Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    10. Lipanj 2020. 20:56

Curke ja sam danas tako nikakva, to je užas. Najradije bi sjela i plakala, a ne znam ni zašto. 🥴🥴🥴
    Ovo vrijeme, hormoni... Nemam pojma. Razloga nikakvog nemam. Jedva čekam zaspati.🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Flo
    10. Lipanj 2020. 20:57

Vrapčić123

Flo maleni lijepi trbuščić. A cicke su 😍

E znas sto, i dalje kad pogledam prema dole ne vidim trbuh od njih A u 31. Sam tjednu😂😂 kupila sam grudnjak za dojenje najveci sto ima, ali ce mi pola ispast 😂😂😂 

Dora i ja se u lidlu skroz pogubim jer nema te kosare, ne znam di su kolica u tu u preckom di sam sad privremeno, sve mi je cudno.😂 kad se veatim na tresnjevku nadam se da je u mom sve isto 😂

Vrapčić123
    10. Lipanj 2020. 21:04

Flo ti ćeš imati sedmicu do kraja trudnoće. 🙃🙃🙃
    Hehe, muž sigurno oduševljen. 😊

Flo
    10. Lipanj 2020. 21:08

Vrapčić123

Flo ti ćeš imati sedmicu do kraja trudnoće. 🙃🙃🙃
    Hehe, muž sigurno oduševljen. 😊

Voli male sise 😂🤣

Rose1
    10. Lipanj 2020. 21:09

Vrapčić123

Curke ja sam danas tako nikakva, to je užas. Najradije bi sjela i plakala, a ne znam ni zašto. 🥴🥴🥴
    Ovo vrijeme, hormoni… Nemam pojma. Razloga nikakvog nemam. Jedva čekam zaspati.🤦‍♀️

A jebemu☹takav dan, svima nam tako dođe, sutra ce biti bolje🌞😘

💙

Zvonkica
    10. Lipanj 2020. 21:13

Mimoza cestitke od ♥️ na smotuljku i zelim ti brz oporavak! !😇😇👶 bas mi je drago da je bebac sam odlucio da je i njemu vrijeme, da nisi morala na inducirani porod! 😊
    Trbuscici su svi redom lijepi, pravi trudnicki 😊🤰
    Mila ako me sjecanje dobro sluzi, ne treba bebu vagati na dnevnoj bazi, vec tipa svakih tjedan dana, pa se onda tocnije vidi da li beba dobiva ok na tezini ili ne..samo nemoj se prerano pocet brinut, pricekaj koji dan ako mozes izdrzati pa ga onda vazite..ako je njegovo opce stanje dobro mislim da nema razloga za brigu 😘😘😘
    Kaktusice jaoooo kad pricas ovo o svom sinu ja se samo pitam kak ce meni biti jednog dana s tri muske pubertetlije u isto vrijeme...sva sreca pa ima jos poprilicno do toga..jedan se jos nije ni rodio 🤣🤣🤣

Vrapčić123
    10. Lipanj 2020. 21:14

Rio i ja dosta zaboravljam. 🥴 Inače nikada. A eto, valjda tak neki debilan dan. 🙄
    Flo 🙃🙃🙃
    Rose tako je, sutra je novi dan. Eto damas neki bananko. 🤣

mimoza
    10. Lipanj 2020. 21:23

Mocho bas tako, duboki udah, pa lagani izdah. Poslije to bide nemoguce kontrolisati, pa dises kako stignes, ali nemoj raditi nikakvo plitko disanje, jer ti puno oduzima snage, a moze doci do mantanja.
    Pcelica jesam i odmah sam muzu rekla, to je to sto se tice djece, slj ce biti carski il nikako 😂 da bih nakon prvog kontakta s nasom bebom rekla da jedva cekam novo 😂 zaista se sve zaboravi, ioko ostaje jos posteljica i sivanje, ali zanemarivo.
    Zvonkice i meni je drago zbog toga, mada sam se i prirodno skroz sporo otvarala u pocetku, ali bitno da je sve sad gotovo 🤗

Žuža
    10. Lipanj 2020. 21:28

🎊🎊🎊MIMOZAAAA ČESTITAM 🎊🎊🎊
    Stigao i tvoj princ! Predivno! Koliko digo vi tamo morate ostati u bolnici?
    Imace kod izgona su i meni odgovarali duboki i brzi udisaji. Mislim da bih se od plitkih umorila 

Ivcy1306
    10. Lipanj 2020. 21:32

Mimoza, cestitam ti na rodjenju bebice! 
    ..
    Polly, evo mi prijateljica kaze da su pustili da tata i stariji braca/sestre mogu doci u posjet rodilji ali bebu vide samo preko stakla! 
    ..
    Ja sam bas happy jer onda znam da ce mi muz vozit sincica da ga vidim!! Juuhuu🤗🙏😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.