Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggy_1
    24. Svibanj 2020. 09:50

Amneris

Jutro krafne drage!
    Čestitke Rose, anavo, Pčelica, Ivcy, Ninnek na punim tjednima!
    Krenule mi lagano s regularnim kvačicama🥳🥳🥳
    Svečano objavljujem da mi je kupaona gotova i nakon skoro tri tjedna kod mame danas se selim. Nisam se cijelo ovo vrijeme vagala, ali naočigled sam se ukrafnila i sad me strah stati na vagu. Mama se stvarno trudila da me dobro hrani, a aktivnost mi je bila minimalna.🙈🐳
    Sutra punim 36 tt. Da ponovimo, od sutra onda stajem s magnezijem, a počinjem s čajem maline i datuljama?
    Imate preporuku za neki dobar magnezij za lokalnu primjenu? Malo me strah grčeva kad prestanem uzimati Mg.

Amneris doktorica na zadnjem pregledu rekla nek pijem magnezij do punih 37 tt. 

Bezzo1991
    24. Svibanj 2020. 09:54

Pozdraav žene drage. Prvo čestitaam Loli na curici maloj, drago mi je šta je sve tako fino i relativno brzo prošlo ♥️ Isto tako čestitam ostalim MAMAMA na malih koracima i uspjesima vaših bebicaa. Počele su kvačice, ajme. Bila sam se dočepala napokon 4.5. Splita i pregleda tako da je sve ok, bar se maleni "odmorio" od uzva silnih. Sljedeći pregled mi je sad 26.5. Pridružujem se klubu nespavalica, ali su mi se i "razvile" neke alergije i stalno se svrbim po očima, ušima, nosu. Ko mačak sam 🤣 E jel mi sa napunjenih 36 ili punih 37 ulazimo u 9. mjesec? 

Rose1
    24. Svibanj 2020. 09:54

Svea hvalaaa😘bome izgurala 4ipol, idemo dalje dan po dan💪🙏ti jos 2dana i u terminu🥳

Anavo, Ivcy, Kaktusica, Pcelica, Fenjer, Amneris hvala curke😘
    Fenjer cestitam draga i tebi🥳🥳🥳
    Yvette drago mi je da si bolje
    Amneris odlicnooo za kupaonicu🎊🎉lako za kilice
    Bebac opala, bilo znaci akcije, neka😉

💙

m_maaree
    24. Svibanj 2020. 09:58

Lola cestitke na bebici i brz oporavak 😊😊❤❤
    Ostalim cestitke na punim tjednima i ugodna nedjelja 😘😘

Rose1
    24. Svibanj 2020. 09:59

Bezzo1991

Pozdraav žene drage. Prvo čestitaam Loli na curici maloj, drago mi je šta je sve tako fino i relativno brzo prošlo ♥️ Isto tako čestitam ostalim MAMAMA na malih koracima i uspjesima vaših bebicaa. Počele su kvačice, ajme. Bila sam se dočepala napokon 4.5. Splita i pregleda tako da je sve ok, bar se maleni "odmorio" od uzva silnih. Sljedeći pregled mi je sad 26.5. Pridružujem se klubu nespavalica, ali su mi se i "razvile" neke alergije i stalno se svrbim po očima, ušima, nosu. Ko mačak sam 🤣 E jel mi sa napunjenih 36 ili punih 37 ulazimo u 9. mjesec?

Eh te alergije, sad je pravo vrijeme za njih☹ s punih 37 smo u terminu, ali mislim da s punih 36 ulazimo u 9.mj

💙

Trudy
    24. Svibanj 2020. 10:00

yvette

Lola cestitam, porod za pozeljeti. A curica je bas fine duzine/tezine. Drago mi je cuti za st rodiliste da si zadovoljna jer i mene ceka. 🥳
    Mrvicakmeni je pregled sutra, 25.5
    Fluffy izbjegavala sam ekrane do jucer, a jucer bila samo kratko. Niti 20 min. Danas 3.dan glavobolje i lakse mi je, u 6 sam popila Lupocet i pocela je upravo padati kisa. Kao da popusta pritisak. Ovo je sad super kako je bilo. Nocas mi se plakalo od boli, jedva sam zaspala.
    Pepili nama je nocas usao komarac u sobu, izgrizao mene po ruci, a muza po usima 😂 pa ga je muz sredio u 2 ujutro.
    Mocho ja isto imam promjene raspolozenja. Objektivno ih i trebam imati. Zadnja 2 tjedna pred termin mi tek sad prenosimo stvari u drugi stan, a ja umjesto da lezim, imam 100 stvari za obaviti. Doduse muz obavlja sve teze, ali ljuta sam sto sam uopce sada u fazi da razvrstavam sto cu nositi/sto ne i sto sam pod stresom. Umjesto da smo to napravili makar 4 tjedna ranije. Tako je to kad se pouzdas u druge. Cekalo se da se stan sredi da mozemo poceti donositi stvari, i to se oteglo u nedogled. Sredstva za ciscenje su jos uvijek po cijelom stanu, obolim kad vidim. A muz meni da on to lako skloni u 5 minuta. Pa sto se onda ceka 😡 Dode mi da ih krenem sutati nogom kad ih vidim po podu na hodniku. Muz je usmjeren na totalno nebitne tehnicke stvari u tom stanu koje nisu prioritet. Jucer je kupio roombu usisavac pa se tome veselim i skrenulo mi malo misli. Inace sam se zadnjih dana budila bas potistena zbog svega skupa.
    Dora svaka cast, bas si dugo u bolnici. Ne mogu naci tvoj post koja kolica ste na kraju kupili?

Uf, zao mi je sto je seoba bas sad 😕 meni je to bio najgori period. isto smo imali bili radove, i onda dok se to sve pocisti, poslozi, fuj 😕 ali ajde, bar da sad dovrsite pa ste na miru 😉 a za sklanjanje stvari ne znam sta komentirat, moj je isti takav 🙄
    Anavo kako si muza istrenirala da cisti kupaonu bolje od tebe? 😁 Primam tips&tricks 😂 ja svoju jutros oribala, pa onda jos jos usisala, pa malo kuhinju, pa stol... Onako, kad krenem, nikad kraja tom ciscenju...
    Amneris magnezij u gelu sam ja kupila u bipi (olival). Pa to sam mazem tu i tamo. Stoji (bar u mojoj bipi) pored ulozaka.
    .
    Mmm, mrknula sam sad jednu bananu s linoladom 🙊🐷 to mi je postao ultimativni desert 😂
    .
    Jos nisam spremila torbu za bolnicu 🙄😁

24. Svibanj 2020. 10:03

NADOLAZEĆI PREGLEDI:
    SVIBANJ
    eovyn - 25.5.
    Polly - 25.5.
    yvette - 30.5.
    Amneris - 26.5.
    Panda3 - 26.5.
    Bezzo - 26.5.
    Renata92 - 27.5.
    Fluffy - 28.5.
    tea1401 - 28.5.
    Trudy  -28.5.
    Pcelica - 28.5.
    Bebac - 28.5.
    mrvicak - 29.5.
    Svea - 29. 5.
    LIPANJ
    Maree - 1.6.
    Leptir - 2.6.
    Kaktusica - 2.6.
    Hope - 3.6.
    ninnek - 4.6.
    Ivcy - 4.6.
    Mokvica - 4.6.
    Brbica - 5.6.
    Danijela - 4.6.
    dana130 - 8.6.
    Black - 12.6.
    Trancie - 15.6.
    Kolacic - 16.6.
    Barby - 18.6.
    fenjer - 30.6.

Bezzo1991
    24. Svibanj 2020. 10:03

Ahaa, uvijek me bune ti prijelazi tjedana. A pitam jer neću moć od doma čekat termin nego moram otić na kopno, a taako mi se neda. Rose, jesi uspila do sad kupit sve? Znam da si i ti čekala do zadnjeg kao i ja s kupovinom stvari za bebu. Ja evo privodim lagano kraju popis. 

• Bebac24
    24. Svibanj 2020. 10:06

Ahahaha Rio, obavili to na boku, nema sanse da lezim na ledima doslo bi mi slabo. 

E sad. Mamice koje ste rodile ranije, neka od vas je otisla zbog menstrualnih bolova samo, pa ispalo da treba roditi?
    Do sad su me leda bas bolila ali ne bas na mahove nego stalno, malo jace malo manje. 
    Bemu misa i bit drugorotka a ne kuzit 😂 znam kakvi trudovi moraju biti ali nezz kad i zbog ceg da krenem u bolnicu 😂 blazeno puknuce vodenjaka pa moras kako tako. 

Polly
    24. Svibanj 2020. 10:10

Jutro krafnice!!
    Lola čestitam na curici i na super brzom porodu, priželjkujem si scenarij sličan tvome 😄❣️❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.