Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    09. Lipanj 2020. 17:03

Bebac jedini bol koji imam je taj u ledjima, ali je on konstantno prisutan s tim da kad dodje kontrakcija i stvrdne se trbuh, onda i ta bol u ledjima postane izrazajnija. Budu mozda 2 u sat vremena. Hvsla ti na odg, vidjet cu hoce li postati cesce. Ovo se sad ne vrijedi brojati i pratiti. 

Vrapčić123
    09. Lipanj 2020. 17:03

Ja sinoć uz onaj šou stigla sanjati da je neki par došao kod nas doma gledati bebu našu i da je ona kao zapravo njihova, da nije uopće naša, da gledaju njezinu sobicu i njezine haljinice, još se ja kao opravdavam njima sviđa li im se soba...? U sobi stoje kriva kolica, ne naša koja imamo, Dana mislim da su tvoja Stoke kolica crna?! I još si ja kao u snu mislim dada, to su Danina kolica, otkud ona u njezinoj sobici. 🤣🤣🤣 A muž flegma na terasi stoji, boli ga briga, a ja se borim sa tim ljudima koji tvrde da je Greta njihova, a ja im kao ne smijem ništa reći. I onda je na kraju pao neki veliki ormar stari i pali iz njega neki novci okolo i na kraju ispalo da je i to od tih ljudi.  Uf grozan grozan san... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Ubio mi i ono malo sna što sam uspjela ukrasti sinoć. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    09. Lipanj 2020. 17:08

Bebac24

Jedna mamica je napisala da nema mlijekeca. Savijet, stalno ga stavljalj, on ce vuc i ucitibse i tako si navuci mlijeko.
    Za prvog sam se u bolnici drzala njihovih glupih savjeta da svakih 3h ga stavljam i naravno da je mlijeko dosko tek nakon 4-5 dana kako treba.
    Sad sam ovog pocela odmah stavljati i to svakih sat vremena, i on si je kroz noc navukao kolostrum, i drugi dan je krenulo mlijeko, ne puno ali je. A sad ga ima i previse 😊

Bila nam je patronazna, jucer se najavila za 10h na kraju dosla u 13.
    Malac je super, pupak moramo malo bolje odrzavati( u bolnici rekli ne dirajte nista) pa je malo zakuhao ali rjesavamo vec to.
    Iz bolnice je izasao sa 4490 a sad je vec na 4650 🤩🤩🤩
    Tako da def znam da mlijeka ima dosta.
    Uz to je i moja mama bila…
    Sta da vam kazem osim da me pitala sta jos ces jednog roditi… Misleci na trbuh koji je ostao😔
    Stvarno nezz kako postoje takve majke.
    Malac danas samo jede i spava, opet ce me zaj.. Nocas hahaha
    Vrapcic i vucica bitno da je sve u redu 😊

Mene tog pupka bas strah😟drago mi je da je maleni dobro i da tako lijepo napreduje💙
    Ma joj, zao mi da ti to mama rekla☹

💙

• CurlySue
    09. Lipanj 2020. 17:14

Rose1

Srecom da sutra idem ginekologu. Citam da moze uzrokovati upalu plodnih ovoja i slabo mi doslo

Bakterija je dio crijevne flore. Ako je nalaz ispod 10na3,sve je ok, ne treba antibiotik. 😉 Samo pripazi na higijenu nakon svake nuzde (pranje) i uzmi probiotik. 

Vrapčić123
    09. Lipanj 2020. 17:17

Bebac draga prvo mi je drago da je sve ok i da se snalazite! 💙💙💙 Mama ti je zbilja neka osebujna žena. Razumijem te u potpumosti, jer je moja mama isto ponekad (čitaj: često) tako osebujna. Joj nekad mi teško bude kad vidim kako ima nježnih i osjećajnih mama, moja hladna ko led, bez nekih osjećaja, htjela ići na put u inozemstvo za koji dan, a ja trebam roditi doslovno možda sutra!? I to doktor spominje carski rez eto zadnjih par puta, njoj to sve ravno. Ma draga zato vjerujem da si ti super mamica svojoj dječici. Tako se ja nadam da ću biti topla i nježna mamica pa makar Greticu malo i razmazila. ❤️ 

• CurlySue

Vrapčić123

Maggy u visokim smo tjednima draga, pa i da je nešto sve je to ok. 🤞👍
    CurlySue mogu li muževi doći nakon carskog u posjetu u Petrovu? Ili biti tijekom? Ili znaš kak se prije po bolnicama moglo ako mami ne može na prsa, onda tati, al sumnjam zbog korone…

Tate ne mogu na carski. Posjet na babinjace jos nije dozvoljen koliko znam. 😕 Samo djecici na intenzivnoj 1 tjedno. 

Rose1

CurlySue

Rose1

Srecom da sutra idem ginekologu. Citam da moze uzrokovati upalu plodnih ovoja i slabo mi doslo

Bakterija je dio crijevne flore. Ako je nalaz ispod 10na3,sve je ok, ne treba antibiotik. 😉 Samo pripazi na higijenu nakon svake nuzde (pranje) i uzmi probiotik.

Hvala ti😘 A svaki put se odmah idem prati. Ujutro, navecer i nakon duge nuzde.A koliko je to 50 000? Malo sam zbuki pa ne znam.

💙

• CurlySue
    09. Lipanj 2020. 17:20

Rose1

CurlySue

Rose1

Hvala ti😘 A svaki put se odmah idem prati. Ujutro, navecer i nakon duge nuzde.A koliko je to 50 000? Malo sam zbuki pa ne znam.

Referentna vrijednost 😉

Vrapčić123
    09. Lipanj 2020. 17:20

CurlySue joj šteta. Ti si rodila prirodno koliko se sjećam? Kako ste vi? Kako se snalazi te? Već je to velika bebica. 💙

Ivcy1306
    09. Lipanj 2020. 17:25

Bebac, Vrapcic zao mi je da su vam mame takve. 
    Evo moja mama danas pola dana proplakala kad vidi sina mi i misli o tome kako moram pod noz opet. Stavrno su mi i mama i tata emotivni jako i znam da bi sve dali za nas samo eto steta sto si nismo jos blize. Nismo daleko 20/30 min autom ali dovoljno daleko jer smo u razlicitim smjerovima i onda kad idem k njima idem samo eto radi njih, nemozes nigdje vise svratit. 
    ..
    Rose, ni ja se ne razumijem u taj nalaz ali vjerujem da ce biti sve ok! 
    ..
    Vucica se jos ne javlja, nadam se da je vec gotova i da odmara. 
    ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.