Bebac sretno ti bilo draga, drži se!!! 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Panda, rio ma ja sam takva osoba da mislim da bi mene prije bilo sram tako vristati. Nadam se da me nece nitko krivo shvatiti 😂
Mila, do sad nisam ni ja nista takvo gledala, al ovo mi na prvu djelovalo okej, cisto da dobijem dojam kako to sve funkcionira.
Baby girl 💜
Rio, a jos jeni onaj neki plin udisala
Sta bi bilo bez toga 🤦♀️
Baby girl 💜
Kazem bas muzu on se bojao jutros svoj cevapcic staviti do kraja, a ovaj dr gurnuo cijelu saku unutra 😭😂😂😂😂
Bebac Hahahhaha a jesi carica 🤣🤣🤣🤣🤣
Javljaj nam novosti i sretno draga 🥰🥰🤞🤞
Lola (ako se ne varam) prva terminska bebica cestitke mami i bebici wuhuuu 😍😍 stvarno je krenulo sve pomalo...
Uletila sam danas nakon 2 dana na forum bome imala sam sta za citati 😊😊
Ostale cure nadam se da ste ok i pusu vam saljem 😘😘
url=https://lilypie.com]
Gledala sam tu emisiju na tlc-u dok sam ga jos imala. Bude zbilja svega 😁
Za robicu- nisam vise pametna. Imam mix svega... Al mislim da cu pripremit i jedan kratki bodi onda za izlazak pa cemo cdlucit na licu mjesta ovisno o temperaturi vani..
Ja dobila jos robice 🙈 znaci utapam se u toj robici. Mogla sam petorke rodit 😂😂
Kad je i to vrijeme ludo jucer smo se kuhali evo danas bas ledeno neki vjetar... Ja planiram za izlazak body s kratkima, a preko toga benkicu s dugim rukavima i hlacice sa stopalima. Tako ga mogu skinut ako bude vruce, a cisto sumnjam da ce mu trebati vise od toga do stana.
Vucica tako bi i ja, mislim da to nije ni previse ni premalo, jos je to onaj lagani pamuk.
Bebac drzimo vam fige, veceras ce se cesto ulaziti na forum 🥰😘
Fluffy slazem se s tobom za kozmetiku. Ja sam jednom.stavila ispod pazuha nekakvu prirodnu kremu od sode i limuna, dobila sam uzasnu urtikariju, zavrsila na kortikosteroidima.
Fluffy slazem se s tobom, neka zlatna sredina je najbolja. Pokusavam pripaziti koliko mogu, ali nisam za krajnost
💙
Čestitke Lola na curici 😉😉
Bebač sretno..
Cure jedno pitanje... Je bila koja ili planira na depilaciju voskom ili secerom sad u ovom razdoblju? Ne mislim samo na nasu pipi nego cijelo tijelo... Narucila bi se kod kozmeticarke al nisam 100% sigurna.. voljela bi cut i vase misljenje..
💙
Vucica tako bi i ja, mislim da to nije ni previse ni premalo, jos je to onaj lagani pamuk.
Bebac drzimo vam fige, veceras ce se cesto ulaziti na forum 🥰😘
Fluffy slazem se s tobom za kozmetiku. Ja sam jednom.stavila ispod pazuha nekakvu prirodnu kremu od sode i limuna, dobila sam uzasnu urtikariju, zavrsila na kortikosteroidima.
Ne trebate ne. Sve manje kontrakcija imam, tako da vj da su lazne..
Sortiraj odgovore
Najstariji