Bebac sretno ti bilo draga, drži se!!! 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Panda, rio ma ja sam takva osoba da mislim da bi mene prije bilo sram tako vristati. Nadam se da me nece nitko krivo shvatiti 😂
Mila, do sad nisam ni ja nista takvo gledala, al ovo mi na prvu djelovalo okej, cisto da dobijem dojam kako to sve funkcionira.

Baby girl 💜
Rio, a jos jeni onaj neki plin udisala
Sta bi bilo bez toga 🤦♀️

Baby girl 💜
Kazem bas muzu on se bojao jutros svoj cevapcic staviti do kraja, a ovaj dr gurnuo cijelu saku unutra 😭😂😂😂😂
Bebac Hahahhaha a jesi carica 🤣🤣🤣🤣🤣
Javljaj nam novosti i sretno draga 🥰🥰🤞🤞
Lola (ako se ne varam) prva terminska bebica cestitke mami i bebici wuhuuu 😍😍 stvarno je krenulo sve pomalo...
Uletila sam danas nakon 2 dana na forum bome imala sam sta za citati 😊😊
Ostale cure nadam se da ste ok i pusu vam saljem 😘😘

url=https://lilypie.com]
Gledala sam tu emisiju na tlc-u dok sam ga jos imala. Bude zbilja svega 😁
Za robicu- nisam vise pametna. Imam mix svega... Al mislim da cu pripremit i jedan kratki bodi onda za izlazak pa cemo cdlucit na licu mjesta ovisno o temperaturi vani..
Ja dobila jos robice 🙈 znaci utapam se u toj robici. Mogla sam petorke rodit 😂😂

Kad je i to vrijeme ludo jucer smo se kuhali evo danas bas ledeno neki vjetar... Ja planiram za izlazak body s kratkima, a preko toga benkicu s dugim rukavima i hlacice sa stopalima. Tako ga mogu skinut ako bude vruce, a cisto sumnjam da ce mu trebati vise od toga do stana.

Vucica tako bi i ja, mislim da to nije ni previse ni premalo, jos je to onaj lagani pamuk.
Bebac drzimo vam fige, veceras ce se cesto ulaziti na forum 🥰😘
Fluffy slazem se s tobom za kozmetiku. Ja sam jednom.stavila ispod pazuha nekakvu prirodnu kremu od sode i limuna, dobila sam uzasnu urtikariju, zavrsila na kortikosteroidima.
Fluffy slazem se s tobom, neka zlatna sredina je najbolja. Pokusavam pripaziti koliko mogu, ali nisam za krajnost
💙
Čestitke Lola na curici 😉😉
Bebač sretno..
Cure jedno pitanje... Je bila koja ili planira na depilaciju voskom ili secerom sad u ovom razdoblju? Ne mislim samo na nasu pipi nego cijelo tijelo... Narucila bi se kod kozmeticarke al nisam 100% sigurna.. voljela bi cut i vase misljenje..

💙
Vucica tako bi i ja, mislim da to nije ni previse ni premalo, jos je to onaj lagani pamuk.
Bebac drzimo vam fige, veceras ce se cesto ulaziti na forum 🥰😘
Fluffy slazem se s tobom za kozmetiku. Ja sam jednom.stavila ispod pazuha nekakvu prirodnu kremu od sode i limuna, dobila sam uzasnu urtikariju, zavrsila na kortikosteroidima.
Ne trebate ne. Sve manje kontrakcija imam, tako da vj da su lazne..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji