Sad me zanima kako će mene moja ginekologica sutra iznervirati, već očekujem nešto 😁
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Evo i mog bljak dana…
Znaci od sinoc mi trbuh ko lopta natecen i osjecam pritisak dolje. Ginekologica radi popodne pa se cijelo jutro vrtim zvati ne zvati, ici na hitnu ili cekat nju.
Uglavnom cekala sam popodne, opisem joj simptome ona mi odmah kaze nemoj tu ni dolazit idi odmah u bolnicu ako su kontrakcije oni ce to vidit.
Otisla tamo, odmah me primili ugl s bebom je sve OK ali cerviks se jos malo skratio na 3 cm i uloziv za vrsak prsta. I kaze Dr to sto mi se stvrdnio trbuh to su kontrakcije, dao mi Cordipin 40 mg i strogo mirovanje. Kaze da bi me inace primili na promatranje bar 3-4 dana ali zbog ove situacija s Coronom bolje da sam doma.
Eto i mene u klub Riba na suhom i Mirovalica 😊 u dobrom sam drustvu! Teta ispekla cevape, dragi oprao sudje a ja u horizontali 😅
I onda ljekarna… Dodjem s nalazom iz bolnice, ne moze mora biti recept. Ajde u dom zdravlja kod ginekologice. Dragi kruzi jer nema parkinga. Opet u ljekarnu red ispred ljekarne njih sestero, ja dosepesam drzeci se za trbuh jedva sam hodala, i svi uredno pogled u pod da ne bi slucajno netko pustio preko reda…
Oprostite na drugom postu morala sam se izjadat 🙄
Jooj,ja sam jutros imala fajt s nekom nazovimo ju gospodjom pred vadjenje krvi.
Ona bi SAMO nesto pitala🤨
I frajerica udje na vadjenje prije nas tri trudnice.
Jooj,kad sam usla unutra🤫
Ali ja ti ne oklijevam i bebu i sebe staviti na prvo mjesto i zamoliti mogu li preko reda. Jer ljudi su neki čudni došli...
Vucica ovo s pogledom u pod mi je odlicno. Trbuh do zuba, svi se prave mutavi. Uglavnom mi nije tesko cekat, ali mi je stvarno jadno da u 99 posto slucajeva nitko ne zeli propustit trudnicu. Neki dan sam ja lijepo zaobisla tako cijeli red i pitala da me puste jer sam jedva stajala. Bilo je otpuhivanja al bas me briga
Evo i mog bljak dana…
Znaci od sinoc mi trbuh ko lopta natecen i osjecam pritisak dolje. Ginekologica radi popodne pa se cijelo jutro vrtim zvati ne zvati, ici na hitnu ili cekat nju.
Uglavnom cekala sam popodne, opisem joj simptome ona mi odmah kaze nemoj tu ni dolazit idi odmah u bolnicu ako su kontrakcije oni ce to vidit.
Otisla tamo, odmah me primili ugl s bebom je sve OK ali cerviks se jos malo skratio na 3 cm i uloziv za vrsak prsta. I kaze Dr to sto mi se stvrdnio trbuh to su kontrakcije, dao mi Cordipin 40 mg i strogo mirovanje. Kaze da bi me inace primili na promatranje bar 3-4 dana ali zbog ove situacija s Coronom bolje da sam doma.
Eto i mene u klub Riba na suhom i Mirovalica 😊 u dobrom sam drustvu! Teta ispekla cevape, dragi oprao sudje a ja u horizontali 😅
I onda ljekarna… Dodjem s nalazom iz bolnice, ne moze mora biti recept. Ajde u dom zdravlja kod ginekologice. Dragi kruzi jer nema parkinga. Opet u ljekarnu red ispred ljekarne njih sestero, ja dosepesam drzeci se za trbuh jedva sam hodala, i svi uredno pogled u pod da ne bi slucajno netko pustio preko reda…
Oprostite na drugom postu morala sam se izjadat 🙄
Joj, danas je bas neki sjeban dan,nadam se da vise nitko nece javiti nista bljak...dobro da si isla na hitnu, a sad miruj i neka svi paze na tebe
💙
Bok cure, treba mi savjet. Je li se možda neka od vas u trudnoći susrela s težom prehladom/virozom oli gripom? Kako ste se liječile? Mene već par dana muči začepljen nos i grrbe grlo, a danas koma: vrtoglavica, povracanje već 7 puta dosad (svaki put kad pokušam ustati, uhvati me vrtoglavica i onda odmah povraćanje). Temperatura mi je trenutno 37. Ostale simptome nemam. Mislila sam ako nastavi ovako otići na hitnu jer se bojim dehidracije, a opet ne bih rado išla zbog ove cijele situacije. Ne znam što mi je činiti
Povracanje i temp s vrtoglavicom u kombinaciji sam imala. Pila sam aktivni ugljen, caja gut po gut jer vise nisam mogla odjednom i jela sam minimalno. Obicno je to trajalo dan/dan i pol pa bi se smirilo.
Bok cure, treba mi savjet. Je li se možda neka od vas u trudnoći susrela s težom prehladom/virozom oli gripom? Kako ste se liječile? Mene već par dana muči začepljen nos i grrbe grlo, a danas koma: vrtoglavica, povracanje već 7 puta dosad (svaki put kad pokušam ustati, uhvati me vrtoglavica i onda odmah povraćanje). Temperatura mi je trenutno 37. Ostale simptome nemam. Mislila sam ako nastavi ovako otići na hitnu jer se bojim dehidracije, a opet ne bih rado išla zbog ove cijele situacije. Ne znam što mi je činiti
Ja nisam imala vrtogl. i povracanje, ali da jaaku prehladu tamo u sijecnju.
Temp.sam rusila Lekadolom (paracetamol bilo koji mozes, ja sam ovo imala doma), jako puno caja od djumbira,limuna...agrume opcenito,juha domaca pileca...tusiranje toplom vodom i pod deku...i proslo je za par dana.
Probaj izbjegavati hitne sada...
Hvala cure znala sam da cu tu dobit utjehu..bas govorim dragom da me vi najbolje kuzite 🥰
Nikita,Snoopy neki dr. Prenc je bio nisam ga susretala jos...
url=https://lilypie.com]
Trudy, Anav05 uh, sad mi je malo lakše. Uhvatila me panika otkud sad ovo. Muž je već mislio da imam koronu 😅. Najgore mi je što danas ništa što sam popila nije se zadržalo. Sve je išlo van. Nije mi nikako želja ići na hitnu, to mi je zadnje. A vidim da je i još nekima danas usran dan. Držite se cure....
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Meni probadanja nisu prestala- menstrualni bolovi. Gin mi radi tek u petak Popodne- zbog cijele ove situacije, privatnici primaju samo svoje pacijente, drugi zatvaraju. Na hitnu mi se ne ide, lezat cu do petka, razmisljam da ako nije jaka bol da valjda nije nista strasno. Ali sam blago uspanicena.
Missy zbilja nisu ok, odnosno taj doktor. Jbg, kao da si namjerno isla tamo. Ne brini, da je sluzni i da se nesto pocelo dogadjati vidio bi on to tamo. Ali ti se lijepo primiri i samo polako.
Vucica kakve su to tablete i za sta? Ja kao imam tu potencijalnu opasnost od krvarenja, a dokica mi nista nije dala. Mislim da bi i meni bilo psihicki lakse da pijem neke tablete. Kao nesto poduzimam da se to ipak ne dogodi.
Meni su danas stigle stvari s Etherala i odusevljena sam
shttps://ibb.co/tzfPX6P
https://ibb.co/9tvJrKZ
https://ibb.co/xgPqGRG
Krpice, tetre i tanka ljetna dekica od bambusa.
Sortiraj odgovore
Najstariji