Jutro curke!Stigao mi nalaz OGTT-a:4.5,5.2 i 4.7. Prema referentnim intervalima bih rekla da je dobar? Kasnije vas čitam, sada idem u šetnjicu. 😘😘😘
Da dobar, odlican 🎉🎉🎉😁
Curly divne vijesti od tebe 🤗 da tako nastavi. Uzivajte u prvim dodirima 🥰
Svea haha neka neka vratit cu ti ja za ovo. To sto si otvorena vec, nista ti ne znaci, nacekat ces se i ti haha 😂
Black kremu za bradavice sam uzela Multimam i njihove komprese.
Caj za dojenje pijem vec neko vrijeme uz dorucak ujutro, jer mi je bas fin, a navece caj od lista maline.
Anavo haha ja mislim da se sve ludje generacije radjaju 😂 tako da sumnjam da cemo ih moci nadmasiti na rodjendanima 😁
Vrapcic nisam ni ocekivala neke lose vrijednosti glukoze od tebe 🤗
Vucica ako sam ista shvatila u ovoj trudnoci je da nema pravila ni za sta i da je svaka trudnica i trudnoca razlicita. Hoces raditi i ultrazvuk? Sretno 🤗
Curly aaaa predivna vijest🥳bravo maleni💙mogu misliti koliko emocija🥰
Jutros gledala bas video, malena rođena u 27.tj ispod 1kg. Sad ima, rekla bih oko godinu i pol, ajme sto je preslatka, zivahna, savrseno sve...palcici su pravi borci, nezamisliva je snaga u njima
Amneris i tebi sretnooo
Mimoza ti ces i preko termina😉😂
Vrapcic odlicno za nalaze🥳nisam ni sumnjala😉
💙
Cure hvala vam, napokon punih 35. 🥳
Pčelice hvala sto si se potrudila sve nam napisati 😊
Curly jedva čekam osjetiti taj osjećaj 🙈 bas sam sretan zbog tebe! Još malo i idete svojoj kuci ❤️
Vrapcic meni izgledaju odlično 😊 sad si mirna!
Kremu za bradavice sam isto uzela u dm onu malu ljubičastu, babylove marka, a znate komprese multi-mam sam čula samo pohvale pa ih isto planiram nabaviti.
Vrapcic, super za ogtt. Nisam ni sumnjala da ce biti drugacije.
Mimoza- ne mora ti nista to znaciti. Bas mi je jucer prijateljica pricala kako je njoj na pregledu na punih 41.tjedan reka da je skroz zatvorena...ona je vec bila cijela iskomirana, da bi na kraju tu istu vecer rodila 😄 dosli trudovi, pocela se otvarat 😀
Curly, ajme preeedivnooo...🥰🥰🥰😍😍 nek raste srce malo 😍😍😍
Curly Sue ajme super vijesti, mali bikic super napreduje, bas si me raznjezila s ovim kako te ulovio za prst, misic mali ❤
Mimoza a jesi me nasmijala, da do 18.rodjendana 😄😄 Covjeku je lijepo unutra, vidi on vani korona, izbori,recesija, bolje mu unutra 😂
Vrapcic kako si danas s bolovima,kontrakcije, trtica?
Ja odoh u setnju s Messijem, vani predivan a malo buran dan, bas je gust za prosetati 🥰
Jutroo 😊
Nocas sam se napokon naspavala, ali me boli zub/zubi / desna celjust gore i dole. Prije popila lekadol.
Od sinoc do sad ni jedna kontrakcija, pa bas odmaram od toga. Ali sinoc sam imala tih par prvaih i odmah su me sjetile na ono sta me ceka 🤮🥰
Curly. Ajmeeeee bas mi je drago da ste se napokon mazuckali tj da ste se osjetili, bit ce bikic sad jos sretniji i brze ce napredovati 🥳🥳🥳🥳
Zaredali se pregledi, sad cemo sve full cesto ici 😊 bitno da je sa bebama sve u redu.
Za brijanje, cim sam dosla na odjel me sestra pitala ako sam obrijana, ja sam rekla jesam da, prije nego sam dosla sam to obavila, i rekla je pametno.
Razlog- u radaonama je 27-29C oni vas obriju i vi idete na tu temp odmah, znaci koza se u 90%slucajeva od znoja upali i uz svu bol poslije vas sve pece, svrbi.
Tako da koja god moze i stigne bolje obavite doma. Ne mora bit savrseno cak i ako je od dana prije njima je to dovoljno 😊
Zene, koje ste rodile, ili druge ako znate. Da li ima ikakve veze kad se trbuh spusta
Mene sad kolegica na poslu uplasila, rekla da mi se poceo opasno spustst trbuh, i sva nekako, zabrinuta pa je i mene uznemirila 🤔 iako se meni ne cini da se poceo spustati. Ili se mozda malena samo okrenula, jer prije 2 tjedna je bila na zadak
Baby girl 💜
Zene, koje ste rodile, ili druge ako znate. Da li ima ikakve veze kad se trbuh spusta
Mene sad kolegica na poslu uplasila, rekla da mi se poceo opasno spustst trbuh, i sva nekako, zabrinuta pa je i mene uznemirila 🤔 iako se meni ne cini da se poceo spustati. Ili se mozda malena samo okrenula, jer prije 2 tjedna je bila na zadak
Ne brini, nista ti to ne znaci, mozda se i beba namjestila drugacije.
Moj mali je skroz nisko pa ujutro npr mi je trbuh ko lopta a navecer se spusti,
Sa spustenim trbuhom mozes do poroda. 😊
Ne brini, nista ti to ne znaci, mozda se i beba namjestila drugacije.
Moj mali je skroz nisko pa ujutro npr mi je trbuh ko lopta a navecer se spusti,
Sa spustenim trbuhom mozes do poroda. 😊
Hvala ti puno. Joj mrzim te babe koje me odmah isplase, a ja jos luda sto pridajem paznju 😂
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji