Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    10. Lipanj 2020. 23:26

Dora daa, baby gym je stvarno super i mi smo na prvu prezadovoljni.. 🥰
    Vrapcic tako i meni nekad dodu dani ajmeee.. Ne znam sta bi sa sobom.. Proci ce to sve.. Sutra je novi dan. 🥰
    Rio ali mislim mekan i gladak  na lijep nacin, nemoj krivo shvatit. Ne mislim mekan kao salast, nego onako na dodir koza i sve to... 😍
    Nadalica nasa indy ti je u austriji i ona je takodjer nedavno rodila blizance.. Pa ako vidi tvoj post ona ti iz prve ruke moze reci.
    A za bolnicu, ja sam u njemackoj-to je sve slicno.. Dobijes sve.. Samo ti treba tvoja osobna higijena, roba za u bolnicu naravno, roba za izlazak za tebe i bebu.
     Ne trebas nosit nista drugo.. Mi cak u bolnici dobijamo i kremu za bradavice i komprese i dudicu za bebu.. Ma bas sve.. Uloske i mrezaste gacice takodjer.. Pelene za bebu takodjer.. Ma sve sve

• RitaM
    10. Lipanj 2020. 23:28

Mimoza, sve najbolje od srca želim. Da ste uvijek zdravi i veseli! ❤
    Trbuscici su vam bas krasni svima! Meni se moj cinio malen do prije 2tj i onda je nekako odjednom nabujao 😂.
    Dora, haha, skroz kuzim tvoju zbunjenost. I ja sam dugo na mirovanju, kad sam isla u spizu bila sam skroz izgubljena... 😅 mogu mislit kakav šok je tek tebi. Drago mi je da su malci dobro, bas mi je simpa kako ih je baby gym hipnotizirao. 💙❤
    Kaktusica, zabavio me tvoj opis pubertetlije. Sve nas to čeka. Znaš kako kažu - mala djeca sišu mlijeko, velika krv 😂.
    Vrapcic, nadam se da ce ti biti bolji dan sutra. I mene zna tako oprati... Drzi se! 
    Nadice, sretno! Nazalost, nemam konkretne odgovore, ali vidim da cure znaju. 😊
    I jos je netko pisao da mora biti na mirovanju. Samo strpljivo, evo ja isto vec duuugo mirujem, pokusat cu sto duze i nadati se da ce sve biti u redu. Zna me uhvatiti briga i strah, ali svaki tjedan je malo lakse.

Joj vise ne znam sto sam procitala, htjela sam jos nesto komentirati, ali zaboravila. Ne zamjerite!

Nadalica
    10. Lipanj 2020. 23:30

https://ibb.co/R3fVkP4

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    10. Lipanj 2020. 23:34

ena0206

Dora daa, baby gym je stvarno super i mi smo na prvu prezadovoljni.. 🥰
    Vrapcic tako i meni nekad dodu dani ajmeee.. Ne znam sta bi sa sobom.. Proci ce to sve.. Sutra je novi dan. 🥰
    Rio ali mislim mekan i gladak na lijep nacin, nemoj krivo shvatit. Ne mislim mekan kao salast, nego onako na dodir koza i sve to… 😍
    Nadalica nasa indy ti je u austriji i ona je takodjer nedavno rodila blizance.. Pa ako vidi tvoj post ona ti iz prve ruke moze reci.
    A za bolnicu, ja sam u njemackoj-to je sve slicno.. Dobijes sve.. Samo ti treba tvoja osobna higijena, roba za u bolnicu naravno, roba za izlazak za tebe i bebu.
    Ne trebas nosit nista drugo.. Mi cak u bolnici dobijamo i kremu za bradavice i komprese i dudicu za bebu.. Ma bas sve.. Uloske i mrezaste gacice takodjer.. Pelene za bebu takodjer.. Ma sve sve

Iskreno se nadam da ce vidjeti moju objavu i komentirati.. ❤️❤️❤️ to je onda super, ne moram da nosim toliko puno, samo najosnovnije 😃😃😃

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

Polly
    10. Lipanj 2020. 23:35

Ena kad čitam ovo da doslovno SVE imate u bolnici, ne znam jel bi se smijala ili plakala na moje 2 role wc papira koje moram nositi u bolnicu, a kamoli sve drugo, prestrašno 🙈
    Svea išla sam baš pogledati, za Ka nemaju informacija 🤦🏼‍♀️ Makar sam čula da bi trebalo kroz idući tjedan, baš su ga pretjerali lagano već... 

ena0206
    10. Lipanj 2020. 23:45

Polly da, a u bolnici dobijemo jelovnik i biramo rucak i veceru.. Imamo opciju da biramo izmedju tri jela za rucak i tri jela za veceru.
    Dorucak takodjer, dobijemo kao ljudi za najest se,znaci dobijes na pladnju bublice, sir, salamu, mermeladu, maslac, med.. biramo od napitaka sta god zelumo ocemo caj(sve moguce vrste caja), kava, kakao.. Sve s kafe aparata besplatno.. Ma skroz na novou bolnica i sustav..
    Znam to jer sam vec dva puta po par dana bila na ginekologiji. 
    Zato mene uhvati muka kad citam sta vi sve nosite. Strasno. Nadam se jednog dana da ce i kod nas biti sve isto kao i ovdje. 

Polly
    10. Lipanj 2020. 23:59

ena0206

Polly da, a u bolnici dobijemo jelovnik i biramo rucak i veceru.. Imamo opciju da biramo izmedju tri jela za rucak i tri jela za veceru.
    Dorucak takodjer, dobijemo kao ljudi za najest se,znaci dobijes na pladnju bublice, sir, salamu, mermeladu, maslac, med.. biramo od napitaka sta god zelumo ocemo caj(sve moguce vrste caja), kava, kakao.. Sve s kafe aparata besplatno.. Ma skroz na novou bolnica i sustav..
    Znam to jer sam vec dva puta po par dana bila na ginekologiji.
    Zato mene uhvati muka kad citam sta vi sve nosite. Strasno. Nadam se jednog dana da ce i kod nas biti sve isto kao i ovdje.

Čitam i ne vjerujem, bez riječi sam... 😳😳😳 Da da, jednog lijepooog dana 🤦🏼‍♀️ Žalosno da mi ovo tvoje zvuči filmski, a trebalo bi biti normalno.. 

zmya
    11. Lipanj 2020. 01:07

Cao krafnice! 
    Citam redom 50+ stranica pa cu redom nekako odgovarati i slicno, vjerojatno ce potrajati hah. 
    Prvo, Zuza i Iris, mame nase, zene cestitam od srca! Drago mi je da je sve dobro proslo! Dok dodem do kraja vjerojatno ce se jos netko porodit, pa cu cestitati kako budem saznavala novosti :) 
    Trebate li kredit mozda?!
    Mimoza vjerojatno si rodila u meduvremenu, al trudovi- znaci ja vam nijedan trud nisam osjecala iz ledja. Ni na dripu ni prije, svi oni i kad mi je puko vodenjak toko je pokazivao 100, na dripu su samo dolazili cesce i duze trajali, ful je bolilo, al evo cure da znate, aktivna faza poroda, trudovi ne moraju bit niti se osjecati u ledjima a mogu bit itekako jaki. 
    Bebac a zao mi je zbog takvih komentara, nemoj da te to deprimira. Moras pronac nacina prihvatiti mamu takvom kakva je, bit ce tebi jednostavnije. A stomak u mene je isto velik i eto meni je muz reko da sam mu skoro pa ista ko kad sam otisla u rodiliste :) 
    Najbitnije da bebolino super napreduje i koncentriraj se na njega. ♥️
    Vucice cestitaaaaaaam! Nasi su istih ‘dimenzija’ haha! Hip hip hura, bravo mama!
    Vrapcic dobro da sam isla citati zaostatke u detalje inace nebi skuzila u kom grmu lezi zec s novom grupom 🤣 podrzavam sve ofkors!
    E sad ovo pisem sest sati, mali je neumoran, ostalo citam ujutro i tipkam... laku noc😱♥️

Ely
    11. Lipanj 2020. 02:20

Drage moje cure, ja vas danima pokusavam stici 🙈
    Preskočila sam samo 1 cijeli dan i od tada ne mogu spojiti duže od sat vremena da pročitam sve sto ste pisale, a stalno sam u zaostatku. Mislim da odustajem od detaljnog čitanja i probat ću samo pohvatati tko je rodio.
    Čestitam svim mamama, svaki pit kad vidim da je neka otišla radjati strepim dok ne vidim da je napisala da je sve prošlo dobro. Drago mi je da se lagano popunjavaju kvačice ❤️
    Idem se baciti na čitanje posto me nesanica ubija. 

Nadalica
    11. Lipanj 2020. 03:54

Evo ja budna, probudilo me koliko mi je toplo, sad sam malo otvorila prozor i smanjila temp na pecici da ne grije toliko 😥😥 muz poveca temp, ja smanjim, on poveca i sve tako ukrug, dok ga ne udavim jednu noc 💪🏼😂jel vama generalno toplije u trudnoci ? Ja kao da sam u menopauzi, neki naleti toplote me uhvate katastrofa 🤔

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.