Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    25. Svibanj 2020. 11:03

Amneris

Vucica

Polly ovo za spavanje kod mene je identicno 😅 samo sto ja cca svakih sat dva ustajem piskit po par kapi…
    .
    Jutro cure jos smo u komadu ali blizi se. Meni nocas neka cudna bol sa obje strane trbuha i trbuh zategnut skroz, ovo je novo… Sutra imam uzv i CTG u bolnici pa cemo vidit 🤞🤞
    .
    Sretni tjedni tko puni!!
    .
    Ima tko kakvu dobru knjigu za preporucit? Neki triler, obiteljsku dramu, povijesni svasta volim samo da nije cendravo 😂 ostala sam bez inspiracije a skinula bih si na mob preko eknjige tako mi najlakse citati

Vucica zadnja knjiga koja me oduševila je Hana od jedne češke spisateljice, ako voliš tematiku Drugog svjetskog rata. Inače bilo što od Zafona i Khaleda Hosseinija.
    Preporuka za seriju - Dead to me na Netflixu, suuuuper mi je, odgledala dvije sezone u dva dana

Zafon i Hosseini su mi super

💙

Amneris
    25. Svibanj 2020. 11:05

Haha Ena super si! Kod tebe je baš Kinder surprise!
    Ja se pitam i gdje je Brbica? Nije se javljala ovaj tjedan? Nadam se da je sve ok.

Vucica
    25. Svibanj 2020. 11:16

Anavo I jaaaaa zaljubila sam se nakon Druge sestre Boleyn i sve procitala sto mi je doslo pod ruku, hvala na ideji pogledat cu ako imaju nesto sto sam preskocila.
    Amneris bas po mome, Zafona i vise puta procitala, Hosseini Tisucu zarkih sunaca me odusevila a nikako da ulovim Gonica zmajeva. A Hanu cu potraziti, dosta sam citala na tu tematiku, zadnje sto mi pada napamet Tetovirer iz Aushwitza i Zaboravljene djevojke, teske teme ali odlicne knjige. Hvala 😘
    Dana znaci i ta teorija pala u vodu 😂
    Rose uuuu hvala na popisu, Iza zakljucanih vrata i ja u jedno popodne 😅 Pepeljuge Vlak sirocadi odlicne!! Idem potrazit ima li sto od ostalih na eknjizi!!

Ely
    25. Svibanj 2020. 11:27

Lina predivne vijesti! Mogu misliti kako si sretna i Uzbuđena. Nema sumnje da će sve proći u najboljem redu i da ćete se brzo uhodati oko svega.
    Cure vi prijavljujete neslaganje, a meni najteže pada budjenje, jer me uzasno bole prsti ruke svako jutro. Oštećeni, bolni, utrnuti... najgore bude ujutro ali boli kroz cijeli dan. Eh te čari trudnoće. Idem se spremiti i ispiti kavicu na suncu ☘️

25. Svibanj 2020. 11:42

Vucica

Anavo I jaaaaa zaljubila sam se nakon Druge sestre Boleyn i sve procitala sto mi je doslo pod ruku, hvala na ideji pogledat cu ako imaju nesto sto sam preskocila.
    Amneris bas po mome, Zafona i vise puta procitala, Hosseini Tisucu zarkih sunaca me odusevila a nikako da ulovim Gonica zmajeva. A Hanu cu potraziti, dosta sam citala na tu tematiku, zadnje sto mi pada napamet Tetovirer iz Aushwitza i Zaboravljene djevojke, teske teme ali odlicne knjige. Hvala 😘
    Rose uuuu hvala na popisu, Iza zakljucanih vrata i ja u jedno popodne 😅 Pepeljuge Vlak sirocadi odlicne!! Idem potrazit ima li sto od ostalih na eknjizi!!

Moram na ovo odgovorit pa čitam dalje. Meni je Gonič zmajeva najdraža knjiga. Svaka preporuka 

Vucica
    25. Svibanj 2020. 11:47

mrvičak

Vucica

Moram na ovo odgovorit pa čitam dalje. Meni je Gonič zmajeva najdraža knjiga. Svaka preporuka

Joj trazim je vec dugo u knjiznici uvijek je vani, a sad sam se prebacila na eknjige i opet nista... Cim je ulovim krecem!! 

• indy34
    25. Svibanj 2020. 11:49

Cure samo dase javim ,sa momcima je sve uredu,protok dobar ,plodne vode dovoljno ,ipak se drugi nije okrenuo . Ja sam dobila vaginalni bris kao imam tu stretoskop bakteriju ako se tako kaze ..pozitivna sam odkud sad to 🙄 al je rekla to kod mene ne igra sad ulogu jel je carski samo ako pukne vodenjak onda je vazno da znaju ..pa se eto nadati da nece ..al kako su se udomacili momci nece ovi nikuda jos do petka jel iduci petak je finale ....zelim vam svima lijep dan ...meni je neka muka umorna sam odjednom idem iskreno da odmaram valjda sam juce bila previse hiperaktivna pa me sad stiglo 

selena
    25. Svibanj 2020. 11:50

indy - kako stoje sa kilažom? ti si sad u 35+ ili 36?

30.07.🥰🥰

25. Svibanj 2020. 11:56

Selana, moje iskustvo s bebom:
    Moj David je bio jako dobro dijete, on bi pocikio pa spavao po 4 sata u komadu s jednim noćnim buđenjem, a i njega je brzo preskočio. Ja njega osjetila nisam, a nisam šivana i bila sma super pokretna pa mi nikakva pomoć nije trebala. Ali evo sestrična koja je nedavno rodila u St je mjesec dana ovisila o mami i svekrvi jer je jako puno popucala i nije se mogla kretati. Kažu da je slično i sa carskim, ali ipak je sve od poroda do poroda i od osobe do osobe. 

• anav05
    25. Svibanj 2020. 11:58

Vucica

Na temu 2.Svj.rata definitvno Kradljivica knjiga.
    Divna knjiga, i film snimljen po njoj.
    ___
    35+1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.