Trudy odlicnooo da je skinuo longetu...posalji malo tih rolica😉meni mama donijela palacinke
Dana superrr, sad chill, uzivaj na porodiljnom
Mimoza to sam si i ja pomislila da cu ostati bez zraka na porodu, da ce mi srce stati jer mi zna i jace lupati kad su kontrakcije...jao
💙
Kaktusica drago mi je za kolica da su stigla! 🎊🎊 Mogu misliti kako si happy obzirom da ih jako dugo želiš. Uživajte beba i ti u njima!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica da, čula se s doktorom, kaže da je nalaz u redu, da ne brinem. I da za ovo on nebi uvodio terapiju s čim se slažem. Izdržat ću, bojim se još neke tablete sada piti, a tako još malo ima do rođenja bebe. Dobra je stvar pa svrbi uglavnom noću ili pred večer, ajd nije bar cijeli dan. A možda se i primiri.
Odlicno da su nalazi ok. Ma jos imas malo, izdrzat ces, a kao sto kazes, mozda se i primiri
💙
Vrapcic nadam se da si se smirila malo sada, ipak nije ono sto si mislila. Drzim fige da prodje i taj nocni svrab sto prije.
Trancie bas tako haha na slicne kontrakcije sam navikla, ali da su ovako ceste i ovako neugodne, jos nisam imala. I dalje to nema veze s onim sto citam ovdje, nikakvi bolovi u kicmi il trbuhu, pa mi zato cudno. Mozda se sprema nesto 😁 inace cu se sutra opet vratiti razocarana s pregleda 😰
Trudy odlicnooo da je skinuo longetu…posalji malo tih rolica😉meni mama donijela palacinke
Mimoza to sam si i ja pomislila da cu ostati bez zraka na porodu, da ce mi srce stati jer mi zna i jace lupati kad su kontrakcije…jao
Morat cu ih napravit za okupljanje 😉
Dana e sad zasluzeno uzivaj 💞🥰
DanijelaBB sta, pa covik voli domace mliko 😂😂
Pepili aaa, super, doma ste dosli! Bas mi je drago da je velika seka super to primila, divno 💕
Kolacic neeee, neces biti sama tu, dok i zadnja ne rodi ne prebacujemo se na novu temu 😘😘
Vrapcic jel ti se javio doktor?
Meni stigla moja divna predivna kolica, aaa savraena su, tako lagana za hendlat i sve, vrijede svake kunice 🥰
Odlicnooo za kolica, bas mi drago da su stigla i naravno, da si zadovoljna🥳🥳🥳koja si ono kupila?
💙
Rose, Mimoza samo nek malena bude dobro. Proci će to sve. 😊
Mimoza draga jel ide to ista kod tebe ili se beba neda? 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic ma nista, sve sto ja vise navaljujem da se porodim, on to stopira sve 😂 nece ni neke lazne znalove da daje ccc
Trudy odlicnooo da je skinuo longetu…posalji malo tih rolica😉meni mama donijela palacinke
Mimoza to sam si i ja pomislila da cu ostati bez zraka na porodu, da ce mi srce stati jer mi zna i jace lupati kad su kontrakcije…jao
Morat cu ih napravit za okupljanje 😉
Daaaaaa😉😊🤗
💙
Kaktusica da, čula se s doktorom, kaže da je nalaz u redu, da ne brinem. I da za ovo on nebi uvodio terapiju s čim se slažem. Izdržat ću, bojim se još neke tablete sada piti, a tako još malo ima do rođenja bebe. Dobra je stvar pa svrbi uglavnom noću ili pred večer, ajd nije bar cijeli dan. A možda se i primiri.
Vrapčić super, bitno je da ne utječe na bebu, a to šta svrbi izdržat ćeš koliko god iritantno bilo .
Trudy super za skidanje longete 👍
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji