ok ti i beba budi bez brige, a koliko vidim svima nam nešto otkazuju preglede, iskreno sad je bolje i ne ići po bolnicama ako se ne mora. A za neodgovornost ljudi čovjek nema komentara, to je strašno... Pa da svi paze odgovorno i da su pažljivi nebi ni došlo do ovog glupo virusa 🙄🙄🙄 Držite se i odmarajte! 😘
    Fluffy super za uspješan pregled ❤️
    Missy ma ja te razumijem potpuno da si se uplašila, pa većina, ako ne i sve bismo se uplašile nečega takvoga. Drago mi je da nisi otvorena, da je sve ok u konačnici. Sad lijepo leži, miruj baš, jer vjerojatno bi ti i tvoj doktor to isto rekao da miruješ. Pazi na sebe, lezi, u topli se i pusti Google jer znam kada ja krenem surfati da to nikad ne ispadne dobro po moju glavu i psihičko stanje osobito u tom momentu ako nešto nije uobičajeno. 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

tea1401
    18. Ožujak 2020. 19:59

Pozdrav curke😊
    Vidim neki bljak dan..prvo cestitke na super pregledima, a drugo curke s problemima, mirujte cuvajte sebe i bebice..samo se pazite❤
    Bit ce malo tezi period sad pred nama..ali i to ce proci, samo budite pozitivne..
    Mene zadnja dva dana presjece svako malo u preponama i grcevi ali legnem i smiri se, sve dok osjetim bebu nekako sam mirna😊
    Ps.zgaravica ne posustaje🙄 ali nekako se borim, spavam na 3 jastuka😂😂

Anja🌸🌸

• CurlySue
    18. Ožujak 2020. 20:01

Mila7

Trudy ja sam malom skinula i nocnu i dnevnu pelenu odjednom jer sam cula neka iskustva da je bolje za odvikavanje djeteta od pelena odmah to napraviti. Par noci mu je zbrisalo al shvatio je brzo.
    Žuža, meni je 10.06 termin poroda, imam dogovoreni carski i rekli su mi da ce mi ga obaviti, ako bude sve po planu, u 38.tjednu. Bas cu na iducoj kontroli pitati zasto ne cekati da pukne vodenjak i da me porode kad bude bebolino spreman. Jel netko zna mozda koji bi razlog mogao biti?

Mila, to je zbog opasnosti od odljustenja posteljice i krvarenja koje moze biti opasno i za tebe i za bebu. Iz tog razloga kod placente previe, ovisno o stupnju, rade carski u 37.,najkasnije 38. tjednu. 

Mila7
    18. Ožujak 2020. 20:08

CurlySue hvala na objasnjenju😘. Ajd barem cu datum poroda moci odabrati 😅

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 20:16

Vučica joj žao mi je zbog groznog dana, drago mi je da je ok s bebom sve. Samo ti miruj i pazi na sebe i bebicu. Joj meni je tako od prekjučer, odnosno više od jučer, trbuh tvrd i jedva se okrećem u krevetu i teško hodam. Tih kontrakcija bilo milijun tijekom dana i noći. Čula se s doktorom i rekao mirovanje. No da je normalna situacija valjda bi i na neki pregled morala. Jel tebe muče i kao menstrualni bolovi. Evo preležala cijeli dan i svejedno osjećam te glupe menstrualne bolove. Ma i ta fucking korona, baš smo na žalost trudne u krivo vrijeme, samo da sve bude ok s bebama, ostalo je nebitno... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

18. Ožujak 2020. 20:20

Vucica i MissyR tako mi je žao što ste to sve morale proći. Svi su nervozni zbog situacije u svijetu, ali nije to razlog da se istreseš na trudnicu koja se boji za svoju bebu. Ma grozno😡
    Mostar ne bih ni komentirala, da svašta ne napišem. 😡A ravnatelj bolnice kao da je na bijelome 😬😬
    Mislim da se bliže tjedni kada ćemo sve imati tegobe. Ja jučer spomenula da imam manje kontrakcije ali da me hvataju menstrualni bolovi, kad ono danas svako malo kontrakcija. Sreća, ujutro pregled. 
    Budem li ja sutra morala u ljekarnu nema te sile koja će me zaustaviti da krenem preko reda. Ima da budem tenk 😂
    Zmya, uživaj sada kod kuće, koliko možeš u ovoj situaciji. Ali dom je dom 🏡 

Vucica
    18. Ožujak 2020. 20:29

Vrapcic i Mrvicak hvala cure ❤️❤️
    Sad sam mirnija bar znam sto je, lezim i cekam da se trbuh opusti, kao da je malo lakse. Ja nemam menstrualnu bol vec vise neko probadanje onak ostro. Sad cemo vidit do petka, malo me uplasilo priznajem. Pazite se i vi! 
    I 💪💪 za ljekarne i ostala cekanja u redu!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.