Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggy_1
    31. Svibanj 2020. 23:23

Cure na brzinu sam pročitala zaostatke s obzirom da smo imali radnu akciju ovaj vikend. Jesam li ja nešto propustila ili se zmya danas nije javila, a jučer je spominjala neke bolove. 

Leonie90
    31. Svibanj 2020. 23:55

Da vas i ja pozdravim prije pokusaja spavanja.. 
    da stvarno, ne mogu se sjetiti jel se javila ujutro zmya..
    Ja sam se danas najela rostilja, zapecenog graha, salate, lepinja.. a koza bez obzira na ulje je tako napeta, da imam osjecaj da puca svakim krivim pokretom.. 
    jooj mila, ti djelujes bas opusteno.. ali znas vec sto te ceka 😊 ja svima kazem da me nije jos trta jer ne znam ni sta me ceka.. 

zmya
    01. Lipanj 2020. 00:15

Ej zene, evo sam se dokopala kreveta danas pa da vas samo nabrzinu pozdravim, tipkat cu sutra :) 
    Cijeli dan sam u djiru, probudila se kasnije danas nego jnace sa glavoboljom, evo i sad me boli glava, od umora. Nije mi se dalo ni kuvat danas tako da sam vani sa rucka prezderana samo se premjestila kod frendova na druzenje i jos hrane, znaci, pet kila sam samo danas dobila 😂
    Bole me prepone i ledja nenormalno, lecam se stalno i pri random koraku gubim tlo pod nogama, znaci rusim se, jel to neki zivac ne znam, al evo nije mi ugodno uopce. 
    Ujutro sam na pregledu u trudnickoj, javim vam se kako je proslo i ima li novosti, vama svima laku noc krafnice, ne mogu vjerovat da sam evo tu u finalu, 39 punih tjedana 🥰
    Tipkamo seeee 😘

Rose1
    01. Lipanj 2020. 07:20

Jutrooo🍩🍩🍩!!!
    Mare, Yvetee, Zmya, Vrapcic sretnooo na pregledu!!!
    Fluffy normalno je da bebicu slabo osjetis kad si u pokretu. Ja sad samo lezim pa vec znam kad se javlja, npr.navecer vise, nakon obroka i tako...

💙

Rose1
    01. Lipanj 2020. 07:22

Zmya opala39.tj🥳🥳🥳cestitam svi curama na punim tjednima!!!
    Joj, uskoro ce tu biti sve puno bebica🥰🥳

💙

• indy34
    01. Lipanj 2020. 07:46

Dobro jutro cure ...e danas ima mnogo pregleda ,punih nedelja 🥳🥳🥳sretno svima ...cekamo izvjestaje sa pregleda ...svima vama sa 39 punih a ima vas dosta sa cak 40 svaka cast ja sam na izmaku snaga vjerujte da sam pocela da osbrojavam i sate ,ne mogu dase zamislim sa 39 ...zelim vam lijep dan svima 

36+6 👶👶

Trancie
    01. Lipanj 2020. 08:00

Jutro 💗👌
    Čestitke cure na punim tjednima Bebac, Zmya, Polly, Amneris, Meggy, Snoopy, evony, Pepilli 🤩🤩🤩
    Sretno na pregledima Mare, yette , zmya i Vrapcic!!!
    Vrapcic jel popustija svrbez imalo???
    Ja tako lose spavam zadnjih dana, peobudim se sto puta... 🤦‍♀️bas me satra to ...  
    Indy pa ti sutra na 37 tjedana..  super si ti to izgurala... jos jako malo i eto deckica tebi !!!
    Kod nas je dosta zaladilo od kise... nikako ljeto docekati..

Ivcy1306
    01. Lipanj 2020. 08:29

Jutro curke! 
    ..
    Cestitke na punim tjednima i sretno na pregledima danas. Bas se veselim iscitavanju stranica i lijepih izvjestaja sa pregleda!
    ..
    Kod nas isto kisa i hladno.
    ..
    Indy, mozda bi ti sa svojim deckicima i do kraja isla da te ne moraju porodit na carski, vidis da je njima lijepo u maminoj busici!
    ..
    Mila, kako se ti osjecas?? Sutra upoznajes svog malenog. 
    ..
    Ajme curke, sve koje vec imate dogovorene carske ja vam se divim, ja se bojim i same pomisli kamoli ista. Tek sad vidim da mi je prosli porod ocito ostavio traumu.😨😭🤷‍♀️

Vucica
    01. Lipanj 2020. 08:30

Jutro cure sretno na pregledima danas!!! I cestitam na punim tjednima!!
    Mi se uz ovu kisu i hladnocu jucer uz sve najeli i sladoleda i boli me grlo od onda i bas se lose osjecam, jos i neki grcevi. Jedino me strah sta ce mi reci sutra jer mjere temperaturu prije ulaska u bolnicu 😳 

Mila7
    01. Lipanj 2020. 08:31

Dobro jutro i od mene 🥰. Moram podijeliti sa vama da sam se nocas taaaako dobro naspavala da ne pamtim kad sam zadnji put tako. Nemam pojma koji je razlog al bas je dobar osjecaj biti naspavan 🤭.
    Nadam se da vas ima jos naspavanih. Javite se sve kako su prosli pregledi, ja cu se danas jos cuti sa rodilistem oko detalja kad muz moze doci vidjeti mene i bebu, pripremiti jos neke sitnice i ja spremna za sutra 💙
    Cestitke svima na visokim i punim tjednima i citamo se 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.