Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kolacic
    04. Lipanj 2020. 14:51

Bebac24

selena

Sinoć sam popila normabel pa sam se smirila.
    Pročitala sam o puno pozitivnih primjera koji su daleko izdržali. Samo mi nije jasno da ako je tako strašno zašto me nisu zadržali, to me najviše brine. Zato ću popodne otići na hitnu pa da vidim. Kontrakcije me uglavnom uhvate navečer, možda i zbog beba koje su najviše nemirne navečer.

Smirila sam se još jučer zbog tog slučaja, nikako mu ne mogu pomoći, moram sad misliti na bebice, one su mi najvažnije. Barem da još mj dana izdržimo u komadu, a ciljamo na 2 mj.❤️❤️

Mozda zapravo i nije ttttoliko strasno, koliko je doktor iskomentirao.
    Jer da je vjeruj da bi te zadrzali kao sta su nasu Doru.
    Odi pa vidi, bit ces mirnija ❤️
    Mimoza uh sta da ti kazrm pametnog… Drzi se.
    Van mora 😂
    Ma jok nista kod nas. Bas razmisljala da sam G rodila 39+4 to ce mi bit slijedeci petak.
    Kontrakcija tu i tamo, danas me dolr leda bole bas kosti unutra.
    Bili sa muzem malo se vozati po njivama, ako bi me sta streslo al od tog samo te bolove dobila 😂

Bebac 12.06. ti je najbolji moguci datum. Vjeruj mi, rođendan mi je tad 😂🤣

Vrapčić123
    04. Lipanj 2020. 14:53

Curke koje ste vadile jetrene probe za koliko su gotovi nalazi? Ja tuka zaboravila pitati. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    04. Lipanj 2020. 14:53

Snoopy2

Maggy cestitke na pregledu!
    Milahvala na slikama!
    Dorabas lijepo da ste vec vani i da uzivate svi zajedno.. lijepe kilazice su to vec 💗
    Nikitatreba li mi full oprema za dom zdravlja? Maskice i to? Jer u bolnici vise nitko nista ne nosi a kod ginekologa i dalje svi nose.

Snoopy, neee, nitko nije imao ništa 😁

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    04. Lipanj 2020. 14:56

Vrapčić123

Curke koje ste vadile jetrene probe za koliko su gotovi nalazi? Ja tuka zaboravila pitati. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Drugi dan bi trebali koliko znsm. Ja sam to danas trebala vaditi pa eto, u bolnicu

💙

Zvonkica
    04. Lipanj 2020. 14:58

Cure cestitam vama koje danas zaokruzujete tjedne 🎉🎊
    Zmya a da ti ipak odes do bolnice...mislim da ne bi skodilo? 😅
    Maggy na sv.duhu ti ctg rade ja mislim tek s oko 39 tjedana na dalje ako je sve ok i ne prckaju dolje osim ako sama ne zatrazis..takva im je praksa..meni se generalno svida njihov pristup..
    Selena bas mi je zao za tvoju cjelokupnu situaciju, svakako otidi na hitnu ako ces biti mirnija..
    Rose drzim fige da ipak izdrzite jos koji dan 2u1 🤞
    Dora bas lijepo kako malci napreduju 🤗😇 zao mi je da ti prijateljica nije dala bar jos neko vrijeme mira 😏
    Curly nadam se da se doma mazite na veliko 🤗😇
    Black se jos nije javila koliko vidim...

zmya
    04. Lipanj 2020. 15:00

Budemo sad isli nek osusim kosu pa vam se javim kasnije. Kissi kissi

Vrapčić123
    04. Lipanj 2020. 15:01

Rose hvala draga. 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

04. Lipanj 2020. 15:03

Nikita ok 😀
    Vrapcic meni je to bilo gotovo isti dan.

ena0206
    04. Lipanj 2020. 15:10

Doraa woooow pa super su kilažice kod bebica. Samo se mazite i pazite. Bas divno da ste uspjeli i u šetnjicu. Vjerujem da je tesko s dvije bebice. Ali isto tako poznajuc tebe ovako preko foruma-tebi je to macji kasalj,kad si žena zmaj. 😘😘
    Rose draga, sluzni cep kad ispadne to moze da potraje i po 2 tjedna dok ne krene porod. Ma u super si tjednima, nemoj se uopce brinuti i da sta krene. ❤️
    Zmya sretnooo!!! Javi nam se 😊
    Evo ja radila kolač danas, malo po kuci , imam sad neku laganu bol u ledjima povremeno i kontrakcije koje znaju bas bolit bolit. Sve nesto u nepravilnim razmacima. 🤔

Mocho
    04. Lipanj 2020. 15:11

Vau Dora tako te lijepo cuti 🥰🥰 Drago mi je za kolica i vesele me vase setnjice. Uvijek kad brinem, mislim si Vidis kako je Dora sve izgurala! Pa sad i kolica sluzbeno 😄
    Rose - nema sanse, ne ides ti ni tvoj cep nikud :D Ja ne znam sto je tokoliza po sastavu, ali znam da sam u bolnici instant nakon dvije doze antibiotika dobila takav sluzav iscjedak. Mozda ti reakcija na tablete... 
    Vrapcic - meni to isto stigne kao i klasican KKS, nista duze im ne treba 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.