Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elena26
    09. Lipanj 2020. 22:48

Vezano za popis, ja mislim da je Žuža rodila dečka..Ili sam se ja onda fino osramotila, čestitala ženi na drugom sinu 🙈

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Mocho
    09. Lipanj 2020. 22:48

Evo mene na kraju dana, sa žgaravicom 🥴
    .
    Vučica - cestitam na bebici 🥰🥰🥰🥰🎊🎊🎊🎊 
    .
    Slazem se s novom grupom i s metodom koju je mrvicak predlozila za popunjavanje liste. Bilo bi dobro da dodamo termin u potpise pa da joj je i lakse updejtat 😇
    .
    Cure, mene od ovih detaljnih opisa poroda ovdje i na rodinoj FB grupi bas hvata strah..😬😬😬 Malo je reci da bol u zivotu izbjegavam ko grom koprive, a menga me nikad nije boljela.. Morat cu preskakati te postove da anksioznost ne bi prerasla u nesto vise 😅 
    .
    Laku noc svima, a posebno Mimozi 😘😘😘 🤭🤭

zmya
    09. Lipanj 2020. 22:50

Sutra vas citam, imam 30+ stranica zaostatka vidim ima novih krafnica, javim se i sve nadoknadim, samo javljam-stigli smo danas kuci! ♥️
    Puse od najsretnije osobr na svijetu, ponosne mame 🥰
    https://ibb.co/S0Hvp7G

https://ibb.co/n8PgBBR
    Sad sam ulovila samo da je netkk napisao mimiza sretno, pa evo mimoza draga nasa napokon, ako je to to sretno i tipkamo se! 
    Laku nooooc 😘😘😘😘😘

Mila7

Vuciceee pa cestitam ti na bebici, bas prkrasne vijesti 🥰🥰
    .
    Poxela ssam citati 4,5 prethodnih stranica al mi tako sporu ucitava da sam odustala. Pohvatala sam prijedlog od Vrapcic i slazem se,
    Mimoza izgleda da je bebac Leon spreman da ga primis u narucke. Samo hrabro i sretno 💪😘
    Oprostite ako sam nekog izostavila al malo se vise bavim Theom, boli ga buša ptije kakanja pa mi be spava puno u komadu pa slabije stignem cesce doci al pratim vas. ♥️

Dora4

Ajme zenske, koliko vas je rodilo, udjem i cestitam i sve, al onda vidim popis i sad skontam da u prethodnom postu pola krafnica nisam nabrojala uopce..sorry!! nadam se da se sve dobro snalazite i da uspjesno gurate iz dana u dan, uzivajuci u carima majcinstva, a da one manje sretne, teske i stresne trenutke brzo zaboravljate i hrabro idete dalje! 😘😘😘

Ivcy1306
    09. Lipanj 2020. 22:51

Dora, hvala na pitanju! Jesam, mirnija sam i sad jedva cekam to obavit, vidit i poljubit sincica. Te cekati dan kad idemo kuci i kad cemo svi cetvero biti zajedno! 
    ..
    Trudovi, curke vjerujte kad krenu oni pravi prepoznat cete ih.
    ..
    Slazem se i za listu i novu grupu! 

marmar
    09. Lipanj 2020. 22:54

zmya

Sutra vas citam, imam 30+ stranica zaostatka vidim ima novih krafnica, javim se i sve nadoknadim, samo javljam-stigli smo danas kuci! ♥️
    Puse od najsretnije osobr na svijetu, ponosne mame 🥰
    https://ibb.co/S0Hvp7G

https://ibb.co/n8PgBBR
    Sad sam ulovila samo da je netkk napisao mimiza sretno, pa evo mimoza draganasa napokon, ako je to to sretno i tipkamo se!
    Laku nooooc 😘😘😘😘😘

Ajme meni Zmya, toliko ste divni da nemam riječi. 🥰Petar je presladak, a krevetić kao iz bajke. Baš mi je nekako toplo oko srca 😊
    A i ne mogu ne primijetiti da izgledaš kao da nisi ni rodila 😅.
    .
    Ja inače od početka trudnoće izgledam kao strašilo, nema te šminke koje me može popraviti. Ne iwplati mi se niti picaniti za izlazak iz rodilišta 😂

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

• CurlySue

Kaktusica, hvala za info za UK, nisam znala za nove smjernice. 😊😘 Rose, vjerujem da ce doktor sutra napraviti sve sto treba i da ce novi nalaz biti ok.
    Vucica, cestitam na bebici. 😊 Tebi zelim brz oporavak.
    Mimoza, krenuloooo jeeee. Ajmo brzo po tu kvacicu 😁
    Dora, ide pa stane 🤦🏼‍♀️ tesko mi gledat to sve skupa. Mislim da cu u ljekarnu po homeopatske granulice jer mi ga zao tako malog gledat kako se pati. 

Mila7

Dora tebi poseban pozdrav i svaka cast kako se dobro snalazite sa dvojcekima 🥰💙♥️
    Ja jedva sa jednim izlazim na kraj, s tim da imam i pomoc od sveki oko rucka i starijeg sina 🤦‍♀️😅

09. Lipanj 2020. 22:56

Dora, tako volim kada nam se javiš ❣️
    Ja sam danas imala 4 stolice, od toga jedna rijetka, ostale mekše (sry na opiuu). Očito ću se čistiti do kraja. Mg pijem još samo dva dana pa možda i stanu tada, iako ga pijem od početka trudnoće i nije mi smetao. Kontrakcija imam cijeli dan i bolne su, ali skroz skroz nepravilne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.