Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    27. Svibanj 2020. 23:11

Danijela, zao mi je zbog kolestaze, no ne sumnjam da ce sve biti ok sad kad si pod nadzorom. Samo lijepo opusteno, s muzicem koji videopoziv da i njega smiris i nadajmo se da si brzo doma 😀
    Pepili, hvala na korisnim info. Stvarno nemam pojma jos nista o tom dijelu, nekako se nadam da cu uspit uspjeti sve pohvatati. Ali evo super ste me sjetila da si odma za doma imam spremno i aspirato za nosic i fiziolosku. To sam skroz nekako smetnula, a bas se iduci tjedan ixem u ljekarnu opremiti sa svim 😀. 
    Btw mame s iskustvom- dude varalice...kad krenuti s njima, dali uopce krenuti...da si kupim odma jednu da imam za doma? 😅 nisam pametna. Ja bih iskreno voljela to sve pripremiti prije nego da saljem muza svako dva dana po nesto, ali eto ne znam oce li mi to uopce trebati...i dali pripremiti jednu bocicu za doma svakako🧐 
    Mila, da Kendural je uvozni lijek i uglavnom se dobiva po narudzbi a tad se ceka po tjedan nekad i dva na njega. Mozda sad u vrijeme korone i duze. Tek nekolicina ljekarni ga vec ima na lageru ako ima vec koje stalne pacijente koji ga uzimaju. 
    Mimoza, daaa Tardyc je super...ima kombinacija i s folnom kiselinom sta je posebno dobro u onom prvom dijelu trudnoce kad nam treba i folne kiseline 😀😀

Trancie
    27. Svibanj 2020. 23:16

DANIJELA -zao mi je, ali valjda ce se ljekovima izregulirat pa si brzo kuci...
    Fluffy - ja mojoj dala na izlasku iz rodilista... jos uvijek se ne mogi rjesit...ali ponekad je spas....
    Laku noc cure 😍

yvette
    27. Svibanj 2020. 23:38

Gledam sto ste sve poludile za cevapima dok nisam shvatila o cemu se radi 😂🤭
    Danijela proci ce to brzo pa ces kuci...drzi se...
    Amneris citala sam zaostatke, i ne vidim da si pisala...moguce da mi je promaklo kad mi se puno skupi. Kako si danas, kako tlak?

Pepilli
    27. Svibanj 2020. 23:41

Dude varalice- dobila na poklon NUK  I babylove I MAM mala ih je sve redom pljuckala van, možda imam jednu okinutu fotkicu sa dudom , koliko je uspjela muljati ju po ustima tih 10ak sec.  Zato ima palac🙄🙄😒. Za malenog sam isto dobila na poklon Nuk pa ćemo vidjeti, možda bude htio, možda ne....   Al ona isto tako nije fermala pol posto gricke kod izlaženja zubića , sve je drugo bilo bolje za gristi i gnjaviti,  žlice i kolut od zavjesa pogotovo🙄 sad se zabavlja drvenom žličicom za med 🤗

Sreća mamina

Dobrodošao

dana130
    27. Svibanj 2020. 23:46

Lina uzivajtr, samo se vi mazite cim vise i nadoknadite propusteno 💜
    Vrapcic upravi nam to spomenula patronazna na tecaju, da ne moram strahovat da cemo usisat mozak bebi 😂
    Danijela bitno da si pod nadzorom, drzim fige da ipak ides uskoro doma docekat termin 😘
    Fluffy, ja sam uzela 2 dude u paketu i jednu bocicu najmanju, nek se nade za svaki slucaj.
    Rose, tebi je sutra pregled? Sretno, znam da si napeta oko svega 😘😘. I znam da je trudy na pregledu, pa i od nje cekamo dobre vijesti.
    Laku noc svima 😘

Baby girl 💜

Faustina
    28. Svibanj 2020. 00:03

Laki noooooc mamice i krafnice ❤😇

Fluffy
    28. Svibanj 2020. 00:28

Uzet cu i ja onda dudu jednu da se nade. E sad sam se sjetila...Uriage isophy ampule za nos i oci postoje na trzistu. Vidjela sam da roditelji to cesto znaju uzeti, valjda im je prakticnije i draze nego fizioloska. Ja cu probati i s tim svakako. 
    Laku noc krafnice 😘😘

Ely
    28. Svibanj 2020. 01:14

Danijela zao mi je zbog nalaza. Drago mi je ipak da se to na vrijeme otkrilo reagiralo. U lijepim si tjednima u svakom slučaju, a terapija svlače sve rješiti. Drži se.
    Zmya ti si bas aktivna, svaka čast! 
    Fluffy planiram uzeti dušu varalicu, čisto da se nadje ako bude htio.
    Pumpica za nos pojma nemam iskreno kakva treba. Uzela sam neku, a možda uzmem i taj nastavak za usisivač. Nekada me panika uhvati koliko stvari ne znam oko beba, ali valjda ćemo sve svladati i hodu :) mame smo, sve možemo 🤩
    Laku noć curke!

Ely
    28. Svibanj 2020. 01:14

Dudu varalicu*

Dora4
    28. Svibanj 2020. 03:49

Ej zene moje, ne stignem citat pa se necu na nista osvrtat..samo da prijavim da su Ivica i Marica dobri, evo preko noci odspavam bolje nego u trudnoci!! 
    Pojedu, podrignu i cca sat i pol-dva odspavamo svi cetvero pa onda opet ispocetka, muz je divan! On kuha hranu, ja ih premotam, svako jednom dade jest, izmjenimo se tako da svaki put drugo hranimo!
    Espumisan kapi su spas!!!! Zapisite, zapamtite, ako bebe budu imale tvrdu stolicu, grceve, mucile se jer se probavni sustav tek razvija+adaptirano mlijeko, te kapi su spas, dadem im po 15kapi prije svakog obroka, na zlicu, pojedu bolje nego kad kapkam kap po kap! Lijep i obilno se pokakaju sto je zbilja spas :)
    Nadam se da ste sve dobro, jako cesto mislim na vas sve i naravno na vase bebice 🍬🥰🥰
    Laku noc, jurim ulovit odmorko do pola 6 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.