Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    02. Lipanj 2020. 09:28

Znate sta je najbolje od svega ..i kod nas od petka dozvoljavaju posjete tako da momci i ja necemombas da budemo sami i necemo samo da telefoniramo ..mocice i da nas pisjete ..tako mi je drago jel ipak zelim da moj otac i moja sestra dodju ..tako da bice sve kako treba 🤗🤗🤗

MissyR
    02. Lipanj 2020. 09:35

Kako lijepe vijesti danas 🥰🥰
    Tonka,Pepili bravo mame cestitam na bebacima 💕💕
    Mila cekamo i tebe danas  🥰🥰
    Nikita Sretan ti rodendan draga i sve najbolje ti zelim lijepo ga proslavi 🥳🥳🥰🥰
    Sretan utorak curama koje pune tjedne 😘😘

url=https://lilypie.com]

Kolacic
    02. Lipanj 2020. 09:39

Nikita sretan ti rođendan!! Blizanci su bas posebni 🙃😉🥳
    Ena sretna vam godisnjica braka. 🥂 Zaigrajte se popodne pa mozda i potjerate malca vanka 🤭😄

Vucica
    02. Lipanj 2020. 09:53

Evo nas s pregleda! Doktor jako zadovoljan kako sve napreduje, gledao plodnu vodu, sve super, mali kaze da je bas nisko namjesten s glavicom i da je to sve odlicno za prvu trudnocu!! Ako nista ne krene vidimo se u petak! 

mimoza
    02. Lipanj 2020. 09:53

Ja mislim da ce jos puno beba doci prije moje haha Nikakvih naznaka da se nesto sprema 😁 
    Yvette kakva je kod tebe situacija? Ja racunam da je nama isti dan termin. 
    Joj u cetvrtak imam to gledanje plodne vode i bas bih htjela prije toga roditi 😬
    Ena ja sam mislila maramu za po kuci, jer navodno smiruje bebu i grceve ta bliskost s mamom i ona tu fino i odspava, a nama su slobodne ruke za raditi po kuci. Gledala sam na yt klipove i bas mi je to fino i slatko 🤗
    Indy stvarno svaka ti cast. S blizancima dogurati tako daleko i u tako lijepoj i mirnoj trudnoci 💪🏼 Tvoj oporavak ce biti super i dobro ces se ti s bebanima snaci. Dolazili ti mama? Ima li sta novo za granice?
    Dora falis nam 🥰

Vrapčić123
    02. Lipanj 2020. 09:54

Jutro curke! Ja sinoć jela kompot od jabuke, a unutra narezala i puno limuna, ne moram ni govoriti da oka nisam sklopila jakoo dugoo... Okretala se, okretala i razmišljam zašto ne mogu spavati i sjetim se limuna. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Anavo rekao je doktor da tako zna biti u ovim tjednima, da trudnice tako reagiraju na svašta nešto, ali je rekao da ako se ne smiri brzo da obavezno zovem i da ću dalje vaditi što treba već od krvnih pretraga.

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    02. Lipanj 2020. 10:05

Tea da, za sad nije bilo riječi o kolestazi. Al rekao je da zovem ako se ne primiri. Pa misli da obavimo sve te pretrage. A sad se nadam da je od hrane. Eto tako on kaže, da u našim tjednima trudnice mogu biti osjetljive na svašta. Pa ćemo vidjeti. Kako ti spavaš? Jel i dalje noću? Ili i tijekom dana?
    Žuža nadam se i vjerujem da će se smiriti jer sam zbilja dosta toga jela što je doktor nabrojao što nisam očito smjela. Pa ćemo vidjeti, ako ne stane idemo u potragu za odgovorom. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    02. Lipanj 2020. 10:12

Valjda od 15.6 moze da dodje pojma nemam ..zasad je tako ..to nam je iduca tema ..sad da se porodimo i sve bude kako treba pa cemo lako za dalje ...moji momci su aktivni 24 sata dok spavam ponekad se trgnem iza sna koliko lupaju ..njima je unutra lijepo da ih je ostaviti i cekati ja sam sigurna sacekali bi i 40 nedelja al ja da cekam nebi ..i ovako skoro ne ustajem iz kreveta bas sam mnogo vremena u krevetu jel drugacije nije moguce ..

Rose1
    02. Lipanj 2020. 10:14

Indy stvarno si odlicno dogurala jer s blizancima to sve puno prije krece...jos malo i bit ce s tobom🥰drago mi je da dopustaju posjete
    Vrapcic da, da,limun i narance i meni naprave laganu zgaravicu. 
    Vucica drago mi je da je sve superrr, jos malo i stize i tvoja bebica🥰

💙

Nikita206
    02. Lipanj 2020. 10:15

Tonka, Pepili čestitke od srca! ❤️ Uživajte u vašim bebicama!

Mila, želim ti puno sreće!

Cure, hvala vam na čestitkama! Danas slavim tako da idem na trudnički tečaj 😂 ipak se sve sad vrti oko naših bebica ❤️

Mimoza, haha držim ti fige da bude danas! Ena, sretna vam godišnjica!
    Ostalima sretno na pregledima i curama koje pune tjedne čestitke! 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.