Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    02. Lipanj 2020. 11:34

mimoza

Ja mislim da ce jos puno beba doci prije moje haha Nikakvih naznaka da se nesto sprema 😁
    Yvette kakva je kod tebe situacija? Ja racunam da je nama isti dan termin.
    Joj u cetvrtak imam to gledanje plodne vode i bas bih htjela prije toga roditi 😬
    Ena ja sam mislila maramu za po kuci, jer navodno smiruje bebu i grceve ta bliskost s mamom i ona tu fino i odspava, a nama su slobodne ruke za raditi po kuci. Gledala sam na yt klipove i bas mi je to fino i slatko 🤗
    Indy stvarno svaka ti cast. S blizancima dogurati tako daleko i u tako lijepoj i mirnoj trudnoci 💪🏼 Tvoj oporavak ce biti super i dobro ces se ti s bebanima snaci. Dolazili ti mama? Ima li sta novo za granice?
    Dora falis nam 🥰

Nije ni kod mene bilo naznaka, na kraju se otvorila u roku 8 sati od 1 do 10 cm i rodila 😅 
    Cestitam i ostalima Pepili, Tonka, Amneris 🎊🎉
    Mila cekamo te kad dodes k sebi od carskog, a do tada drzimo fige 🤞🏻🍀

Ivcy1306
    02. Lipanj 2020. 11:43

Mocho, ne znam ti iskreno. Navodno ih nazoves i oni daju termin jer se sve promjenilo, preuredili su sve od kad sam ja bila itd. Sa malim sam tamo isla od 32.tjedna jer sam se tad bila otvorila 3prsta pa sam i lezala i odmah me bolnica preuzela pa nisam imala ovih procedura kao sad. 
    Uglavnom pojma nemam nista jos. Vidjet cu sad u cetvrtak hoce li me moj gin narucit odmah ili kako.
    ..
    Rose, ma vidjet ces, jos cemo mi i prenesti  🤣

02. Lipanj 2020. 11:44

Ja sam kod svoje na pregledu do kraja. Rekla je da me neće slati u TA. 

Vrapčić123
    02. Lipanj 2020. 11:44

Rose uf mi iščekujemo te preglede vječitoj, ja mislila da ćemo sad u ovim tjednima biti kao mirnije po pitanju čekanja pregleda, al ja jednako jedva čekam kao na pocetku trudnoće. 🙃 Dada, krv ću svakako izvaditi pa ćemo vidjeti. Ma bit će to ok, više je iritantno.
    Vučica, Mocho eto očito su po sastavu tu negdje kada ste pile različite, a obje tako reagirale. Baš ću vidjeti kako će kod mene ispasti na kraju. 🤔
    Svea ma bit će to ok sve. 😃 Bitno da je bebica ok. 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    02. Lipanj 2020. 11:50

mrvičak

Ja sam kod svoje na pregledu do kraja. Rekla je da me neće slati u TA.

Ja sam pitala gineka kad se krece u bolnicu na preglede i rekao tek od termina 🤷‍♀️da je tako u Rijeci...Rijecanke sto su vama rekli? Tek tada se ide u bolnicu? I cekamo slicice s kavice i izvjestaj  Kaktusice s pregleda

💙

Rose1
    02. Lipanj 2020. 11:51

svea

yvette

mimoza

Ja mislim da ce jos puno beba doci prije moje haha Nikakvih naznaka da se nesto sprema 😁
    Yvette kakva je kod tebe situacija? Ja racunam da je nama isti dan termin.
    Joj u cetvrtak imam to gledanje plodne vode i bas bih htjela prije toga roditi 😬
    Ena ja sam mislila maramu za po kuci, jer navodno smiruje bebu i grceve ta bliskost s mamom i ona tu fino i odspava, a nama su slobodne ruke za raditi po kuci. Gledala sam na yt klipove i bas mi je to fino i slatko 🤗
    Indy stvarno svaka ti cast. S blizancima dogurati tako daleko i u tako lijepoj i mirnoj trudnoci 💪🏼 Tvoj oporavak ce biti super i dobro ces se ti s bebanima snaci. Dolazili ti mama? Ima li sta novo za granice?
    Dora falis nam 🥰

Nije ni kod mene bilo naznaka, na kraju se otvorila u roku 8 sati od 1 do 10 cm i rodila 😅
    Cestitam i ostalima Pepili, Tonka, Amneris 🎊🎉Mila cekamo te kad dodes k sebi od carskog, a do tada drzimo fige 🤞🏻🍀

Čekaj rodila siii?????? Aaaaaaaaa 🎉🎉🎉🎉 čestitam!!!

Molim??? Rodila??? Sad ponovno citam i vidim...jao, tek usput je to napisala

💙

Vrapčić123
    02. Lipanj 2020. 11:52

Yvette pa ti si rodila??? 

yvette
    02. Lipanj 2020. 11:53

Jesam, jesam rodila...jos sam u bunilu...gledam bebu i ne mogu vjerovati

Rose1

Yvette pa cestitam draga🥳🥳🥳 kolika je bebica? Porod bio ok? Brz oporavak, uzivaj u bebici🥰

💙

Vrapčić123

yvette

Jesam, jesam rodila…jos sam u bunilu…gledam bebu i ne mogu vjerovati

Pa draga čestitam ti od 💗. Želim bebici i tebi punooo zdravlja i sreće! 💞💞💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.