Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    02. Lipanj 2020. 10:45

Hvala cure ❤️
    Vrapcic meni su ti negdje oko 20.tjedna skocili i to dosta, srecom uzv abdomena je pokazao da su svi organi uredno. Stavili su me na tu dijetu i ukinuli Prenatal, i sve se popravilo. Na dijeti sam bila mozda 2 tjedna, Prenatal je bio problem. Sad sam nedavno kontrolirala nalaz savrsen a jedem sve i svasta.
    Zanimljivo mi je bilo kad sam taj put poslana u TA na obradu, doktorica me pitala sto pijem od lijekova bez da je znala zasto sam dosla, i kad sam rekla samo Prenatal rekla je jao, nemoj to, to ce ti unistit jetru 😳

Mocho
    02. Lipanj 2020. 10:58

Vucica, Vrpacic - i meni zbog prenatal tableta skocile jetrene probe. Cim sam prestala, sve je okej... rekla je doktorica da imaju sladila koja narusavaju rad jetre. Sve mi je ukinula, i omega kapsule ... kak je bila korona, predlozila je da uzimam samo neke kvalitetne C vitamin sumece tablete koje ne bi trebale jako utjecati, a ipak ce mi drzati imunitet bar malo 🤷‍♀️
    .
    Rio - super za dobar pregled ❤ Drzi se s tim udarcima :) Meni tak bilo u tvojim tjednim, a sad se opet digla malo... 
    .
    TA - jesam ja jedina koja ce jos u 37. tjednu na pregled kod svog ginica pa tek od 38. u ambulantu? 😯 Mislim, bolje mi je tako, ali opet da me ne uhvati prije, a imam te miome za koje trebaju znati povijest bolesti i polozaj 

Ivcy1306
    02. Lipanj 2020. 11:03

Mocho

Vucica, Vrpacic - i meni zbog prenatal tableta skocile jetrene probe. Cim sam prestala, sve je okej… rekla je doktorica da imaju sladila koja narusavaju rad jetre. Sve mi je ukinula, i omega kapsule … kak je bila korona, predlozila je da uzimam samo neke kvalitetne C vitamin sumece tablete koje ne bi trebale jako utjecati, a ipak ce mi drzati imunitet bar malo 🤷‍♀️
    .
    Rio - super za dobar pregled ❤ Drzi se s tim udarcima :) Meni tak bilo u tvojim tjednim, a sad se opet digla malo…
    .
    TA - jesam ja jedina koja ce jos u 37. tjednu na pregled kod svog ginica pa tek od 38. u ambulantu? 😯 Mislim, bolje mi je tako, ali opet da me ne uhvati prije, a imam te miome za koje trebaju znati povijest bolesti i polozaj

Draga, mozda i ja spadam u taj klub. Hehe 
    Ja iza sebe imam vec carski jedan, sad u cetvrtak imam zadnji pregled kod svog ginica sa 36+4, zatim se moram narucit u TA. Ako me naruce za tjedan dana, to ce bit vec 37+ i jednostavno me strah. 
    Em sam cula da su moguce te rupture maternice, em mi nesto napisao u trudnicku: p.pr.sc , on predlaze carski opet, ali kaze odlucit ce u bolnici doktori tako da uopce ne znam kako idem radjat i kad. 
    A cula sam da navodno carski izvode u 38.tjednu ili 38+ nesto sitno. Pa sad..na 100 muka sam zbog eto povijesti prethodnih trudnoca. (Prva mi je zavrsila spontanim, druga hitnim carskim  pa sad cemo ovu vidit) 

Mocho
    02. Lipanj 2020. 11:14

Auu Ivcy, tebi ja bas nezgodan situacija ... 😬 A tamo gdje idea roditi se dugo ceka na termin? Jer ipak ako u cetvrtak odmah narucis termin za ponedjeljak to je taman da se sve stigne .. Ako oni vide da je problematicno, sigurno ce te hitno naruciti za carski 

Vrapčić123
    02. Lipanj 2020. 11:17

Svea drago mi je da se beba ipak javila. 😲 Uf nekada nas te naše bebe dobro uplaše. 🙃🙃🙃
    Rose kada ti je pregled? Svrbez još traje, al navečer bude zamoran baš, sinoć tijekom noći ne toliko strašno... 🤔 
    Rio čestitam na pregledu! ❤️🎊❤️🎊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    02. Lipanj 2020. 11:20

Rio drago mi je da je sve super, bebica lijepe tezine🥰
    Ivcy nadam se da ces ubrzo znati detalje oko poroda jer je to bas za izluditi. Iskreno ti zelim lagan i brz porod. Ja sam vec sad nestrpljiva i zelim cim prije roditi kad uđem u termin(ako bebac i ne pozuri)max tjedan dana mirovanja, a onda dosta

💙

Vrapčić123
    02. Lipanj 2020. 11:25

Vučica, Mocho hm i ja pijem Elebaby, možda je i meni od toga na kraju... Jeste li i vi Elebaby pile ili neke druge? Drago mi je da ste obje sada ok. 👍👍
    Mocho ja idem još jednom kod svog doktora i tada ću biti 38+3, naravno ako mala ne požuri prije onda prije. 🙃 Nakon toga mi je rekao da idem u bolnicu. Meni se to sviđa da sam što manje po bolnici. 🤔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    02. Lipanj 2020. 11:27

Svea uh, mogu misliti kako si se prepala, glavno da je sve dobro. Zaspala frajerica😂Meni ginek.rekao da odmah na hitnu ako ne osjetim bebicu i ona ne reagira na hranu, kiselo, slatko...a nije panicar, ful je miran

Vrapcic drugu srijedu pregled. A jebemu i taj svrbez, maži se, pazi na hranu i nadam se da ce prestati ove dane. Mozda da izvadis krv da budes na miru? Ja idem u cetvrtak kod svog opce prakse da ne moram u bolnicu ili placati

💙

Mocho
    02. Lipanj 2020. 11:27

Vrapcic - ja sam uzimala Premama. Ali rekla je da je kod svih isto, da nema neke bolje za preporuciti :D 

Vucica
    02. Lipanj 2020. 11:32

Vrapčić123

Vučica, Mocho hm i ja pijem Elebaby, možda je i meni od toga na kraju… Jeste li i vi Elebaby pile ili neke druge? Drago mi je da ste obje sada ok. 👍👍
    Mocho ja idem još jednom kod svog doktora i tada ću biti 38+3, naravno ako mala ne požuri prije onda prije. 🙃 Nakon toga mi je rekao da idem u bolnicu. Meni se to sviđa da sam što manje po bolnici. 🤔

Vrapcic Mocho ja sam Dietpharm onaj Prenatal plus omega... Nije me ni pitala koji pijem valjda su svi isti... Vrapcic Probaj ga izbacit na par dana mozda da vidis? Ja nakon toga nisam nista uzimala neko vrijeme dok mi nije palo zeljezo pa sam njega tu i tamo, i mg direct on ima b i c vitamin unutra. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.