Pa mimoza cestitke 🥳🥳🥳🥳 konacno je i Leon stigao ☺️ a mjere su top! Svaka cast!
Trbuscici su krasni 🥰 svea i vrapcic mislim da sam i ja tu s vama po velicini trbuha 😁
.
Masaza prosla super ☺️ bas mi je lijepo bilo 🥰 smijala mi se da jos imam struk 😂 i rekla da se bebac bas lijepo spustio i da bi mogla ubrzo.
.
Vidim svi godisnjice imaju u srpnju, imamo i mi, 4.7. 😁 al ja se nadam da ipak necu do tad bit 2u1 😂
.
Nakon masaze sam isla malo do bauhausa kupit neko bilje, naljepnice za sobu malom jer je jadan bijeli zid. Tako da sam se zabavljala jos i s tim. Sad sam manje vise gotova sa svime 😁
Evo i nas s pregleda 🙂
Bebica je 2800g, protoci super i ona je isto zabijena u zdjelicu nisko da je jedva izmjerio glavicu. Meni najdrazi dio - miom ni najmanje ne smeta za vaginalni porod. Sad me jedino frka da ne prebacim preko 40. Tjedna i da se mucim sa sto sati otvaranja jer je komentar bio ti si vidim cvrsta zenska 😅😅😅 apropo cinjenice da je beba u zdjelici od 24.tjedna
.
Trudnice prekrasne ste sa svojim busicama 😍😍😍 Stvarno svaka sa jedinstvenim oblikom i svakoj stoji po mjeri!
.
Mimoza cestitam na malom Leonu!!! Visok i mrsav 🎊🎊 Osvajat ce srca 🤭🤗🤗
.
Žal mi je cure kaj imate problema s endimetriozom i bolnim mengama. To je zbilja uzas i divim vam se 😕😕😕
.
Puno ste pisale , mozak mi ne radi sto od umora sto od uzbodenja jer mi sutra dolaze moji u posjetu 😇😇😇
.
Saljem vam puse i zelim sutra uspjesnih pregleda isto kao i danas! 😘😘😘
Mimozica nasa draga, pa cestitke na Leonu, dobro nam dosao a mami i tati zelimo najljepsi zivot s malom srecicom 💞🎊🥳.Missy, Maree, Svea, Danijela, Panda, Vrapcic pa predivne sve odreda, u haljinicama, tockicama, golog stonka, divni trbuscici ponosnih mamica 💞💕
Curly bas mi je drago da maleni tako lijepo napreduje, to je nas bikic snazni, nema sale s njim 😘🥰
Rio drago mi je za macu, kic kuc da tako i nastavi 🥰
Dora ajme.mogu misliti kako si sretna sto ce konacno upoznavanje s bakama i djedovima, predivno, zelim vam dan za sjecanje 💕
Bebac zeno bome svaka cast da si isla na roditeljski i sjedila na onim malim stolicicama, ja jedva i netrudna sjedim na njima 😄
.
Jao mene ovaj moj polupubertetlija izludjuje 😖 Ovo su stvarno godine za izludit,nista mu se ne da, samo bi bio vani. Neki dan mu salje prof. iz hrvatskof da je na granici izmedju 4 i 5 i da bi voljela da pise jos jedan test jer joj je zao da ima 4 i kao da je on uzivo pod satom jako aktivan bla bla i ovaj moj kaze da mu se ne da. Pa koja ljencina,kaze pa sto,to ce mi biti jedina cetvorka. Na kraju je ipak pristao ali niti uci niti ponavlja. Ne da mu se zube prati, tusirati, glas mu se mijenja,stalno bi jeo,ne smije ga covjek nista pitati… ono, da ga ja doslovce ne natjeram i ne uguram u kupaonu taj bi smrdio na kilometre i da se njega pita nikad ne bi stao pod tus,oprao zube ni pospremio nesto iza sebe 🙄 Kakva ce to ubitacna kombinacija biti kad dodje beba 🤭 Blago meni 🥴
Ajme Kaktusice kako sam se nasmijala na pubertetliju! Ali da, morat ces imati konjske zivce kad dode malena jer ce se on jos vise izvlaciti. Ali ajde, moze i gore, zamisli da imas blizance i da su oboje takvi u isto vrijeme i jos se svadaju i svasta nesto 😂🤭
Slatke su to muke 🥰
A mozda ga sekica i promijeni pa 'odraste' preko noci nh
Vidi se dosta razlika na osnovu lijeve noge,ali nema bolova,samo otok primjetim,nevecer pogotovo. Sutra cu bas vidjeti s doktoricom.
Hvala vam curke u njegovo ime 😊😘
Mimoza, cestitke na 'malenom' Leonu 😊 a tebi zelim brzi oporavak.
Pupe su vam medene svima od reda, meni je moja jako nedostajala jos narednih par tjedana 🙈
Rio, nazalost je situacija bila takva da sam imala priliku vidjeti zaista sve. Znam da su krcati na odjelu zbog preuredenja nakon potresa, zene znaju cekat na pomocnim krevetima 😒 kad si tamo 2-3 dana, ne stignes ni razmisljat, a kamo li dozivjet sve te 'cari' bolnickog zivota. Toliko sam dugo bila tamo da su vec sestre svim novim zenama u mojoj sobi znale rec da se obrate meni za informacije ukoliko im nesto treba 😂🙈 ili su one same dolazile na druzenje kad bi uhvatile minutu slobodnog vremena 😂
Cure dok ste u bolnici jeste cijeli vrijeme u piđamama / spavaćicama?
Ja sam imala i dvoje tajice i potkošulje za dojenje, koje sam nosila prvi i drugi dan... Bilo mi je udobnije u tom nego da stalno provjeravam dal se spavaćica digla i otkrila mi dupence u mrežastim gaćicama....
Sreća mamina
Dobrodošao
Drage trudnice, ispricavam se sto upadam u grupu, ja sam s jesenskih bebica 😊
Imali smo danas kontrolu (27+3) i receno mi je da je beba jako nisko, glavica je skroz u zdjelici i zabrinuti su za prijevremeni porod.
Ja sam jako preplasena jer mi je prva trudnoća i nisam se nikad s time susrela.😕
Sutra idemo na Sv Duh, gdje cemo dobiti injekcije za razvoj pluća i pratiti ce nas kroz par dana.
Je li itko ovdje imao slicno iskustvo a da ste izdržali do termina? Bebica ima 1200g trenutno
Ovdje sam slikala i nalaz, pa ako nekom bude poznato o cemu se radi, bila bih vam jako zahvalna ❤️
https://ibb.co/Kjkw74S
Kod mene se cerviks skratio na 23mm, a bio 40mm, beba skroz nisko u zdjelici. I evo sad sam vec u visokim tjednima. Mirovala, ustajala samo na wc i jesti. Od danas vise ne mirujem pa kad odluci izaci, odluci. I ja sam bila isprepadana i taj dan se naplakala, ali onda se poslozila...budi pozitivna, sretnooo
💙
Trudy jel ima kakvih akcija na bilje u Bauhausu? Mi smo znali tamo upecati super bilje po super cijenama. Super za masažu! 👍
Mocho čestitam na pregledu! 🎊🎊🎊
M_marree draga sretno sutra i javi kakva je situacija. 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Svea joj mi ćemo roditi zbilja velike curice. 😲😲
Taman bi moja mogla tako biti kao tvoja. 🤣 Jel ti doktor što spominjao tu veličinu i način poroda?
Rio nas dvije imamo isti trbuh. 🤣🤣🤣 Samo je moj veći. 🙃🙃🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji