Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    04. Lipanj 2020. 13:56

Curke, mojima su jako krenuli grcevi pa ne stignem pratit ni citat nista, je li rodila jos koja u medjuvremenu? Zadnje sam bila pratila 1. i 2.6. baby boom 🤭💕
    Uspjela sam taman u nabadanju po stranicama napreskokce vidjet nase predivne rijecke krafnice 🥰
    Ja prekjucer zavrsila na hitnoj jer mi je krenulo jace krvarenje, a babinje gotove (danas vec slavimo 7 tjedana Ivici i Marici), zvala sam ih jel moguce da je menga, ali kako me znaju sa svih odjela ginekologije i na uzv prije par tjedana je bilo jos dosta zaostataka krvi, inzistirali su da dodjem na pregled i da ce me odmah primit (jer sam rekla da necu doc i ostavit klince solo doma), uglavnom, meni stigla glupa menga!! Nadala sam se imat koji mjesec ili makar ljeto mirno..al sta ces!
    Bez obzira sto imam mlijeka, mislila sam da je to nemoguce, a doktorica se nasalila da samo pazim da mi se sad ne zalomi i bebica broj 3 jer da izgledam preumorno hahaha 
    Danas Ivica ima 2930g, a Marica 2190g 💪🏼💙💜
    Osim kolika i muke s tim, divni su, slusamo jazz, vjezbamo babyhandling pomalo, stalno se mazimo svih cetvero, prekjucer i jucer smo isli i van s kolicima, malci su pravi hit po kvartu, svi zapitkuju da sto sam spustila krovice nek se vide, ali cuvam ih jako, preeezadovoljna sam kolicma, evo 2 voznje i odgovorno tvrdim vrijede svake lipe! 
    Ne stignem citat, ali u mislima sam sa svima vama i iskreno se nadam da ste sve dobro, a koje eventualno niste da cete brzo biti! Drzite se!! I ne zaboravite, sve ce bit u redu 💕💐
    Leteci pozdravi i pusice svima 😘😘😘😘

Mila7

Vrapcic hvala na pitanju, danas sam vec puno bolje. Bila na terasi, setam po sobi, hranim bebaca, prematam. Samo mi je tako vruce da sam sva mokra, hormoni valjda 🤷‍♀️

Vrapčić123

Mimoza, Vučica curke po porciju ćevapa. 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    04. Lipanj 2020. 13:58

selena

Sinoć sam popila normabel pa sam se smirila.
    Pročitala sam o puno pozitivnih primjera koji su daleko izdržali. Samo mi nije jasno da ako je tako strašno zašto me nisu zadržali, to me najviše brine. Zato ću popodne otići na hitnu pa da vidim. Kontrakcije me uglavnom uhvate navečer, možda i zbog beba koje su najviše nemirne navečer.

Smirila sam se još jučer zbog tog slučaja, nikako mu ne mogu pomoći, moram sad misliti na bebice, one su mi najvažnije. Barem da još mj dana izdržimo u komadu, a ciljamo na 2 mj.❤️❤️

Mozda zapravo i nije ttttoliko strasno, koliko je doktor iskomentirao.
    Jer da je vjeruj da bi te zadrzali kao sta su nasu Doru. 
    Odi pa vidi, bit ces mirnija ❤️
    Mimoza uh sta da ti kazrm pametnog... Drzi se. 
    Van mora 😂
    Ma jok nista kod nas.  Bas razmisljala da sam G rodila 39+4 to ce mi bit slijedeci petak.
    Kontrakcija tu i tamo, danas me  dolr leda bole bas kosti unutra. 
    Bili sa muzem malo se vozati po njivama, ako bi me sta streslo al od tog samo te bolove dobila 😂 

selena
    04. Lipanj 2020. 13:59

Hvala ti Vucica. Otići ću da budem mirna. Jutros sam imala blage kontrakcije, sad ih vise nemam. 
    Moj cerviks je prije tjedan dana bio 37 MM a jučer mi je ovaj napisao da sam uloziva do unutarnjeg ušća za vršak prsta uz forsiranje. Bas je tako napisao uz forsiranje. 😡Zapravo me najviše brine taj doktor u trudničkoj , bas me je bolilo kad je provjeravao ulozivost, bojim se da me on otvorio 😡😡 

30.07.🥰🥰

Dora4
    04. Lipanj 2020. 14:01

Rose samo sam ulovila zadnji tvoj komentar, sretno ako krene ubrzo, ali sluzni cep isto moze curkat danima pa nemoj panicarit!! Grlim!! 
    *
    Curke, jako je tesko drzat korak s forumom, pogotovo sad kad se zahuktavaju termini, ajde ako bi neka bila srceko pa mi samo mail šibnula i prijavila kad neka od krafnica rodi, rado bih bila makar toliko u toku 🙏🏼 hvala puno!!
     krafnice2020@gmail.com 

Trancie
    04. Lipanj 2020. 14:03

Selena zao mi j3 zbog situacije...ali evo ovdje ima svakakvih iskustava cura sto su rano se pocele otvarati pa su jos u komadu... samo se xuvaj i pazi.... ako te sto brine idi na hitnu da se dodatno ne stresiras...
    Dora znaci pala je prva setnja.... odlicnoooo, drago mi je da ste dobro i da ekipa dobro napreduje....
    Zmya ocekujemo lijepe vijesti danas onda.... nadam.se da j3 to to i da se puno ne mucis...
    Prpilli i Mila nek se vi oporavljate laganoooo i uzivajte sa mrvicama 💜
    Super za dobre preglede

Dora4
    04. Lipanj 2020. 14:12

Trancie

Selena zao mi j3 zbog situacije…ali evo ovdje ima svakakvih iskustava cura sto su rano se pocele otvarati pa su jos u komadu… samo se xuvaj i pazi…. ako te sto brine idi na hitnu da se dodatno ne stresiras…
    Dora znaci pala je prva setnja…. odlicnoooo, drago mi je da ste dobro i da ekipa dobro napreduje….
    Zmya ocekujemo lijepe vijesti danas onda…. nadam.se da j3 to to i da se puno ne mucis…
    Prpilli i Mila nek se vi oporavljate laganoooo i uzivajte sa mrvicama 💜Super za dobre preglede

Lijepa moja Trancie i predivan avatar koji me i dalje uvijek jednako obraduje! 🙏🏼💐
    Pa zenska ti si na 31 tjedan danas!!! Bravo, cestitam! 😍
    Naravno, mimoza i ostale cetvrtkovne punilice takodjer cestitke!!

Rose1
    04. Lipanj 2020. 14:13

Dora4

Curke, mojima su jako krenuli grcevi pa ne stignem pratit ni citat nista, je li rodila jos koja u medjuvremenu? Zadnje sam bila pratila 1. i 2.6. baby boom 🤭💕
    Uspjela sam taman u nabadanju po stranicama napreskokce vidjet nase predivne rijecke krafnice 🥰
    Ja prekjucer zavrsila na hitnoj jer mi je krenulo jace krvarenje, a babinje gotove (danas vec slavimo 7 tjedana Ivici i Marici), zvala sam ih jel moguce da je menga, ali kako me znaju sa svih odjela ginekologije i na uzv prije par tjedana je bilo jos dosta zaostataka krvi, inzistirali su da dodjem na pregled i da ce me odmah primit (jer sam rekla da necu doc i ostavit klince solo doma), uglavnom, meni stigla glupa menga!! Nadala sam se imat koji mjesec ili makar ljeto mirno..al sta ces!
    Bez obzira sto imam mlijeka, mislila sam da je to nemoguce, a doktorica se nasalila da samo pazim da mi se sad ne zalomi i bebica broj 3 jer da izgledam preumorno hahaha
    Danas Ivica ima 2930g, a Marica 2190g 💪🏼💙💜
    Osim kolika i muke s tim, divni su, slusamo jazz, vjezbamo babyhandling pomalo, stalno se mazimo svih cetvero, prekjucer i jucer smo isli i van s kolicima, malci su pravi hit po kvartu, svi zapitkuju da sto sam spustila krovice nek se vide, ali cuvam ih jako, preeezadovoljna sam kolicma, evo 2 voznje i odgovorno tvrdim vrijede svake lipe!
    Ne stignem citat, ali u mislima sam sa svima vama i iskreno se nadam da ste sve dobro, a koje eventualno niste da cete brzo biti! Drzite se!! I ne zaboravite, sve ce bit u redu 💕💐
    Leteci pozdravi i pusice svima 😘😘😘😘

Joooj draga, vec menga😤
    Drago mi je da se mazite, uzivate...cak je pala i prva voznja, jeeeej🥳🥳🥳lijepo napreduju, bravo maleni💙❤

💙

marmar
    04. Lipanj 2020. 14:21

Doraaa, super je čuti kako male mazilice lijepo napreduju... Odmah je i umor lakše podnijeti 😅 O otkud već glupa menga ajoj, ja mislila da imamo makar 6mj odmora 🤦
    Selena, žao mi je što te sve to spopalo, pokušaj ne živcirati se previše, znaš da ti ne može ništa dobro donijeti. A i vidjet ćeš kako će se dalje razvijati situacija. Držim fige da beba izgura što duže!
    Panda, što se tiče hemića, evo ja sam isprobavala neke savjete koje su curke davale međutim ništa mi nije pomoglo dok nisam počela koristiti Faktu mast koju mi je ginić preporučio. Isto tako, jako mi pomaže vlažni wc papir nakon nužde i naravno pranje dupenceta nakon svakog br.2 😅

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.