Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Lipanj 2020. 11:38

Trancie, Mimoza, Back, Trudy, Točka, Lordy, Mocho, Nikita, Daisy, Panda cestitam cure na punim tjednima!
    Rose drzi se, drago mi je da su se kontrakcije smanjile!
    Vrapcic sretno s nalazima! Kao sto sam vec jednom napisala nadam se da je samo prolazan svrbez..
    Curly bas lijepe vijesti, mazite se i pazite 😍
    Selena makar ih nazovi i objasni situaciju radi svog mira
    Zmya op op nesto se pokrenulo...

04. Lipanj 2020. 11:40

zmya

Bebac evo pocela sam stopat nakon jutarnjih bh kontrakcija i nakon par ovih bolnih.. na cca 7 min mi dolaze bolovi u trajanju od 40tak sekundi. Sve od naprijed dole. Ne znam dal da nastavim lezat na boku il da idem u kadu.

Zmya, prati. Ne mora značiti da će se spušta prema manjim razmacima ali moguće da će se pojačavati. Ja isto ne bih ležala u kadi, jer ako si se otvorila da ne skupiš kakvu bakteriju. Ipak nam doma kada i voda nije sterilna kao u bolnici. Tako je meni moja dr rekla. Ako možeš stavi malu sjedalicu u kadu i toplom vodom se polijevaj po leđima. 

• Bebac24
    04. Lipanj 2020. 11:44

Zmya mogla bi ti do sutra roditi 😊prati 😊

Vrapčić123

Mrvičak koji san… Ali po gospodinu Freudu bi to. Bilo suprotno, tako da ne brineš vezano za san. 🙃
    Mimoza, Black, Trudy, Točka, Lordy, Mocho, Nikita, Daisy, Panda, Trancie🥳🥳🥳
    CurlySue hvala draga! 😊 Evo ja u Petrovoj čekam pregled. Ti si doma?

Hahha odlično, onda ću biti najbolja majka i idemo na ljetovanje 😂😂😂

Pepilli

Zmyo sretno ! Ako je obojani  trag kao čista prozirna sluz prema rozom ,s tragovima krvi to je vjerojatno od otvaranja cerviksa. Probaj sa kadom na 15 -20 min ,ako ne prolazi ili se još i pojačaju (jer topla voda djeluje kao drip), spremi torbu  pa polako u rodilište, još ako k tome pukne vodenjak definitivno.... 
    Netko je bio pitao za povezanost nadilaženja mlijeka i curenja kolostruma prije porođaja... Nema korelacije. Meni nije ništa curilo prije ,sada su mi grudi baš bolne i prepunjene ,moram pitati za izdajalicu ili bar da ručno malo olakšam pritisak , sad idem masirati u kupaonu dok malac spava . Htjela sam pitat Doru kako je prošvervcala kupus u bolnicu 😂. 

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    04. Lipanj 2020. 11:46

Zmya ti ces danas meni se cini...javljaj i sretnooo
    Selena meni je prijateljica bila uloziva tako skoro cijelu trudnocu pa rodila u terminu. To nista ne mora znaciti. Ako se kontrakcije nastave, bolje na hitnu jer one mogu i otvarati, a naravno i ne moraju. Zato sam i ja otisla. Nemoj se stresirati, samo pozitivno

💙

Mocho
    04. Lipanj 2020. 11:48

Cure sretno na pregledima! 
    Maggy - javljaj sto su rekli za miom proceduru :) Ja idem u TA za cca 2 tjedna, ginekolog mi je rekao da pripremim ranije slike s UZV jedino za TA
    Selena - samo mirno, vec smo jedne blizanceke ispratili doma pa cemo i tvoje isto :) 
    Zmya - woohooo! Bit ce nesto i danas od krafnica nenajavljenih 

Rose1
    04. Lipanj 2020. 11:54

Pčelica06

Mimoza, Back, Trudy, Točka, Lordy, Mocho, Nikita, Daisy, Panda čestitke na punim tjednima!!
    CurlySue super vijesti, uživajte s bebicom!!
    Mila, Pepilli drago mi je čuti da sve ide svojim tempom, kad bi mogle doma?
    Rose izdržite još tih par dana i sve će biti u redu 😊 ja sam se najviše brinula da se ne porodim s 36+6 pa da to bude kao prijevremeni porod radi tog jednog dana 🙈 ugl. rekle su cure-doći će kad bude spreman, ali ni sad nema prevelike panike. Nadam se da ćete sutra doma da ne ostaješ preko vikenda!
    Snovi ja već dvije noći za redom sanjam da sam rodila djevojčicu.. Užasno sam nestrpljiva i jedva čekam pregled u ponedjeljak i (nadam se) zadnji uzv u trudnoći i tražit ću potvrdu da je dečko pa mirne duše mogu ići u rodilište 😂 zadnjih par dana mi se skroz zateže trbuh, ali na mahove pa sam pomislila da bi to mogle biti kontrakcije? BH nisam imala pa stvarno ne znam kako to izgleda 😁 cijeli trbuh se na cca 10-ak sekundi zna stvrdnuti i koža mi se ful napne. Baš se vidi razlika naspram onoga dok se bebac izboči pa na jednom mjestu bude krvga tako da pretpostavljam da nije on nego nešto drugo..

Da, to su ti kontrakcije, meni je prije isto tako kratko trajalo pa u zadnje vrijeme budu duze
    Haha jao i ti snovi

💙

04. Lipanj 2020. 11:56

Zmya, ja navijam za kvačicu na današnji dan ✔️🎉🤞

Rose, nadam se da ćeš preko vikenda kući ako ne svo zlo u tome. Dogurala si stvarno do lijepih tjedana. Ali neka isto on pričeka bar tjedan dana da ga ne vode kao nedonošće. 

Selena, jako mi je žao zbog teške situacije sa bliskom osobom. Drži se. Što se tiče kontrakcija i uloživost. Ja sam u 28/29. tt bila na hitnoj u Petrovoj. Obavila trijažu, došla sestra po mene i odveli me gori na prvi kat. Ne znam je li i dalje tako. Ja sam uloživa dva prsta, cerviks tada bio 3,9 i oblika T i to je najvažnije. Kontrakcije su očitavali ali me nisu otvarale.
    Najbitnije da vide drži li se cerviks i kakvog je oblika. Evo već 10 dana ne moram strogo mirovati, a od ima pet dana uopće ne mirujem nikako. Bit će to sve super i uloživost nije indikacija za raniji porod, kao ni Bh koje nas dosta muče od ranih tjedana. 

• anav05
    04. Lipanj 2020. 11:58

selena

Bok curke!
    Čestitam svima koje ste rodile i svima koje ste imale dobre preglede. Nisam vas već par dana pratila jer nisam stigla.
    Nažalost kod mene nije dobro stanje. Jučer bila u trudničkoj ambulanti, provjeravao ulozivost i kaže da sam uloziva za višak prsta i preporučio strogo mirovanje. Užasno sam se uplašila jer je rekao da ako se tako nastavi da bi mogla se poroditi. Nikakva preporuka šta raditi… užas.
    Zvala mog dr., kaže magnezij i po potrebi normabel. On kaže da nije tako strašno a ovi u Petrovoj kao da ću odmah roditi 🙈 pa me to bas uplašilo.
    Sinoć me uhvatile jako jake kontrakcije. Popila normabel pa zaspala. Danas mirujem ali mi se povremeno jave, kad se dignem na wc.
    Ako mi se nastavi popodne, otići ću na hitnu, nadam se da će me ostaviti u bolnici barem na par dana da se smiri sitacija.
    Jel koja od vas u Petrovoj ili je bila na Hitnoj tamo? Nemam pojma ni gdje je hitna i kako sad to funkcionira, vjerojatno muž ne smije samnom 😞😞
    Inače, jučer sam saznala da mi se član obitelji uz kojeg sam jako bliska bori za život i pitanje je dana/sata…
    Tako da sam sva jadna i jakoo se bojim za moje bebe.

Jako mi je zao sto prolazis sve, i drzi se. Zbog nasih malaca sve izdrzimo.
    Dosta cura u grupi je na mirovanju i sve prolazi dobro, tako da samo hrabro🥰
    Što se tice Petrove, sigurno ce neko znati, ja sam na Sv.Duhu.. 
    Sretno!
    ___
    36+4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.