Rose, ja pokusavam ne razmisljati ni o porodu ni nicemu, samo se bezpotrebno izbezumim i uznemirim, a ne mogu utjecati. Nakon ove vijesti me cak muz pitao da li, bi isla kod podobnika jsr sam ga prije spominjala, i jer vjeruje da bi dobila normapan tretman
Fenjer - Ukratko
https://ibb.co/PMjr362
https://ibb.co/kx8XNKd
Curke jeste gledale jutros svake minute jedna beba? Ajme kad ovu zensku gledam cist me strah 😂 ne znam da li bi se smijala ili plakala 😂
Uzas!!! Nisam to vidjela, grozno! Ne dogodilo se nikad nikome vise 😢
Fenjer ma bolje da nisi vidjela, propust u Ri zbog korone
Kaktusica , Vrapcic tako i ja pokusavam sto prirodnije. L angelica samponi, gel, skintegra lice, tijelo bio baza, ziaja...
💙
Dana moja prijateljica rodila u Ri pa drugo u Gospicu. Kaze da se u gospicu osjecala ko kraljica, svi oko nje, ko u privatnoj. Nije neka mimozica, ali puno ti znaci kad vidis da nisi samo broj
Ali dobro, samo pozitivno🙏💪
💙
Fenjer uoravo tako 😑
Bebac cekamo vijesti iako ja imam osjecaj da nam stize mikele danas 💙
Teudy, hvala na info😘 bas cu baciti pogled malo,imaju kakvu stranicu, fejs ili nesto?
Baby girl 💜
Bebac cekamo vijesti😉
Trudy da, steta zbog vjetra, ali dobro, lijepa nedjelja u prirodi
💙
Dana moja prijateljica rodila u Ri pa drugo u Gospicu. Kaze da se u gospicu osjecala ko kraljica, svi oko nje, ko u privatnoj. Nije neka mimozica, ali puno ti znaci kad vidis da nisi samo broj
Ali dobro, samo pozitivno🙏💪
Samo pozitivno, tako je ❤️
Iskreno, osim, ovog, ja do sad od nikog blizeg i iz prve ruke nisam cula zbilja nista lose. Osim 5 kata da sestre znaju bit grozne, ali ta 2 3 dana cu prezivjeti. Iako i o apartmanu razmisljamo, samo sam tu cula podijeljena misljenja. Nekome je odlicno zbog vlastitog mira i komocije, dok drugi kazu ako je prva beba mozda bolje u sobu pa ti cimerice pomognu oko dojenja i savjeta, ali mialim sto ako su isto prvorotke 😂ja zbam da drugima i necu bas znat dat neki savjet 😂
Baby girl 💜
Dana mali svijet imas na facebooku 😉 meni je zena sto vodi zbilja super 😊
Meni je bilo ok u sobi. Ja osobno nisam za apartman, ipak mi je ljepse bit s nekim u sobi (ako su osobe normalne, a vecina je 😂 )
Trudy, Dana i meni to isto rekle prijateljice za apartman, bolje soba kod prvorotkinja, a i inace, uvijek ti netko moze pomoci, savjeti, razmjena iskustva, drustvo...
💙
Ja sam.s malim bila u sobi ali tada je bas bilo strogo oko posjeta trajale su ravno 45 min i svakoj rodilji je mogla doci samo jedna osoba. Ako to vise nije tako ja cu uzeti apartman. A sto se tice opcih bolnica, imaju one svoje prednosti pogotovo kad je porod savrsen ali mene je bilo strah radjati u Du, nemaju ni neonatologiju a za svaku komplikaciju se leti u Split ili Zg, tako je u svim opcim bolnicama. Zato sam nekako sigurnija na klinici a tretman, a boze moj, na njihovu dusu. Ja sam.klasa optimist 😄
Ja sam imala nekoliko cimerica, tj.izmijenile su se 4. Samo se s jednom.moglo pricati normalno, jedna je trpila nesnosne bolove i samo je jadna spavala, druga je bila na mob non stop s muzem i ostalo dvoje djece a treca je bila zabrinuta zbog bebe koja je morala na Kantridi zbog suma na srcu. Samo s jednom sam malo.pricala ali ona je bila samo jednu noc i jutro i isla je doma. Onda bebe placu po noci non stop pa ne znas jel tvoja il cimericina 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji