Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    09. Lipanj 2020. 14:56

Lenija ne brini se zbog polozaja bebe i moj je bio na zadak u 28.tt, da bi se na slj pregledu (32.tt) okrenuo glavom i tako ostao. Cudi me da su ti to naveli kao indikaciju za carski, jer se s polozajem bebe ceka do termina da se okrene. Drzim fige da ovaj put bude prirodno.
    Mare e pa super si ti to odrzala. Samo tako i bit ce vise od 2 tj 🤗
    Pcelica ja sam ista takva haha sreca pa su crne tenisice u pitanju, pa ih mogu sa svim upariti 😂 a ionako sam non stop u crnim tajicama. Jedva cekam svoje stare hlace obuci. 
    Eovyn super za dobar pregled 🥰
    Dana dosta si ljencarila 🥴 sad malo radi 😂
    Rose nemoj nista guglati, cekaj da ti doktor ocita nalaz. Samo sebi stres stvaras. Bit ce to dobro.

Vrapčić123
    09. Lipanj 2020. 14:57

Evo mene curke, čitala vas pa pokušavam pohvatati. 🙃 Hvala vam na brizi, eto Gretica ipak neće van još, iako je doktor komentirao da nebi trebala još, no da se to nikad ne zna. Meni je bilo simpatično kada sam shvatila da je sutra Sv. Greta, hehe, pa se zezala sa mužem da možda mala hoće van na imendan. 🤣
    Rose dada, tijelo se definitivno priprema polako. Sve su to promjene. 🙂
    Žuža hvala ti što si podijelila sa nama tako lijepo iskustvo. Mogu ti reći da si ti evo već otprilike četvrta osoba koja je na Sv. Duhu imala krasno iskustvo sa porodom. 👍 Drago mi je zbog toga! I da, čestitam još jednom! 😘
    Anavo hehe, da zbilja luda noć. Ma jako sam do sada bila zbilja zadovoljna sa doktorom, nadam se da će tako biti do kraja. 🙏 Iako je najbitnije da je malena dobro i naravno taj famozni ctg na kojemu sam bila prvi put. 🙂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

09. Lipanj 2020. 14:59

Ninnek, stvarno mi nije jasan doktor. Veličina bebe je ok, po meni otkucaji 140 savršeni. Mislim da je bezveze stvorio paniku.

Vrapčić, hvala Bogu da je sve ok. Neke Gretice još koji dan unutra 😘 Sada si mirna. 

Rose, ja ti stvarno ne znam koja je to bakterija. Sutra će ti sve dr reći, samo nemoj puno čitati. 

Vrapčić123
    09. Lipanj 2020. 15:02

Rose dada, osjećaj onako nisko dolje. Nije mi tako stalno, no osjetim je isto dolje baš. 😅
    Zvonkica eto za sada ništa. Beba još hoće biti unutra, neka i bude, imamo još vremena. 😊
    Trancie ma tako je, samo neka je sve ok. 💪
    Pčelica joj da, zezaju nas već bebe naše. 🤣🤣
    Barby super za pregled! 🤞🤞🤞
    Mimoza ma sve će to biti ok. Većina nas je u sigurnim i visokim tjednima, pa je lakše ipak malo. 😅 Bitno da su bebe dobro! 

Vrapčić123
    09. Lipanj 2020. 15:07

Ivcy super za bris. U sigurnim si tjednima, tj.u terminu tako da će sve biti super. Sretno ti bilo draga kad god krenulo! 💞 A ja bi na sljedećem pregedu znati za taj carski, doktor mi je rekao da bi jako volio da ja rodim prirodno, no obzirom na ginekolisku situaciju moguć je čelo u carski. Uglavnom uskoro ću baš znati. 😅

Rose1
    09. Lipanj 2020. 15:09

Ninnek

Da se javim. Došla sa kontrolnog ctg-a. Sad je uredan.
    Jučer je za prvi rekao da su otkucaji??? povremeno suženi. Ne znam što bi to značilo. Ona je na 1. spavala, otkucaju su bili na 140.
    Tad me poslao na UZV i Color dopler - to je sve uredno bilo, i nakon toga sam još jedanput išla na ctg. Tada je samo komentirao da bi to moglo i bolje (tad nije spavala)

Meni se isto cini to skroz ok. Stvarno ne znam zasto ti je to rekao

💙

Ninnek
    09. Lipanj 2020. 15:11

Pčelica06

Ninnek drago mi je da je današnji ctg uredan! To je bilo u TA ili kod tvog ginekologa? Ja sam u pon naručena (prvi put) u TA pa me zanima iskustvo ako si već bila. (Pretpostavljam da ideš u čk pošto si odtud)

U bolnici sam bila u TA. 
    Sestra je super, a i doktori su pristupačni. UZV je odmah u sobi pokraj ako te budu slali.
    Za sad su sestre i doktori svi bili super, pristupačni, odgovarali na pitanja, bez žurbe. Čekaš možda oko pola sata na red za ctg (imaju samo 2). 
    Ja sam opet u utorak naručena 🤗

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Ninnek
    09. Lipanj 2020. 15:13

Rose1

Ninnek

Jučer je za prvi rekao da su otkucaji??? povremeno suženi. Ne znam što bi to značilo. Ona je na 1. spavala, otkucaju su bili na 140.
    Tad me poslao na UZV i Color dopler - to je sve uredno bilo, i nakon toga sam još jedanput išla na ctg. Tada je samo komentirao da bi to moglo i bolje (tad nije spavala)

Mislim da je to bio doktor na specijalizaciji,  ( neki mlađahni) direktno sa faksa, pa mozda jos nema tolko prakse 😏😏

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Rose1
    09. Lipanj 2020. 15:17

Ninnek

Rose1

Ninnek

Mislim da je to bio doktor na specijalizaciji, ( neki mlađahni) direktno sa faksa, pa mozda jos nema tolko prakse 😏😏

Moguce, ali samo te isprepadao...glavno da je sve dobro

💙

Vrapčić123
    09. Lipanj 2020. 15:24

Rio haha, da bebice bas luduju unutra.😅
    Dana sve je ok. Hvala na pitanju. 💕
    Ena joj koje grozno osoblje. Užas! 🥴😲😔
    Bebac nekad su naši mužići emotivnoj od nas žena lavica. 😍 Baš lijepo. ❤️
    Trudy eh da, to je zbilja trudnički mozak. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.