Polly, ja sam ti bila u cetvrtak prosli kod svog gina i on odmah rekao da recem sestri da me naruci za ponedjeljak. Ona tamo zvala dobijem taj termin jucer u 9h. Dosla sam gore oko 8:50a izasla u 13:30.
Odmah su mi dali i hitnu internu uputnicu za kks i urin i narucili me za 15.6.ponovo.
Jos mi samo kredit fali
Joj kak si me nasmijala baš 🤣🤣🤣 Carice!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Iris i zuza cestitke na bebacima! 💗💙
Cestitam na punim tjednima i dobrim pregledima!
Bebacdecki su ti premedeni.. hvala na info za stvari. Planirala sam uzeti spavacicu, dvije. Pelene sam kupila, mali paket valjda je to ok. Odijelo za muza dobijes od njih ili kupujemo sami?
Vrapcic drago mi je da je sve dobro..neka si ti isla provjeriti!
Da bit ce ti dosta mali paket pelena, ciato da imas za promjeniti da ne ovisis o njima.
Odijela imaju oni. Pripremi muza da jednom kad ude nema izlaza van iz radaone.tako da se pripremi.
Haha bilo je spontano 😂 jos mi i on na muku pristaje 😂
Hajde mi objasnite kako izgledaju trudovi, al oni pravi.
Ja evo od jutros imam bolne kontrakcije koje krecu iz dna ledja i u trbuh, al trbuh izgleda stvrdnuto i izobliceno kao kod bh kontrakcija. Dosta to u ledjima zaboli, pa moram sjesti. Veliki je razmak izmedju tih kontrakcija da bih sad nesto brojala.
Mimoza ja ti ne znam objasniti ali meni ovo tvoje zvuči kao trudovi... 🤦♀️Al imamo ih tu dosta koje su već mamice, pa čekamo odgovore. 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja evo od jutros imam bolne kontrakcije koje krecu iz dna ledja i u trbuh, al trbuh izgleda stvrdnuto i izobliceno kao kod bh kontrakcija. Dosta to u ledjima zaboli, pa moram sjesti. Veliki je razmak izmedju tih kontrakcija da bih sad nesto brojala.
Taman dosla na kraj i razmisljam sta sma ti htjela kom dobro da si sad pitala. Evo ti moje iskustvo.
37 tj bh na 5-7min cijeli dan. Moja tolerancija boli je malo vislja, te bh su bile ono da ih malo jace osjetis zato smo i otisli. Na kraju lazne.
Sad u petak opet je sve krenulo isto. Trbuh leda, nista jako nista pravilno. 5-7-10 i tako u krug, nakon 9h takvih bolova koji su se malo pojacavali pred kraj smo otisli.
Tako da ako znas da te obicna bh ne boli a ovo ipak izaziva bol koja traje 30-60sec.onda pocinju trudovi. I ne moraju biti full pravilni vidis iz mog iskustva. A na kraju rodila za 2 sata 🤦♀️
Jedna mamica je napisala da nema mlijekeca. Savijet, stalno ga stavljalj, on ce vuc i ucitibse i tako si navuci mlijeko.
Za prvog sam se u bolnici drzala njihovih glupih savjeta da svakih 3h ga stavljam i naravno da je mlijeko dosko tek nakon 4-5 dana kako treba.
Sad sam ovog pocela odmah stavljati i to svakih sat vremena, i on si je kroz noc navukao kolostrum, i drugi dan je krenulo mlijeko, ne puno ali je. A sad ga ima i previse 😊
Bila nam je patronazna, jucer se najavila za 10h na kraju dosla u 13.
Malac je super, pupak moramo malo bolje odrzavati( u bolnici rekli ne dirajte nista) pa je malo zakuhao ali rjesavamo vec to.
Iz bolnice je izasao sa 4490 a sad je vec na 4650 🤩🤩🤩
Tako da def znam da mlijeka ima dosta.
Uz to je i moja mama bila...
Sta da vam kazem osim da me pitala sta jos ces jednog roditi... Misleci na trbuh koji je ostao😔
Stvarno nezz kako postoje takve majke.
Malac danas samo jede i spava, opet ce me zaj.. Nocas hahaha
Vrapcic i vucica bitno da je sve u redu 😊
Ja ti ne znam, za sada imala samo bh kontrakcije. I meni to tvoje zvuci kao trudovi. Mozda krece nesto😉🥰
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji