Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    04. Lipanj 2020. 13:32

Mila, ne može se otvoriti ni jedna ni druga slika  bar ja ne mogu

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

selena
    04. Lipanj 2020. 13:37

Sinoć sam popila normabel pa sam se smirila. 
    Pročitala sam o puno pozitivnih primjera koji su daleko izdržali. Samo mi nije jasno da ako je tako strašno zašto me nisu zadržali, to me najviše brine. Zato ću popodne otići na hitnu pa da vidim. Kontrakcije me uglavnom uhvate navečer, možda i zbog beba koje su najviše nemirne navečer. 

Smirila sam se još jučer zbog tog slučaja, nikako mu ne mogu pomoći, moram sad misliti na bebice, one su mi najvažnije. Barem da još mj dana izdržimo u komadu, a ciljamo na 2  mj.❤️❤️

30.07.🥰🥰

mimoza
    04. Lipanj 2020. 13:41

Kod nas ne promijenjena situacija. Stao iscjedak, i dalje 1.5cm otvorena. Ctg uredan, samo jedna kontrakcija 😰 Slj kontrola u subotu u bolnici.
    Zmya, Bebac kakva je situacija? 
    Odoh praviti tortu, necu da mislim vise na to kad ce krenuti i hoce li krenuti 🤨

Dora4
    04. Lipanj 2020. 13:45

Pepilli

Zmyo sretno ! Ako je obojani trag kao čista prozirna sluz prema rozom ,s tragovima krvi to je vjerojatno od otvaranja cerviksa. Probaj sa kadom na 15 -20 min ,ako ne prolazi ili se još i pojačaju (jer topla voda djeluje kao drip), spremi torbu pa polako u rodilište, još ako k tome pukne vodenjak definitivno….
    Netko je bio pitao za povezanost nadilaženja mlijeka i curenja kolostruma prije porođaja… Nema korelacije. Meni nije ništa curilo prije ,sada su mi grudi baš bolne i prepunjene ,moram pitati za izdajalicu ili bar da ručno malo olakšam pritisak , sad idem masirati u kupaonu dok malac spava . Htjela sam pitat Doru kako je prošvervcala kupus u bolnicu 😂.

Mrtva ladna rekla sestrama da se spuste dolje da su moji donijeli glavicu kupusa 🤭 cak je eno jedna glavica i ostala u bolnici u njihovom frizideru..
    S tim da sam ja tamo vec ko doma bila 🤣

Vucica
    04. Lipanj 2020. 13:51

Selena dosta nas je ovdje strogo mirovala, ja prvi put oko 20.tj zbog skracenog cerviksa, a onda opet oko 28. Tjedna kontrakcije i lagano otvaranje. Taj drugi put sam dobila i terapiju Cordipin i mg, a Dr je rekao da nije korone da bi me pustio bar 3 dana na promatranju,ovako bolje da sam kuci. Sve su mi maknuli s 35 tjedana i evo me na 39+2, setam, ribam, cistim, nista 😅 nadam se da ce smiriti, a ti svakako odi na hitnu ako brines! Zao mi je jako zbog obiteljske situacije, drzi se!

Mila7
    04. Lipanj 2020. 13:54

Jel se sad vidi?
     https://ibb.co/bvvP7JB
    https://ibb.co/7nJSdYz

Rose1
    04. Lipanj 2020. 13:54

Maggy cestitke na urednom pregledu, lijepa kilazica🥰
    Zmya javljaj nam🍀😘
    Hvala curke moje❤
    Cini mi se da je krenuo sluzni cep jer sam ja jedna od rijetkih koja cijelu trudnocu nema niti malo iscjetka, a sad zuckasto sluzavo kao ovulacija

💙

Vucica
    04. Lipanj 2020. 13:55

Zmya ovo zvuci kao da je to to!!! Sretnoooo 💪💪

Rose1
    04. Lipanj 2020. 13:55

Mila7

Jel se sad vidi?
    https://ibb.co/bvvP7JB
    https://ibb.co/7nJSdYz

Vidimo sada, hvalaaaa😘

💙

Pepilli
    04. Lipanj 2020. 13:56

Mila meni su najavili otpust za sutra. 🤗😁
    Ja se očekivano oporavljam ,maleni nabire i nema nekih komplikacija .... Sad me muž malo nervira ,sutra ima sprovod u Zagrebu a nama su najavili otpust. I to baš u to neko vrijeme rano popodne, sve mi ide na jetrica -ah te emošns i hormoni. 
    Klistir na kraju nisam obavila ,bilo je ekspresno , a i doma sam mislila da ću dušu ispustiti na guzicu dok sam sjela na keramički prijesto... Nisam ništa  obavila tokom poroda ... 
     Danas sam se pogledala špiglecom dole. Znači koma. Sve sam si mislila nemam H, a ono grozdić... No ne osjetim ih jer sam naravno popucala i ta me rana boli , a popucala ravno prema Š. Nije puno, samo 2 šava ,al  izgleda grozno. Kod epi bar doktor odabere smjer reza dalje od Š, kad prirodno pukneš to ide kojekuda.... 
    Savjet :Uzmite neko mini baby ulje ili nešto takvo u rodilište. Ako vam jako nadođe mlijeko i stvore se kvrge u prsima i jako nabreknu da ne masirate na golu kožu. I obavezno mini ručnik za vrući oblog. 

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.