Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ely
    28. Svibanj 2020. 08:14

Dora bas je lijepo citati da ste se snašli i da se Ivica i Marica privikavaju na dom. Nema vise bolnice, jeeej!
    Leonie ja sam mislila kroz neka 2 tjedna to rješiti, možda muž samo da stavi posteljinu dok smo mi u bolnici. 
    Kada ste vi počele sa pranjem robice i peglanjem?
    Kolica sto sam jučer spominjala daju mi 15% na izložbeni primjerak, je li vam to djeluje ok? Ne vjerujem da bi mi bas razdrdana prodavali 😬

Rose1
    28. Svibanj 2020. 08:18

Jutro svima!!!
    Trudy, Fluffy sretno nam danas!!!🙏
    Cestitam na punim tjednima!!!🥳🥳🥳
    Leonie mi jos nismo slozili krevetic, decko vec tjednima govori da ce sastaviti, ali sam mu ja rekla da pricekamo madrac koji treba ove dane stici, a zapravo ni tad ne bih, ali me on nikako ne kuzi i misli da sam luda. Tek prekjucer kupili komodu
    Komoda- ja sam se toliko prekjucer nazivcirala jer imam glupog decka. Znaci donio mi doma izlozbenu, nije trazio ni popust. Drugi model bio dostupan i samo 100kn skuplji. Pa koliko moras biti lud da to napravis??? Ali sad gotovo. Nemam zivaca traziti da je vrati
    Suho pranje - ako sam jucer dobro cula kad otpadne pupak ujutro je i dalje dobro prebrisati bebicu, a navecer kupati. A dok ne otpadne jel dosta prebrisati navecer ili treba i ujutro. Stalno mi nesto prekidalo i pol nisam cula, a mozda i precula🙊🙉🙈

💙

Amneris
    28. Svibanj 2020. 08:21

Trancie, Mimoza, Panda, Lordy čestitke na punim tjednima!
    Hvala vam cure na riječima podrške, bila sam jako u strahu od bolnice kad sam ovdje došla, jučer sam se skulirala i danas sam super. Stavili su me na neslanu dijetu, hrana je sasvim ok iako neslano je sve bljutavo, ali znam da će se isplatiti. Evo jutros tlak 125/83. Spavala sam bolje nego ikad. Još 24-satni urin kontroliramo.
    Ne znam još konkretno ako ću ostati ovdje do kraja. Jedino je malo bed što nema posjeta, ali ok.
    Danijela bit će sve ok, i dragi će izdržati.
    Lina upoznala sam jednu curu koja je bila s tobom u sobi. 🥰🥰
    Dora predivno je čitati kako ste lijepu rutinu već uspostavili.❤️
    Pusa svima!

Rose1
    28. Svibanj 2020. 08:24

Fluffy hvala 🤗i jos jednom sretnooo. Cekamo da nam se javis. Moj tek u 16.
    Ely da, obicno daju 15% tako su mojoj prijateljici za masinu. Ma nije se to moglo razdrmati od malo voznje po ducanu.
    Nisam jos nista oprala, za tjedan, dva ce mama i sveki. Tek ove dane preuzimam od prijateljica, a nesto sam naravno i kupila. jucer mi dosla posteljina i predivna je💙
    Trancie, Mimoza, Panda, Lordy🥳🥳🥳

💙

Rose1
    28. Svibanj 2020. 08:26

Amneris

Trancie, Mimoza, Panda, Lordy čestitke na punim tjednima!
    Hvala vam cure na riječima podrške, bila sam jako u strahu od bolnice kad sam ovdje došla, jučer sam se skulirala i danas sam super. Stavili su me na neslanu dijetu, hrana je sasvim ok iako neslano je sve bljutavo, ali znam da će se isplatiti. Evo jutros tlak 125/83. Spavala sam bolje nego ikad. Još 24-satni urin kontroliramo.
    Ne znam još konkretno ako ću ostati ovdje do kraja. Jedino je malo bed što nema posjeta, ali ok.
    Danijela bit će sve ok, i dragi će izdržati.
    Lina upoznala sam jednu curu koja je bila s tobom u sobi. 🥰🥰
    Dora predivno je čitati kako ste lijepu rutinu već uspostavili.❤️
    Pusa svima!

Tlak je vec bolji i bit ce to sve ok. Znam da je tesko biti u bolnici, a jos nema ni posjeta, ali sve za nase bebice, izdrzat ces ti to💪😘

💙

• indy34
    28. Svibanj 2020. 08:29

Ja sam moj krevetic jos odavno sastavila ...a robicu sam oprala takodje vise se i ne sjecam kad tacno al izmedju 30 i 34 nedelje tako nesto i drago mi je jel sad nebi imala snagu za to ...jel sam sve oprala ispeglala i slozila po nekom mom sistemu slozila ..s obzirom da sam ja imala robicu od 56 broj do 76  pa sam morala bas da gledam i sve po brojevima slozim da se ne desi da nesto ne obucem jel je bilo sakriveno ili sta znam ...tako da sa robicom sam se iskreno bas par dana zanimala al sad sam ponosna jel je zaista sve spremno ...mislim da svako vec posle 34 nedelje moze poceti polako dase priprema jel posle i sami vidite nismo bas fit svaki dan bar ja ..kod mene je jedan dan aman..a drugi sam ko vila 🤣

• indy34
    28. Svibanj 2020. 08:32

E sad se sjecam mene je teska panika uhvatila bila kad se sve desilo sa Dorom ..Tad sam od nekog straha morala sve da sredim inace mislim ne znam.sta bi se desilo jel me tad sa nasim ranim bebicama jako potreslo pa me to malo pozurilo ..

• Bebac24
    28. Svibanj 2020. 08:42

Ely

Dora bas je lijepo citati da ste se snašli i da se Ivica i Marica privikavaju na dom. Nema vise bolnice, jeeej!
    Leonieja sam mislila kroz neka 2 tjedna to rješiti, možda muž samo da stavi posteljinu dok smo mi u bolnici.
    Kada ste vi počele sa pranjem robice i peglanjem?
    Kolica sto sam jučer spominjaladaju mi 15% na izložbeni primjerak, je li vam to djeluje ok? Ne vjerujem da bi mi bas razdrdana prodavali 😬

Dali si ih pogledala u zivo u kakvom stanju su? 

yvette
    28. Svibanj 2020. 08:43

Dora odlicno ste uhodani, svaka cast...Nije lako s jednim djetetom a kamoli s blizancima tako da super da lijepo i odspavas. Bravo za Ivicu i Maricu, najbolji su 😍
    Amneris super da ste tako brzo izregulirali tlak, nadam se da ces vec sutra kuci
    Cestitke svima koji danas pune tjedne 🥳

Rose1
    28. Svibanj 2020. 08:45

Svea🤗😘

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.