Vucice ili teorija pada u vodu il cu dobit deckica 😂😂
Indy super za pregled 😘
Kaktusice, bravo za uk 😘 i za messija 🥰
😂💪
Cure, na kakav vi to trudnički tečaj idete? online? To mogu gledati samo prijavljeni ili svi?
Moram se raspitati za to u Zg, radije bi to obavila što prije.
Hvala cure vezano uz čuvanje bebača, znam da je svaka beba posebna za sebe... Kakvi budu budu, naši su. Ako će trebati tražiti ćemo pomoć, imamo već dosta njih koji se nude
.
Indy - svaka čast koliko si ti izdržala, terminske bebe a blizanci, stvarno rijedak slučaj, za poželjeti
30.07.🥰🥰
Hvala cure i ja sam ponosna i na sebe i na momke super su ..od sutra ako bogda smo 37 nedelja ...zelim zaista svima ovakvu trudnocu bez obrzora sto sad vec ne mogu dase krecem sto stalno spavam a nisam naspavana ..kad sve saberem i oduzmem bilo je uredu ...jos ove dvije nedelje i gotovo zelim vam svima dobre preglede cestitke na nedeljama sad nas je bas mnogo u terminu da kazem
36+6
Evo i mene sa kauca se javljam 😊
Pcelice evo meni danas cijeli dan kad piskim bude i sluznog cepa, do sad nema tragova krvi jer ni ne treba striktno bit krv ali cu bas viditi dalje kroz dan.
Koliko cu jos izdrzati kuci neznam.
Docekao me kazin, kuma dosla cuvat malog sa svojom djecom, moji ostavili svoj kazin pa svi skupa jos vise. Bas sam bila uhhhh. Al ok. Sad lezim, trbuh svako toliko stisce i takoc..
Kaktusice super vijesti, Indy isto 👍👍
Ja zaspala malo na kaucu 🙊☺️ nikako k sebi doc od ovog vikenda 🙄😁
Nusa nemam iskustva s carskim rezom, ali ti svakako zelim lijep porod i jos ljepsi i brzi oporavak. Dobro nam dosla, pa cemo se druziti i na temi mama 😊
Pcelica ja sam prije tjedan imala slican trag na papiru, kao roskasto-bijeli iscjedak i to je trajalo 2 dana i misteriozno nestalo. Prati situaciju, mada i da jeste sluzni cep, on moze danima pomalo curkati. Cekaj svoj red 😂 gdje si pozurila.
Indy streptokok je pronadjen kod 30% trudnica, tako da nije nista rijetko niti opasno stanje. Cudi me da su to ga uopste radili, s obzirom da ces ici na carski rez, jer se on radi samo kod prirodnih poroda, a kod planiranoh carskih nikad. Tebi i ako pukne vodenjak i krene porod ranije, opet ces ici na hitni carski, tako da se ne trebas brinuti.
Cure, na kakav vi to trudnički tečaj idete? online? To mogu gledati samo prijavljeni ili svi?
Moram se raspitati za to u Zg, radije bi to obavila što prije.
Hvala cure vezano uz čuvanje bebača, znam da je svaka beba posebna za sebe… Kakvi budu budu, naši su. Ako će trebati tražiti ćemo pomoć, imamo već dosta njih koji se nude
.
Indy - svaka čast koliko si ti izdržala, terminske bebe a blizanci, stvarno rijedak slučaj, za poželjeti
Da,da, online, Kbc Ri. Da, trebalo se prijaviti
💙
Cure, u Bipi je na snizenju Avent rucna izdajalica mislim sa 449kn na 399kn i jos se dobije 10% popust na neki bebe klub. E sad, posto ja nisam bila dosad uclanjena u Bipa Card program dobila sam jos dodatnih 15% i na kraju me izdajalica dosla 280kn 😊
Kaktusica kod tebe danas samo pozitivne vijesti, osim uk, ona je negativna ali je i to pozitivno 😁 Da ti uvijek tako lijepo dani pocinju 🤗
Bebac opusti se sada i uzivaj doma. Ocito je bebi ljepse u trbuhu.
Sortiraj odgovore
Najstariji