Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    09. Lipanj 2020. 21:24

Mimoza 😂😂 drzim fige da je krenulo 😘
    Vrapcic, hahaha koji san. Jesu stokke, crna konstrukcija al siva sjedalica 😂
    Cure bas mi je zao sto su vam mame takve ali zato ne sumnjam da cete vi sbojo djeci boto najbolje verzije. 
    Znam se i ja sa svojom zakacit, ali jenuvijek tu, sto god trebam, ne uvijel fizicki. Cujemo se svaki dan o cim malo promjenim glas odmah skuzo da nesto nije u redu. Bas mi fali😑 glupa daljina 😭
    Ivcy nakon svega, mozda cak i bolje carsli, nego da riskiraju, s obzitom da su upoznati u situaciju. Najvazniji ste ti i bebica. Ivcy, ovo sto te brine sin, znam da ti je grozno, ali gledaj to da je samo privremeno i ako bude cekao mamu, tih par dana ce brzo proci, a onda ce mu se mama vratiti. Ostavljas ga zbog lijepih stvari. Promaknuloo, kolilo ima godina? 
    Da probas na neki nacin mu objasniti ako je dovoljno star kamo ides, napravote neli dogovor, dobije neku nagradu kad se vratite. Znam da takve stbsri znaju dosta djecu motovirati. 
    Vuciceeee cestitke tebi i tati na bebici 🥰njemu sretno i bezbrizno djetinjstvo 💙
    Trudy zeno ti ne stajes 💪
    Vrapcic, slazem se s prijedlogom.
    Eto ja sutra ipak moram "kratko" na posao. Nesto se hitno treba napravito sto nova kolegica ne zna, a ni stara 😑 ja se nadam da cu kroz 2 sata max biti gotova. 

Baby girl 💜

ena0206
    09. Lipanj 2020. 21:26

Hej cure, evo mee. 🙆‍♀️ 
    Prvo da cestitam vucici na bebici.. 🥰🥰
    Ja sam bila na ctg, ocitavao mi je kontrakcije do 100 vise puta, ove ostale su bile od 30 do 60..
    Nakon toga ultrazvuk, kaze da je beba jako velika, ali kao da to znamo od pocetka i da mi je zato bio i pomaknuo termin na 4.6. 
    Al eto, beba stoji lijepo i pravilno za porod, jedino je problem sto se podigao i uopce vise nije skroz nisko. Kaze da samo to fali jos da krene sve..  Nisam se dodatno otvarala. 
    Imala sam neke stres situacije, pa se nisam stigla javit danas nikako. 
    Rose nemoj panicarit draga, nadam se da ce nova urinokultura biti puno bolja. 😍
    Mimoza nadam se da se kod tebe pokrenilo i da nam mali Leon dolazi veceras. 🥰
    Vrapcic nemoj se brinuti zbog carskog jer ako je to najsigurnije za vas obje, onda bolje tako.. 😘

m_maaree
    09. Lipanj 2020. 21:29

Vucice cestitke na bebacu i brz oporavak 😘❤❤

Vrapčić123
    09. Lipanj 2020. 21:30

mimoza

PollyKontraktion Timer ja trenutno koristim. Ima crvena slika na njoj.
    Vrapcic drzi mi fige da bude to to 🥰 samo da izbjegnemo indukciju 😬

Držim fige draga!!! 🤞🤞🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

09. Lipanj 2020. 21:31

Vrapčić123

Imam prijedlog pa se izjasnite kako vam se čini:ako ćemo otvarati novu grupu obzirom da smo na 2500 strana već, možemo ju drukčije nazvati, pa ćemo po tome vidjeti tko je zbilja aktivan, a tko ne. Mi ćemo redovito prisutne znati gdje smo se prebacile, a u zadnjem postu možemo navesti da smo se prebacile na tu i tu grupu i onda se ove curke koje nisu uopće aktivne vjerojatno se neće tamo ni javljati. Nemojte me krivo shvatiti, svi su dobro došli ovdje, no žao mi naše vrijedne administratorice koja vodi ove sve naše lijepe popise da to sve mora pratiti nepotrebno… 🤔

Ajme kao da mi čitaš misli. Koliko puta dođem u napast brisati pa mi bude krivo. 

elena26
    09. Lipanj 2020. 21:32

Vučica iskrene čestitka vama i obitelji na novom članu, malom preslatkom dečkiću! 🤗💙 želim vam svima skupa puno puno sreće i ljubavi te što brži oporavak i povratak kući 😘
    Mimoza nema sumnje da se nešto novo događa 🤗 držim fige da je to to i da će sve proći kako ste si zaželili 😘

Ja se ponekad javim, malo sam se i kasnije uključila pa sam se osjećala ko neki padobranac dok se vi ovdje sve  dobro poznajete i znate priču o svakoj..zato nekad ne komentiram svakoj iako vas čitam svaki dan..učim od vas, puno mi pomognete pa se onda ponekad javim, posebno sada kada dolaze krafnice mislim da je to nešto posebno i nebi više mogla da nekoj od vas ne zaželim sretno i čestitam 🥰

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Vucica
    09. Lipanj 2020. 21:32

Hvala cure na cestitkama!! ❤️ Jos mi se malo vrti pa je bebac u kreveticu svom, navj zbog te inekcije za bolove.
    Disanje lijepo mi objasnila babica kao zedan pas. Kratko i ubrzano dok traje trud. Na kraju truda 2 puta duboko na nos i van na usta.
    Nova grupa slazem se 💪

ena0206
    09. Lipanj 2020. 21:35

Nova grupa bilo bi dobro jer meni isto stvarno predugo ucitava stranice.. A i da se malo lista procisti..
    Ja mislila da je do mog interneta pa nece da ucita stranice.. Al vidim da mi se događa samo ovdje na ljetnim krafnicama. Nigdje drugo. 

Rose1
    09. Lipanj 2020. 21:37

Trudy, Anavo bravo cure, bas ste vrijedne

Ena hvala ti😘zao mi je zbog stresnih situacija☹nadam se da ce se sve to pokrenuti svaki cas, vjerujem da ti dosta cekanja
    Vrapcic slazem se s idejom

💙

Kolacic
    09. Lipanj 2020. 21:37

Vucice cestitam tebi o dragome od ❤ na bebici! 🥳🥰💞 Nek je ziv i zdrav 100 godina 🍀. Ti si nam prva koja je rodila tocno na predvideni dan termina. Jako lijepo 🥰
    Mimoza nadam se da su trudovi krenuli i da bebica dolazi. Vjerujem da se i sama nadas tome. Mora da je cevap pokrenuo situaciju 😉.
    Polly i ja kao ni ti nisam imala problema sa menstrualnim bolovima pa meni to zvuci jako egzoticno 😁. Bogu hvala u mojih 17 godina menstruacije nisam imala jedan mjesec bolne mjesecnice tako da stvarno ne znam kakvi su to bolovi. A ne mogu se pohvaliti ni sa bh konteakcijama. Ja imam neka cudna probadanja odredene dane, ali to je ful ostra i nagla bol koju osobno vezem uz ligamente. Nista mi se trbuh ne stvrdne ili nesto sto ste vi opisivale. A valjda kad ce boljeti biti ce to to. I mene zanima na kojim aplikacijama pratite trudove pa zahvaljujem unaprijed na info.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.