Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    02. Lipanj 2020. 11:58

Svea debeljuca je danas bila nevaljala, ali eto opet se javila 🥰 Kukamo kad nas udaraju, a cim se umire, mi ludimo 😰 I mi tako stalno prijetimo bebi da ce dobiti po guzi cim se rodi, pa sam rekla muzu da moramo prestati s tim. Mali se zainatio pa nece van haha jadnicak se prepao 😂
    Rio super za dobar pregled. Znam te udarce 😰 sve sam se nadal da ce proci vremenom i da ce se umiriti beba, ali ne. Sad su postali jos jaci, pa eto drzi se 😁

m_maaree
    02. Lipanj 2020. 11:58

Yvette cestitke draga,brz oporavak ❤😘😘

yvette
    02. Lipanj 2020. 11:59

Rose1

Yvette pa cestitam draga🥳🥳🥳 kolika je bebica? Porod bio ok? Brz oporavak, uzivaj u bebici🥰

Hvala, brzo sam se otvarala i imala jake trudove. Proslo je poprilicno brzo. Slusala sam ostale i gledala kako setaju, stvarno je svaki porod prica za sebe...Najbitnije da je proslo dobro i da sada odmaramo. Pusa svima

Rose1
    02. Lipanj 2020. 12:00

yvette

Rose1

Yvette pa cestitam draga🥳🥳🥳 kolika je bebica? Porod bio ok? Brz oporavak, uzivaj u bebici🥰

Hvala, brzo sam se otvarala i imala jake trudove. Proslo je poprilicno brzo. Slusala sam ostale i gledala kako setaju, stvarno je svaki porod prica za sebe…Najbitnije da je proslo dobro i da sada odmaramo. Pusa svima

Odlicno, odmaraj, brz oporavak. Saljemo vam😘🤗

💙

mimoza
    02. Lipanj 2020. 12:02

Yvette koja si ti kraljica haha vidi kako si ovo napisala, meni sto upitnika iznad glave 😂
    Pricaj zeno, sta kako??? Jucer smo pricale o onom pritisku u rodnici. Kako si sad? Kolika je beba? Jesi li popucala? Sve me zanima
    Cestitam do neba ❤️ Zelim ti sto brzi oporavak i da zaboravis sve boli. Uzivaj sa svojom bebicom 🥰

Trancie
    02. Lipanj 2020. 12:06

Yetee kako ti to napisa da mi ? Iznad glave jel misli sada ili nq neki prije porod pogubim se ko ima kolko djece..... čestitam od srca i uzivaj…. nek je sve dobro proslo 💗💗💗
    A veselog dana danas 😍
    Mimoza to samo krene ni ne znas kako te zadesiiii sad ces ti vidis kako samo idu 🤭🤩🤗

Kolacic
    02. Lipanj 2020. 12:07

Yvette kraljice 😂😂. Nit a nit b o trudovima, samo nas iznenadila 🤣🤣👌👌. Pa od srca cestitam novopecenim roditeljim! 😍😍🥰🥰

02. Lipanj 2020. 12:08

Cureee, dobar dan 😍 cestitam mojim utorkašicama-jos jedan tjedan je iza nas. Ja sam imala dosta gostiju prosli tjedan, napokon su otišli tak da sad mogu predahnuti. Ajme koliko novih ekspresnih bebica krafnica.. 🍭🌼🎉 Cestitam svim novim mamama!! Uživajte.. Jedva čekam taj trenutak ❤️
    Mimoza ajme susjeda, pa kaj taj tvoj lopov još uvijek ne misli van. Njemu je fino kod svoje mamice.. Držim ti fige da sve dobro prodje i sigurna sam da ce kod tebe biti ekspresno. Ides sama na porod ili?
    Svim ostalim mamama terminusama zelim što brzi i bezbolniji porod..čekamo ostale krafnice.. 😍🥂

• indy34
    02. Lipanj 2020. 12:12

yvette

Jesam, jesam rodila…jos sam u bunilu…gledam bebu i ne mogu vjerovati

🥳🥳🥳🥳🥳 i ja sam jedva skontala ..cjelo vrjeme mislim prica o prvom porodu ..pa cestitke mamice ..sa ste zivi zdravi i veseli ...o je to je tako lijepo jos krafnica ...🥰🥰🥰🥰🥰

Mila7
    02. Lipanj 2020. 12:12

Drage moje, samo na kratko da javim da se rodio Theo, 3690g i 50cm dugacak u 9.05h. Sve je dobro proslo, mazimo se i javim se kasnije sa vise detalja 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.