mrvičak - držim fige da izdržiš do 36, to je i meni cilj, ako Bog da
fenjer - ne znam napamet ove prve dvije vrijednosti, znam da su ispod, meni je ova treća nakon 2 sata jako povišena i to čak 10,4 a smije biti do 8,5. Zvala sam danas Petrovu, naručili me za srijedu, prvo kod dr. a onda na GUK.
lina - super da bebica stiže kući
Što se tiče toga kako sa malim bebama, meni moja frendica jučer davala savjete da kao moram angažirati sve koji mogu doći kad se porodim jer kao nemoguće je biti sam sa jednom bebom (njih dvoje su jedva s jednom) a kamoli sa dvije. Meni će muž biti u početku na godišnjem a doći će i mama po potrebi, a kad se on vrati na posao mama ostaje još neko vrijeme. Uopće nisam o tome razmišljala kao problemu, i nije me toga ni strah.
Cure, vi koje ste već mame, jel ste mogle same u početku?
Znam da može biti problema oko grčića, ali biti će nas dvoje pa će svako oko jedne bebe.
30.07.🥰🥰
Jutro cure, kod nas divna noc, za razliku od prosle. Evo maloprije sam se probudila i maleni takodje, odmah lupka. Nadam se da necemo imati vise tih epizoda s njegovom hiperaktivnoscu u pola noci.
Jedva cekam dan kad cu ga gledati u njegovom kreveticu 🥰
Kod nas i dalje prisutna samo konstantna bol u donjem dijelu kicme i to je to.
Cestitke svim curama koje pune tjedne 🎉🥰
Bebac hajde ti kuci po novu porciju cevapa, ocito je da si ostala gladna 😂
Lina nemoj se puno forsirati ciscenjem, mislim na svoje stanje. Brzo dolazi cura kuci 🥰 uzivajte i nikad vise da se ne rastavite.
Sta nam je s avokado, Alisa, Tonka?
Polly ovo za spavanje kod mene je identicno 😅 samo sto ja cca svakih sat dva ustajem piskit po par kapi…
.
Jutro cure jos smo u komadu ali blizi se. Meni nocas neka cudna bol sa obje strane trbuha i trbuh zategnut skroz, ovo je novo… Sutra imam uzv i CTG u bolnici pa cemo vidit 🤞🤞
.
Sretni tjedni tko puni!!
.
Ima tko kakvu dobru knjigu za preporucit? Neki triler, obiteljsku dramu, povijesni svasta volim samo da nije cendravo 😂 ostala sam bez inspiracije a skinula bih si na mob preko eknjige tako mi najlakse citati
Ja sam ti fan Philipe Gregory, jako lipo pise o Tudorima i cijelom tom razdoblju🙂
___
35+1
Kod mene ništa novoga, osim možebitnog gniježđenja ( i inače volim da mi je sve uredno ) napravila sam selekciju kćerkinih igračaka pa izvakumirala tonu plišanaca, presvukla krevete, objesila veš ,idem raditi opet pizzu s rikulom jer mi se nenormalno jede, oprati hrpetinu suđa... Valjda se od silnog posla nekaj i pokrene.
Ako ništa naručujem od muža navečer jedan djevojački san.😂🤣🤣
Sreća mamina
Dobrodošao
Bebac, Zmya, Polly, Amneris, Meggy, Snoopy, Eovyn, Pepilli čestitke na punim tjednima 😘😘
Ja nemam pojma sta se događa kod mene, ali ja se nikad bolje nisam osjecala, ima par dana sam ko nova.. Mozda je zatisje pred buru?! Hahaha
Sretno na pregledima danas 🥰
Ja sam sanjala da sam rodila curicu... I da sam tužila ovu doktoricu koja mi je rekla da nosim dečka.
A moj ginekolog mi je rekao-E NEKA TI KAD MI NE VJERUJES.
....
POLUDIT CU, POCELO MI JE TO I U SAN DOLAZIT. 🤷♀️😱😱😱😱
Polly ovo za spavanje kod mene je identicno 😅 samo sto ja cca svakih sat dva ustajem piskit po par kapi…
.
Jutro cure jos smo u komadu ali blizi se. Meni nocas neka cudna bol sa obje strane trbuha i trbuh zategnut skroz, ovo je novo… Sutra imam uzv i CTG u bolnici pa cemo vidit 🤞🤞
.
Sretni tjedni tko puni!!
.
Ima tko kakvu dobru knjigu za preporucit? Neki triler, obiteljsku dramu, povijesni svasta volim samo da nije cendravo 😂 ostala sam bez inspiracije a skinula bih si na mob preko eknjige tako mi najlakse citati
Vucica zadnja knjiga koja me oduševila je Hana od jedne češke spisateljice, ako voliš tematiku Drugog svjetskog rata. Inače bilo što od Zafona i Khaleda Hosseinija.
Preporuka za seriju - Dead to me na Netflixu, suuuuper mi je, odgledala dvije sezone u dva dana
Mrvicak bitno da si otisla i prekontrolirala i da je dorica dobro ❤️
Lina, divne vijesti, bravo elena 💜ne brini, doc ce sve na svoje, dok god je ona dobro, ne brini 😘
Polly, da ista stvar, ja stalno mislim da je gnjecim 😑
Vucice, moja je tamnija, i imam ju vec duze vrijeme i ide do cica, a stizs curica, tako sa kod mene ne vrijede price 😂
Ena, mislim da kod tebe nece biti 100% siguran spol dok ne primis bebu uruke 😁
Baby girl 💜
Bebac, Zmya, Polly, Amneris, Meggy, Snoopy, Eovyn, Pepilli čestitke na punim tjednima 😘😘
Ja nemam pojma sta se događa kod mene, ali ja se nikad bolje nisam osjecala, ima par dana sam ko nova.. Mozda je zatisje pred buru?! Hahaha
Sretno na pregledima danas 🥰
Ja sam sanjala da sam rodila curicu… I da sam tužila ovu doktoricu koja mi je rekla da nosim dečka.
A moj ginekolog mi je rekao-E NEKA TI KAD MI NE VJERUJES.
….
POLUDIT CU, POCELO MI JE TO I U SAN DOLAZIT. 🤷♀️😱😱😱😱
Ja moram da ovo prokomentarisem ..hahhahah dobra si kad ne vjerujes svom ginekologu ....kod tebe je bas izgleda do kraja ne izvjesno ...
Lina neka ti patronazna pomogne oko bebe dok se malo ne uhodaš. Ja kad sam rodila bila sam sva u strahu i panici, al patronazna me bas smirila.
Selena po pricanju frendica koje imaju dvojceke, kazu da im je pomoc bila potrebna, al sve ovisi i o tome kakve su bebica valjda.
Ja sam bila vecinu dana sa svojim sama, plakao je non stop i bilo mi je tesko i psihicki i fizicki al njega je mucila alergija na laktozu za koju nismo znali. Inace bebe vecinu dana odspavaju kad su tako malene. Zapravo tek kad budi oko 1-2g shvatis koliko je lako sa malim bebicama 😅.
Mrvicak hvala draga❤!! Ma sta 35+2??? Zasto su to rekli??Cerviks ti dug, kontrakcije te ne otvaraju...oni ponekad bas bubnu i di su izvukli 35+2
Lina ma stvarno predivne vijesti, curice su stvarno jake, bravo malena💕sigurna sam da ces se snaci i biti odlicna mamica
Polly ma i meni tako bude, izluđuje me to, rekao ginek da je ne mogu zgnjeciti ni da lezim na trbuhu ni boku ni nikako pa je valjda tako
Ena jos maaaalo, i ja pocela svasta sanjati
Vucica npr.triler Iza zakljucanih vrata(u1dan procitala), Pepeljuge, Putujem sama...drame: Vlak sirocadi, Sarin kljuc, Pletetenica...Dalaj lamina macka-lagano, pozitivno, toplo...zabavno/lagano(super): Sutra prestajem, Potpuno spaljen...ove 3zadnje knjige isto u 1dan procitala
Frederik Backman mi super zabavan, smijesan, jedino njegov Medvedgrad je drugaciji, to je ko neka drama
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji