Trancie hvala draga!
Hahahah da kilu laksa!! 🙈 i meni su zimi drugacije, ali zato jer nosim tajice, strample, usko sve, a preko ljeta haljinice pa ih nista ne stisce, rastu normalno, preko zime mogu na cupanje i svakih 5-6 tjedana, preko ljeta 3, eventualno navucem 4!
Kaktusica hahah bas, blazeni pubertet! Super da ce ti doc doma da se ne moras maltretirat po bolnici 😊
Moji nalazi bi navodno trebali bit danas, ali ne znam oce li mi ih isprintat i stavit u kosuljicu pa da virnem veceras prije vizite ili cekamo da doktor pogleda, a to je ne znam tocno kad jer je uzasna strka cijelo vrijeme..
Totalka sam se opustila i kako bude, neka vrijeme samo prolazi u miru i bez iznenadjenja neugodnih..sunceko grije kroz prozor sat dva ujutro pa se prebacim na dno kreveta, ajme kako mi pase 😍☀️
Kaktusica i bolje da ti doma izvade
Dora hvala na pitanju...jesu🙏trajali su ukupno cca 5,6 dana. Rekla mi prijateljica da je nju tako boljelo od 20.tj do kraja trudnoce...bolovi su se javljsli svaka cca2-3tj kad bi trbuh jace iskocio i na kraju zakljucili da su ligamenti...vidjet cemo
💙
Dora, evo gotova napokon, i meni uspješno prošlo pikanje, baš je simpatičan i dobar neki dečko bio. Usput sam se naručila iz 4d uzv mučnina je popustila, glad preuzela, pravac pekara pa natrag u karantenu
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Rose super, nadam se da se ipak nece vise javljat, pogotovo u tom intezitetu!
Nikita super! Om nom nom pekara
Evo i moj dom zdravlja stavio obavijest da se svi redovni pregledi otkazuju i da primaju samo hitne i trudnice. Mislim da cu u petak na kontrolu, 20. je pa ce mi dati odmah i doznake da ne moram ici dvaput.
Danas sam tocno 28 tjedana, znaci sada pregledi pocinju svaka 2 tjedna ako sam vas dobro shvatila?
Nikita odlicnoooo🎉
Rio katastrofa, takav je i moj, a da ne govorim da i tuđu postu dobijem
💙
Evo i moj dom zdravlja stavio obavijest da se svi redovni pregledi otkazuju i da primaju samo hitne i trudnice. Mislim da cu u petak na kontrolu, 20. je pa ce mi dati odmah i doznake da ne moram ici dvaput.
Danas sam tocno 28 tjedana, znaci sada pregledi pocinju svaka 2 tjedna ako sam vas dobro shvatila?
Čestitam na ulasku u 7.mj🎉🎉🎉sta da? Svska 2tj? Nisam znala
💙
Čestitam na ulasku u 7.mj🎉🎉🎉sta da? Svska 2tj? Nisam znala
Hvala puno 🎈ma to sam tu negdje procitala medju komentarima nisam ni ja znala, mozda Sam krivo shvatila?
I sretno svima s pregledima I nalazima da sve bude tip top 🤞🤞
Jutro curke!
Vučica, Dora: curke meni je svekrva rekla da je dok je bila trudna imala žgaravicu, netko joj dao savjet da gricka zrno kave i da ga ne jede naravno. Ne znam jel to ikakva pomoć!? No eto to sam ja čula... Ostalo vam ništa ne znam o tome... Držite se 😘😘
Dora kako ste danas? Čestitam na 26.tjedana ❤️
Trudy također čestitam na 26.tjedana 💜
Zara također čestitam na 26.tjedana 🥰
Zmya sretnooo sa svim 😘😘😘
Kaktusica draga sretno na vađenju 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Nikita i Dora bit ce super nalazi, uopce ne sumnjam 🥰
A postari, ma, u zadnje vrijeme su katastrofa. Nas novi je odlican, bas ljubazan i fin a prije njega je bio grozan, na tragu onog, znamo da postoji ali ne znamo jel to mit, legenda jer ga nitko nikad nije vidio.
Dora uzivaj u to malo sunceka, kako se covjek veseli malim stvarima, dodje mi da se rasplacem koliko mi je zao da si tamo sama 😔
Stvarno, di nam je Vrapcic ?
Jutros sam slusala na Otvorenom da ce se valjda od danas ili sutra zabraniti svi letovi izmedju Europe i ostatka svijeta, Zmya utekla si u zadnji cas.
Sortiraj odgovore
Najstariji