Curke jutros zaboravila čestitati, kasnije nisam stigla na forum pa evo sad pred kraj dana; Pčelice, Rose, fenjer, Ivcy, Anavo, Ninnek čestitke na punim tjednima! 🎊🎉
Kolacic lampa je odlična, sve pohvale za supruga! 👏
Bebac sretnooo! Javljaj nam daljnji razvoj situacije. 😉
Fenjer ma i bolje da nisi u toku kad su ovakve vijesti u pitanju, to nas sve samo dodatno zabrine, a i ovako strepimo zbog svake sitnice. Uživaj u prirodi! 😘
Preletila sam postove pa ni ne znam sta sam sve mislila napisati 🤣🤣🤣
Ali Bebac sretnoooooo da kad krene sto prije prodje 💜💙🤱
Trudy, nasla sam ih na fejsu. Bas cu vidjet za 2 tjedna, prije ne stignem zbog posla na vjezbanje jer su im jutarnji termini.
Rose, ma da, ic cu ja vjerojatno ipak u sobu, ma ne znam ni sama 🥰
Rio, ajde nisam jedina, mene je isto nazivcirala, ali mislim si, mozda ja pretjerujem 😂
Baby girl 💜
Evo sad me opet pregledali. Vjerovatno lazni trudovi. Sad cekam da me presele u drugu sobu ali cu biti spojena na ctg mada ja sve rjede osjecam nesto... Otvorena samo prst
Kazem bas muzu on se bojao jutros svoj cevapcic staviti do kraja, a ovaj dr gurnuo cijelu saku unutra 😭😂😂😂😂
Trudy, nasla sam ih na fejsu. Bas cu vidjet za 2 tjedna, prije ne stignem zbog posla na vjezbanje jer su im jutarnji termini.
Rose, ma da, ic cu ja vjerojatno ipak u sobu, ma ne znam ni sama 🥰
Rio, ajde nisam jedina, mene je isto nazivcirala, ali mislim si, mozda ja pretjerujem 😂
Da, bilo je i popodnevnih termina prije, al sad zbog cijele situacije je malo srezala... Nadam se da se nece ponavljat ova korona situacija (bar ne u ovom opsegu) pa da ce na jesen sve normalno krenut😊
Kazem bas muzu on se bojao jutros svoj cevapcic staviti do kraja, a ovaj dr gurnuo cijelu saku unutra 😭😂😂😂😂
Eto, zna muz za iduci put 😁
Bebac, ovo je tako zanimljivo.. kako da znam kad da odem, je li mi vrijeme 🙈🙈🙈 javljaj daljnju situaciju..
Rodiljne naknade- plenki je danas izjavio da su dignute na 5300, znaci ipak nisu na 5650..
https://ibb.co/b2Gbq3V
Btw cure, pricala sam danas s jednom mamicom koja je lani taman na moj termin rodila, njen mali da je u kratkim rukavima izasao iz bolnice i da su joj se jos sestre u bolnici cudile zasto je i duge rukave donjela jer da ce se dijete skuhat u sjedalici (sto sam se onda sjetila da nam se redovito desavalo)
Sortiraj odgovore
Najstariji