Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    04. Lipanj 2020. 12:02

Hehe a sve je nesto nepravilno pa padne na 3 minute pa skoci na 9 al evo nekih sat ipo sat to teaje kontinuirano. Tajmer i usisavac ukljuceni u isto vrijeme 🤣

04. Lipanj 2020. 12:03

zmya

Hehe a sve je nesto nepravilno pa padne na 3 minute pa skoci na 9 al evo nekih sat ipo sat to teaje kontinuirano. Tajmer i usisavac ukljuceni u isto vrijeme 🤣

Mislim da je Pepilli pisala da je njoj tako nepravilno bilo. Boli li jako? 

Maggy_1
    04. Lipanj 2020. 12:06

Evo gotov moj pregled. Dr. mi je radio samo uzv preko trbuha, kaže sve izgleda uredno, malena ima 3 kg, kontrola za 2 tjedna 16.6. Izgleda da ja ovu trudnoću ne ću raditi ctg. 

mimoza
    04. Lipanj 2020. 12:16

Zmya jeee bitno je da se nesto desava 😁 drzim fige da bude to to. Javljaj novosti.
    Pcelice to su ti bh, eto kod tebe dosle bas kad trebaju, nisu te ranije mucile.
    Panda 🥰
    Maggy super za dobar pregled. A zasto nema ctg? Ja sam mislila da je to pri kraju najbitniji pregled. 
    Evo mi prikopcani opet na ctg 🤨 malo mi je i to vec doaadilo 😰

Fluffy
    04. Lipanj 2020. 12:18

Dobar dan krafnice!! Ne stignem vas pratiti...krenula sam na pilates za trudnice, i moram priznat da sam opcenito uz ovo ljepse vrijeme puno vise vani i puno aktivnija. Uz to mi muz ide na godisnji, pa ocekujem jos vise aktivnosti od iduceg tjedna.
    Selena, zao mi je radi clana obitelji i sto si pod stresom..drzim figice da izdrzis s bebicama u stomaku sto duze, samo miruj sto vise mozes i spusaj upute doktora 😊
    Rosee, nadam se da ces i ti jos koji dan izdrzati 2 u 1 , ali vec si u dobrim tjednima, tako da i da krene, nude sve ok. Drzim palceve 😘
    Maggy, cestitke na dobrom pregledu..kako to da te jos niti jednom nije poslao na ctg 🧐? 

Maggy_1
    04. Lipanj 2020. 12:24

Fluffy

Dobar dan krafnice!! Ne stignem vas pratiti…krenula sam na pilates za trudnice, i moram priznat da sam opcenito uz ovo ljepse vrijeme puno vise vani i puno aktivnija. Uz to mi muz ide na godisnji, pa ocekujem jos vise aktivnosti od iduceg tjedna.
    Selena, zao mi je radi clana obitelji i sto si pod stresom..drzim figice da izdrzis s bebicama u stomaku sto duze, samo miruj sto vise mozes i spusaj upute doktora 😊
    Rosee, nadam se da ces i ti jos koji dan izdrzati 2 u 1 , ali vec si u dobrim tjednima, tako da i da krene, nude sve ok. Drzim palceve 😘
    Maggy, cestitke na dobrom pregledu..kako to da te jos niti jednom nije poslao na ctg 🧐?

Stvarno ne znam 😕
    Javit ću se ja svojoj ginekologici, rekla mi je da joj se svakako javim, ima ona ctg pa ako će smatrati da treba nek mi ona napravi. Žao mi je da mi nije ni običan pregled napravio da znam jel sam se možda počela otvarati. 

zmya
    04. Lipanj 2020. 12:26

Mrvicak ne boli toliko strasno, grcevi jaci od menga bolova... malo slabije pa malo jace, tu i tamo uleti koja bh kontrakcija. Lakse je dok sam u pokretu i muvingu nego ako samo lezim, tad me grc bas jace uhvati.  Sad sam i wc vec drugi odradila danas 🤔
    Pepili nije mi nista roskasto, smeckasto onako ko kad se dobije menga. Vise nego kod vaginalnog pregleda onaj put. 
    Sitila sam se ja odma Pepili al njoj je tako danima bilo prije nego se porodila. A vidit cemo. Kuci sam radim sve ko i inace samo evo jos brojim kontrakcije pa cemo vidjeti do kraja dana kako ce se sve razviti. 
    Za sve su krivi cevapi! 

• elena357
    04. Lipanj 2020. 12:27

Pozdrav cure, cestitam onima koje su vec postale mamice a ostalima sretno :)
    Imam pitanje za cure iz RI. Možete mi molim vas reći što treba spremiti za bolnicu, da li trebam imati dvije torbe jednu za radaonu/predradaonu i jednu za poslije za boravak u bolnici i da li ih obje nosim odmah sa sobom? I ako vam se da napisati sta sve treba spakirati u koju torbu, ne zelim tegliti bezveze, a  nemam koga pitati :/

• indy34
    04. Lipanj 2020. 12:33

Cure cestitike na pregledima ajmo to malo pogurajte ...Selena zao mi je sta dati kazem moras zbog bebica dase zaista potrudis uaiko znam daje tesko ,al vidjela si nasu Doru kuci je sa bebicama ..a ti mozes daleko da doguras moras samo da mirujes ..Zmiya ja tebi kazem ako iko uspe do sutra ti ces sigurno ...drzim ti fige ..sta vam ti cevapi rade ?!😂😂 sretno ...😘

ena0206
    04. Lipanj 2020. 12:40

Maggy cestitke na urednom pregledu. Ali svakako oitaj svoju dr. za ctg.. Njega bi trebalo stalno sada raditi...
    Zmya cula sam da pred porod se zena cisti, pa bas zato da ide par puta dnevno na wc..  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.