Fluffy ako kojim slucajem citas i ako znas, smiju li se pilex tablete za hemice s dojenjem? Majketi, da nema tih vragova ne bi ni znala da sam rodila. Ovo ce me satrat 🤦♀️
PS. Mili moj navukao kolostrum 💪 Jednom sam trazila da ga dohrane i toliko se izbljucao da mi je kasnije bilo zao sto sam i to trazila. Ocito nije izbljucao svu plodnu vodu. I onda jos i to mlijeko. Kaos. Ugl, sad smo samo na cici 🥰
Cure, opet nista, lazna uzbuna. Evo sad dosli doma iz bolnice. Radili mi pregled, ctg ocitava te moje trudove na 3min, al ja i dalje 1cm otvorena. Tako da sam tekla da cu radije kuci ici, nego lezati u bolnici. Idem sad pokusati spavati, ukoliko uspijem, jer me ledja rasturaju kad dodje kontrakcija.
Zmya stvarno ste prekrasni svi 3❤ko.iz casopisa ste😊Petat secer mali💙
Curly, Dama hvala drage mojr😘
Mrvicak izdrzat cete vi jos💪🙏😘
Dora obozavam kad nam se javis,ali nemoj se toliko muciti i sve iscitavati...hvlala ti puno 😘i ja se cudim da sam toliko izdrzala. Mama ce u petak u Zaru da ne placam doma postarinu, nasla sam svijetlo plavo pleteno u 2dijela, ispod kratki bijrli bodic💙
Fluffy bas lijepo uzivas, bas mi je drago da bar netko, ali i ja bome prestajem danas s mirovanjem
Mimoza a ja se bas ponadala, nece on van i gotivo, uziva u trbuscicu
Indy hehe prozdrljivac mali, ali i maza 💙ns zeli se odvajati od mamice
💙
Cure, opet nista, lazna uzbuna. Evo sad dosli doma iz bolnice. Radili mi pregled, ctg ocitava te moje trudove na 3min, al ja i dalje 1cm otvorena. Tako da sam tekla da cu radije kuci ici, nego lezati u bolnici. Idem sad pokusati spavati, ukoliko uspijem, jer me ledja rasturaju kad dodje kontrakcija.
A joj... Neće pa neće. Pokušaj malo odmoriti sada. Ubrzo će svakako 🙏😘
Dobro jutro cure i sretna srijeda svima koje punite tjedne😊
Mimoza, bas sam se ponadala da si rodila, kredit potpisala, kad ne. Malcu je lijepo zaštićen u trbuhu, aki svejedno ti želim da ga sto prije upoznaš. Vjerujem da si i umorna...
Dora, Curly, Indy, Žuža, sve vi koje ste rodile…samo tipkajte kad stignete, svaki savjet nam je dobrodošao, ali i odmarajte za svoje male velike ljude...a ovaj termin familijarno, e baš si s njim sve opisala🥰 I slazem se s Fluffy, što bi se tko ljutio...
Zmya, i slike i vi ste predivni. Kaže moj muž da sad ima pritisak, mora i on odjelo😅😂
Meni su jučer počeli neki bolovi dole, kao da mi sijevne bol na par sekundi i stane. Sprema se Dora mislim.
Što se tiče menge prije, ja sam bila koma. Nikad bas neizdrzivi bolovi, ali izljevi ogromni, po 10ak dana je trajala. A ovulacija samo par godišnje. Pila sam kontracep. 5 godina da se izregulira sve do 4 mjeseca prije začeća tako da me zanima baš reakcija mog tijela nakon poroda.
Tipkamo se😘
___
37+3
Rose draga, samo opusteno do sutra do preglrda, a vjerujem da ce nova uk bot dobra 😘
Mimoza sretno 💙
Lenija, a da odes na hitnu ili privatno ako imas mogicnost, nego cekat jos tjedan dana, ker mi to djeluje predugo ako nesto je, bar bi ja tako 😘
Zmya ajme koja divota ste 🥰🥰
Trudy, ne spominji mi tabove, trenutno sam na 81🤦♀️ stsri mob nakon 100 nije noto brojao vec bi gore bio smajlic 😂
Bebac bome svaka cast kad vec i na roditeljski ides 💪
Laku noc svima 😘😘
😂😂😂 Sisas me onda, ja sam na 36 sad 😂😂😂 ako stignem cu to do poroda smanjit 😁
Joj cure, meni je menga nakon poroda bila stravicna 😱 jest da sam imala tek 3-4 ciklusa od jedne trudnice do druge al to je bio uzas nad uzasima 😧 znaci toga je toliko izlazilo da ja ne znam di je to stajalo 😧 dva put mi je procurilo na plazi i to sam tampon mijenjala svakih cca sat i pol/ dva 😤 nije mi se nikad prije to dogodilo 🙄 nadam se da nakon ovog poroda nece tako bit 😲 oprostite sto sam ovako detaljno napisala al bilo je bas gadno 😕😔
Meni je tako sa svakon mengom. Ne boli me gotovo uopće al krvarim toliko da prva 2-3 dana tampon moram mjenjati svakih 1-1.5h, a kada negdje idem ili preko noći, moram imati i ekstra veliki uložak i poželjno sloj vate preko toga. Zbog svega toga sam vječno anemična i to je petlja iz koje se ne mogu izvući. Prvi put, valjda od puberteta, da nisam anemična - zahvaljujući trudnoći. Nadam se da bi se to možda moglo, makar malo, normalizirati poslije trudnoće…
Mimoza sretno i samo hrabro ♥️♥️♥️
.
Laku noć krafnice 🥰
Ajme kaos 😲 grozno!
Mimoza nece van pa nece 😁 zafrkant mali!
Tu opet armagedon vani... Grmi, pljusti... Ne znam sta st to svako jutro. A popodne se razvedri i super 😁
Cure dobro jutro ..cestotke svima na punim nedeljama ..sretno ako koja ima pregled..Mimoza zao mi je sto su lazni trudovi al tjesi se nece dovjeka lora uskoro van jel vjeruj niko ostao nije unutra ...samo polako znam sigurno dati je previse al mi moramo svasta da istrpimo ..Mi smo do 3 sisali manji do 2 pa jos sat vremena stariji iyvette hvala smirila si me ..i od tad do sad ove ih spavaju ..znaci ipak mali su al lukavi znaju sta zele .🤣🤣 tako da i ja sam tako spavala do 3 do sad al sto je super za jednu mamu ..al sqd znam sanas dok pocnu spavati i ja cu opet ..al sad sam spremna ..zelkm vam svima lijep dan 😘😘😘😘😘
Vučice čestitan na beboolincu, neka je sve prošlo dobro😍 Ove Zmyine slike su vrh, pogotova ova di Petar vrišti, a ona i muž fino chill. 😂😂
Nekidan sam postala teta po 3. x. Napokon smo dobili curicu u obitelji nakon evo mojih 28 godina, a sad će opet moj pišulinac narušit ravnotežu muško-ženskih. Sve pohvale sam čula za Splitsko rodilište, snahi je odlično prošao porod, brzo i samo s par šavova, kaže da je osoblje super bilo, a bome je i fino sređeno. Provela me malo videopozivom kroz sobe i wc 😂
Jutro krafnice 💞
Sretni puni tjedni Fluffy, Selena, Leonie,Danijela, Kolacic i ako ko jos ima!!!
Sretno na pregledima!!!
Mimoza opet lazna uzbuna..... jooooj sto te voza isto ko i Bebac samo si ti vise izludjena od prodjenog termina... ali nema toga sta mi ne mozemo izdrzat!!! Dobro Indy kaze ne moze vjecnooo.... brzo ce on vani!!!
Ja sam jedva izdrzala da ne odem.na wc nocas da mogu uk napravit pa odnijet!!!!
Uzivajte cure 💗
Jutro curkice moje!!!
Sretnooo na pregledima!!!
Čestitam pune tjedne!!!🥳🥳🥳
U Ri je katastrofa vrijeme🌧🌧🌧full pada, grmi, jao, cak i struje na kratko nestalo
Bezzo cestitam na necakinjici🥳🥰
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji