Bolna menga: curke moje koje ne boli inače imate zbilja sreće zbog toga. To je tako užasno, mene na hitnoj znaju imenom i prezimenom. Takva je situacija loša. Padanje u nesvjest, povraćanje... Koma... Polly žao mi je da i tebe boli kao mene. Možda nam nakon poroda bude bolje. 🙏
Renata draga samo napomeni našu Mrvičak da želiš biti u grupi i ona te doda na popis. Zbilja nas je puno i jako je teško pratiti, ja joj se iskreno divim kako uopće sve pothvata... Svi koji žele biti tu su dobro došli. 😘
Flo vrhunski shopping! 💪
Lenija draga svi imamo teških dana. Budi bez brige, to je normalno potpuno. Nekad je čovjeku dosta, meni jučer bio neki bljak dan. 🙄
Zmya divne slike i divna obitelj! ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Marmar kamera mi nije još isporučena.Kad se naručuje treba paziti na kvalitetu slike,imaju 3 razine kvalitete slike,zvuk i da piše baby.Mi smo se odlučili za tu šta se spaja na mob,a ima ti baby camera šta ima svoj ekran,al ne znam jel možeš ekran nositi van kuće.Mi imamo veliki vrt i okućnicu i ljeti smo uvjek vani,pogotovo navečer.
Netko je spomenuo fiziološku ,ja sam isto uzela nju i šprice i naručila nastavak sa ebaya,isto nemam pojma šta ću s tim,meni to izgleda strašno.Muž će isprobati na sebi,on redovito koristi sprej za nos.
URL = https: //lilypie.com]
Vrapcic kod mene ista stvar s mengom. Svaki mjesec na infuziju i injekcije.. Uspavaju me doslovno da te prve dane prespavam jer nista ne pomaze.
Uzimala san koktel tableta.. Ma dzaba..
Cula sam i ja da se nekome popravi nakon poroda.. Pa ne boli toliko.. Nadam se da ce nam biti tako.
Mila drago mi je da ste dobro. Sve će to po malo napredovati iz dana u dan i sigurno će biti bolje. 😘😘
Bebac bravo za malca kako papa i raste. 😍
Rita ja ću u Petrovu ići roditi. Tamo sam od početka od IVF postupka i nekako sam se navikla tamo. Iako pred nosom doslovno imam dva rodilišta (Sv. Duh i Vinogradsku).
Dora draga bokić! 💗 Meni je doktor zadnjih par pregleda počeo spominjati carski kao varijantu obzirom na moju ginekološku prošlost i da se ipak pripremim na tu opciju. Uglavnom od početka trudnoće je govorio da se nada da ćemo uspjeti vaginalno, no kako se bliži kraj sve je više riječi o carskom. Čak je i danas to spominjao. Ja sam kao i ti izrezbarena po trbuhu pa mi je danas objašnjavao kako i gdje bi me rezao. On i ja se još uvijek nadamo vaginalnom porodu, no ako budemo morali carski rekla sam mu da naravno da idemo na tu opciju. Sve za bebino zdravlje. Ali i moje naravno. 💪
Iris, Žuža, Vucica čestitke cure na bebicama! Žuža tvoj me opis poroda baš ganuo, drago mi je da ti je to bilo tako lijepo iskustvo. 🥰
Eovyn super za dobar pregled, Mila je baš lijepe kilažice. ☺️ Daj mi reci jesu ti rekli što je potrebno ponijeti od stvari u bolnicu? Neki mi kažu da su sve svoje nosili za bebicu, dok drugima ništa nije trebalo osim robice za izlazak. Čak mi je kolegica s posla rekla da je nosila svoje tablete za bolove jer na odjelu nisu ništa imali. Danas sam zvala da pitam to i za tečaj, no rekli su mi da sestre koja to vodi neće biti do sljedećeg tjedna te da tad nazovem.
Što se tiče mama, žao mi je što neke od vas imaju takve odnose. Moja mama i ja smo jako slične i kod nas su neke prepirkice dosta česte, ali brzo to zaboravimo i idemo dalje kao da ništa nije bilo. I stvarno mi je od velike pomoći. Već je svu robicu oprala i ispeglala. Meni sutra samo preostaje složiti je u ormar.
Mimoza sretno! Neka sve prođe u najboljem redu, što je moguće brže i bezbolnije. 😉
Zmyapredivne su vam slikice. ☺️
Za bebu su mi rekli da ne treba ništa, makar sam ja spakirala par pelena, vlažne i 2 tetrice ako ću ju koji put presvući. Za mene su mi 2 frendice koje su rodile u zadnjih par mjeseci obavezno savjetovale wc papir i hranu. Drugo sve još nekako ali bez ovoga da ne idem 🤪
E dobro da znam. ☺️ Ovo dvoje će biti na vrhu popisa. 😉 Hvala ti. 😊
Ena živi bili pa vidjeli. Nadam se zbilja da će se barem smanjiti bolovi i da ju dugoo nećemo dobiti nakon poroda. Polly, Ena meni vam je pomogla zdrava prehrana i čajevi biljni kod bolnih menstruacija i endometrioze koju imam i koja je vrlo vrlo gadna kod mene. Ako vas bude zanimalo pojasnit ću vam. Ako možete živjeti bez mesa ( ja ga u trudnoći jedem zbog bebice samo) život će vam biti punooo lakši, inače sam vegetarijanka bila godinama.
Mila drago mi je da ste dobro. Sve će to po malo napredovati iz dana u dan i sigurno će biti bolje. 😘😘
Bebac bravo za malca kako papa i raste. 😍
Rita ja ću u Petrovu ići roditi. Tamo sam od početka od IVF postupka i nekako sam se navikla tamo. Iako pred nosom doslovno imam dva rodilišta (Sv. Duh i Vinogradsku).
Dora draga bokić! 💗 Meni je doktor zadnjih par pregleda počeo spominjati carski kao varijantu obzirom na moju ginekološku prošlost i da se ipak pripremim na tu opciju. Uglavnom od početka trudnoće je govorio da se nada da ćemo uspjeti vaginalno, no kako se bliži kraj sve je više riječi o carskom. Čak je i danas to spominjao. Ja sam kao i ti izrezbarena po trbuhu pa mi je danas objašnjavao kako i gdje bi me rezao. On i ja se još uvijek nadamo vaginalnom porodu, no ako budemo morali carski rekla sam mu da naravno da idemo na tu opciju. Sve za bebino zdravlje. Ali i moje naravno. 💪
Naravno, ima smisla da onda ides u Petrovu. Zapravo mislim da je to sve tu negdje i da ponajprije ovisi o tome koga potrefis taj dan tako da se necu toliko zamarati, cisto me zanimalo malo.
Sto se tice carskog, vjerujem da te strah. A mene ovako u teoriji cak strah vise vaginalnog nego carskog, iako ja nemam nikakvu indikaciju za carski... Dobro je da imas lijecnika kojem vjerujes, to vec puno znaci i odmah ti je psihicki lakse. Sigurno ce sve biti kako treba 🤗
Rose draga, samo opusteno do sutra do preglrda, a vjerujem da ce nova uk bot dobra 😘
Mimoza sretno 💙
Lenija, a da odes na hitnu ili privatno ako imas mogicnost, nego cekat jos tjedan dana, ker mi to djeluje predugo ako nesto je, bar bi ja tako 😘
Zmya ajme koja divota ste 🥰🥰
Trudy, ne spominji mi tabove, trenutno sam na 81🤦♀️ stsri mob nakon 100 nije noto brojao vec bi gore bio smajlic 😂
Bebac bome svaka cast kad vec i na roditeljski ides 💪
Laku noc svima 😘😘
😂😂😂 Sisas me onda, ja sam na 36 sad 😂😂😂 ako stignem cu to do poroda smanjit 😁
Joj cure, meni je menga nakon poroda bila stravicna 😱 jest da sam imala tek 3-4 ciklusa od jedne trudnice do druge al to je bio uzas nad uzasima 😧 znaci toga je toliko izlazilo da ja ne znam di je to stajalo 😧 dva put mi je procurilo na plazi i to sam tampon mijenjala svakih cca sat i pol/ dva 😤 nije mi se nikad prije to dogodilo 🙄 nadam se da nakon ovog poroda nece tako bit 😲 oprostite sto sam ovako detaljno napisala al bilo je bas gadno 😕😔
Rita hehe, mene ti je strah i vaginalnog i carskog. Ja bi neku 16.opciju, recimo kroz pupak. 🤣🤣🤣
Ma samo da bude sve ok s bebama, nama, da sve to prođe i bude iza nas. Jake smo mi žene. Nije lako ali izdržat ćemo! 💪
Laku noć svima želim! Nadam se da nećemo imati noćnih smjena večeras, da ćete sve lijepo spavati. Osim ako koja beba odluči doći. 💙❤️
Vrapcic, kuzim sve 😂, i mene strah. Ali tocno to, samo da prode sve ok, ne bojim se boli...
Trudy, joj i ja cula da nakon poroda bude bolja situacija s mengom. Nadam se da ce ti nakon ovog poroda biti 🖒.
Laku noc, cure, naspavajte se. ❤ sretno ako nam koja krafnica dolazi.
Sortiraj odgovore
Najstariji