Ja lagano pozitivno panicarim. Jucer zvala da vidim kako je beba kaze sestra ona ce vama doma sutra prekosutra. Znaci ciscenje stana je odmah bilo i panika. Sad danas moram obavitii sveee sta sam trebala ovaj tjedan papire mirovinsko itd..na sti strana sam ali lagano savovi su jos tu necemo da popucaju 🙈🙈🙈
Bas me muci sto pitanja kako cemo se pphvatat ja i ona ocemo li uspjeti papati kako cu sa njom tako malomm.. ali znam da cemo uspjeti i presretna sam.
Eto beba ce nam imat 2 kg kad ju pustaju doma nema pravila ocito..bitno da je ona dobro ❤
Ja lagano pozitivno panicarim. Jucer zvala da vidim kako je beba kaze sestra ona ce vama doma sutra prekosutra. Znaci ciscenje stana je odmah bilo i panika. Sad danas moram obavitii sveee sta sam trebala ovaj tjedan papire mirovinsko itd..na sti strana sam ali lagano savovi su jos tu necemo da popucaju 🙈🙈🙈
Bas me muci sto pitanja kako cemo se pphvatat ja i ona ocemo li uspjeti papati kako cu sa njom tako malomm.. ali znam da cemo uspjeti i presretna sam.
Eto beba ce nam imat 2 kg kad ju pustaju doma nema pravila ocito..bitno da je ona dobro ❤
Lina bit ćeš super mamica! Ja vjerujem da to sve dođe spontano i prirodno kad je tvoje dijete u pitanju! Samo lagano i pazi na šavove! Super za Elenicu, kako je brzo napredovala!🤗🤗
Dobro jutro cure!
Cestitke na punim tjednima Bebac, Zmya, Polly, Amneris, Maggy, Snoopy, Evony, Pepilli 🥳🥳🥳
Sretno svima na pregledima danas, javite novosti! 🤞
Ipak nista od Titovih beba 🤭 Neka, imaju vremena, nikud im se ne zuri, pomalo! 🥰 Lijepo im je u busama!
Lina ajme koje prekrasne vijesti, bas se radujem! Bit ces odlicna mama i super ces se snaci! Sad ces se napokon moci maziti sa Elenom!! ♥️♥️
Selena da, valjda se moramo naviknuti 😂 Ja jos moram do svoje gin po uputnice onda cu zvati za GUK profile. Jesi napisala koje si ti vrijednosti GUKa imala, da usporedim sa svojima?
Ugodan dan svima! ☺️
Lina eto bebica uskoro stiže doma. Ma snaći ćete se vi sigurno, bit će sve ok. 💜💜💜
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro krafnice, čestitam nam svim na punim tjednima!! Ja sam danas popodne na pregledu, nakon duuga 4 tjedna, ne mogu dočekati!!
Mrvičak drago mi je da si u komadu i da je sve okej, samo laganini, tijelo se priprema, držim fige da još barem mjesec dana izdržiš otprilike 🤞🏼😊
Bebač ništa od ljetne krafnice ha? A baš smo joj se veselile 😄 Neka odmaraj, brzo ćeš ti, ne mogu vjerovati koliko vas ima blizu termina 🥳
.
Moje spavanje je sinoć bilo do 4 i onda roštiljanje... Jel vas zaboli trbuh ako je beba s te strane boka na kojem ležite nekako više namještena? Ja imam osjećaj kao da ju gnječim 😬 Pa si jastuk namjestim iza leđa da se malo prema leđima prebacim, postane mi odmah slabo, ni poluleđa ne dolaze u obzir kod mene.. Pa promijenim bok, krene udarat s donje strane prema krevetu, ugl show 🥳
I da, prijavljujem lineu negru, ali je toliko svijetla da se jedva primjeti, ne znam jel do sad bila tu ili se sad pojavila 😂
Vidim da smo sve u nekoj strci. Haha
.
Lina, Elena je prava mala hrabrica. Ne brini za to prilagođavanje kući, sve to ide prirodno i svojim tokom.
.
Rose,pa ja tebi jučer nisam čestitaka veliki 34. Bravooo 👏
.
Pepilli, dr na hitnoj su rekli da ako izdržim do 35+2 da je super. Što god ima značilo ovo 2 hahha
Ja sam sebi zacrtala 36+ koji dan, pa onda neka se događa bilo što. Vidjet ćemo u petak na pregledu kakvo je stanje. Moja dr mi je ipak preciznija. U petak mi je ravno 34.
I da, prijavljujem lineu negru, ali je toliko svijetla da se jedva primjeti, ne znam jel do sad bila tu ili se sad pojavila 😂
Imam ju i ja, pojavila se pred nekih dva tjedna, full svijetla🙂
Lina, bas sam pricala s bakom na tu temu. Kaze on makni se od tih interneta, sve ce ti doci kako treba😁 Vjerujem ja da si prestrašena, da smo sve mi, ali i da smo sve spremne i da ce nasim malim mrvicama biti super😊
___
35+1
Polly ovo za spavanje kod mene je identicno 😅 samo sto ja cca svakih sat dva ustajem piskit po par kapi...
.
Jutro cure jos smo u komadu ali blizi se. Meni nocas neka cudna bol sa obje strane trbuha i trbuh zategnut skroz, ovo je novo... Sutra imam uzv i CTG u bolnici pa cemo vidit 🤞🤞
.
Sretni tjedni tko puni!!
.
Ima tko kakvu dobru knjigu za preporucit? Neki triler, obiteljsku dramu, povijesni svasta volim samo da nije cendravo 😂 ostala sam bez inspiracije a skinula bih si na mob preko eknjige tako mi najlakse citati
Imam je i ja svijetlu od dole do cica... Do kud je tvoja? Kazu bapske price ako je do pupka curica ako je do cica decko, eto meni tocno 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji