Evo i nas s punih 34 😊
https://ibb.co/8ny105P
M_maaree i kod tebe mali trbuščić 😊
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Drage moje, danas u 12:17sati se rodio nas Leon 🤗 3920gr i 55cm. Evo sad vec doji i place, jer nema mlijeka jos, pravi je gladez 😂 Imam unutrasnje savove, ostalo nisam nigdje popucala, jako su me pohvalile babice i doktorica, nisam se cula uopste, sve sam bolove predisala. Rodila sam ga bez ikakvih lijekova i anestezija, skroz prirodno.
Je li bilo jos beba danas? Ne mogu citati zaostatke jer sam umorna. Nisam oka sklopila nocas 😬
Uglavno, ovo je najljepsi dar od Boga za mene i muza. Mi smo upravo dobili razlog za zivot.
Mimoza čestitam tebi i tati na dolasku malog velikog dječaka ! Naši će jednog dana igrati košarku ,kako mi se čini 😁
Sad odmaraj i nadam se brzom oporavku 💖💙
Sreća mamina
Dobrodošao
Minoza cestitke na rodenju velikog decka! 🥰🥳 Brz oporavak ti zelim i sto vise vazenja! 😍
Maggy imas taj baby gym iz kauflanda? Jel dobar? Ne znam kako izgleda unutra, bilo mi ga je glupo otvarati u ducanu, a razmisljam si kupiti ga ili ne.
Buse su vam preslatke!! Svea tvoja vodi, bas je super trbuscic!! Bas mi je lijepo vidjeti tako mrsave trudnice sa veeeelikim pupama 🤰
Uspjela sam vas uloviti sa čitanjem !
Vidim da je čips bio jedna od tema - Lidl paprika , Pringles crni ljuti i Franck slani. Ostali su manje bitni 😂
Sad nakon poroda šokirana sam sama sobom kako uopće nemam želju za slatkim ,i ne osjećam vučju glad ,više se moram natjerati nekaj jesti, čudni mi je 😂😂😂
Zato i jesam do sad već izgubila 11 kg od poroda , sama sebi se čudim ... Idem dalje, ja ko da nisam rodila(osim ako se služi po pudingastom trbuhu ,moram po steznik) ,jedino me trtica počela boljeti ,osjećam se ko da se kosti vraćaju na svoje staro mjesto ....
Sreća mamina
Dobrodošao
Minoza cestitke na rodenju velikog decka! 🥰🥳 Brz oporavak ti zelim i sto vise vazenja! 😍
Maggy imas taj baby gym iz kauflanda? Jel dobar? Ne znam kako izgleda unutra, bilo mi ga je glupo otvarati u ducanu, a razmisljam si kupiti ga ili ne.
Buse su vam preslatke!! Svea tvoja vodi, bas je super trbuscic!! Bas mi je lijepo vidjeti tako mrsave trudnice sa veeeelikim pupama 🤰
Fenjer nismo ga kupili jer su nam frendovi obećali pokloniti. Mislim da ti nema neke velike razlike među tim gymovima, važno da je šareno 😂
Mare i Danijela bas kao sto rekoh, svi su trbuscici divni.. 🥰🥰
Svea 😭😭 falit ce trbuscic bas bas puno.. I ovi bebini pokreti.. Za mene je to nesto posebno od samog pocetka i do sada najljepsi osjecaj za mene je upravo to.. Osjetit svog bebaca,pogotovo kad mu se javim pa reagira na glas. Ajmeee.. Da se rastopis..
Evo i mene, obavila posao, isla s kolegivom s posla na kavu i lava cake🤤 poslje malo u dm i proleti dan.
Svea sretna godisnjica 🥰🥰 divno izgledas 🥰
panda, nama je 3.braka 15.07.,termin bio 22. 7. Zadnjenje pisao 21.Nebi se ni ja zalila Da dode ranije malo ❤️ mare sad vidim da sno imale isti dan termin i imsmo isto dan godisnjicu 🥰 takoder si divna 🥰
Iris bas mi je zao, kad idete doma? Nadam se brzo da nadodes, a i malena pocne papati
Trudy draga ti si se bas razbahatila, masaza, evapi 😂😂
Rose bravo za pregled ❤️ nadam se da bar mrvicu lakse dises sad 😘
Dora 😂 bas sam sr nasmijala na ovo s lsd-om 😂 drago mi je da cete imati druzenje ❤️
Mimoza draga, cestitke tebi i muzu, dovekali svog leona 💙💙 njemu sretno i bezbrizno djetinjstvo 😘
Danijela bas lijeponozgledas i presladak ti je taj maleni trbuscic 🥰
Baby girl 💜
Pozdrav svimaa! 🤗😘
Mimoza draga vama i suprugu iskrene čestitke na sinu! Mali Leon je izabrao svoj dan 🥰 drago mi je da je sve dobro prošlo! Želim brz oporavak i povratak kući 😘
Zmya slike su predivne, prava mala obitelj! Petar je presladak 😍 i moj je muz sad pod pritiskom sta ce obuc 😄 al sam mu rekla da bez cvijeca nece proc 😬
Rose drago mi je za uredan pregled, sad se i vi mozete vise opustiti u trudnoci ovih zadnjih tjedana 😌😘
Svea prvo sretna godišnjica a onda i da kazem kako ste lijepa trudnica 😍 Bilo je još slika trudnica, sve ste tako slatke 🥰
Bebac sinovi su vam naprosto dva secera!!! 😍😍😍
CurlySue, Dora, Yveete drago mi je da se super snalazite i da vec mozete podijeliti toliko savjeta! Hvala vam na tome! 😍
.
Ja sam isto danas odrezala kosu 🙊 neka je, narast ce opet! Meni je lakse, muz nije nesto presretan 😅 sutra imamo prvi pregled u TA 🤗 jedva cekam da vidim koliko je moja malecka sad napredovala ☺️
Svima ugodan ostatak dana i puno 😘😘😘
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Baby gym ja sam najprije gledala neki u kremastoj boji (luda sam za krem bojom) - aliii su mi rekli da takav nema bas neku funkciju jer bebama su jako bitne sarene boje.. I sarene igrackice.. Tako da sam kupila ovaj od tiny love https://ibb.co/rGHsbXM
Vec smo ga sastavljali, stvarno je kvalitetan i spuzva je super, motivi i boje predivni.. Ima neku sovu koja pusta zvukove.. Ma super super
Tea bitno da je sve ok, neke su bebe krupne, neke sitnije i bude sve ok. Moja sestra rodila curicu od 2500 grama i mala zdrava ko dren, slatka, pametna jako. 😍 Sada ima 2 godine već. Super za UK i za bris! 🎊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji