Mrvičak super da si zvala ipak, sada samo prati svoje tijelo. I da, odlično da će ti i muž biti doma, lakše će ti biti psihički ipak. Drži se draga 😘 Tu smo da ti riječima pomognemo koliko možemo 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic super si!
Mrvicak zao mi je da si pod stresom i da se to tako dogodilo al evo ocito ne mozes nista znat, stvarno treba ikakve kontakte svesti na minimum, osim clanova kucanstva dok se ovo ne smiri..
Nije lako al evo ja dva miseca nisam ovdi nikog nego svog muza vidila po cili dan. I sad doma isto me ceka opet dva tjedna izolacije samo sta u Kini barem se moze otic u ducan normalno i prosetat... doma ne znam sta ce bit.
Nego ja se brinem sta je s tim pregledima sad. U petak mi je mjesec dana od zadnjeg pregleda i vadenja krvi za stitnjacu, trebam ic kod ginicke u ponedjeljak. Jel imate kakve informacije kakva je situacija u domovima zdravlja, sta da ocekujem, jel kome sto otkazano?
Maske nosim doma sto god imamo odavde i ne mislim je skidat sa glave do daljnjega!
U firmi se radi takoder od kuce do daljnjega i meni i muzu tako da i kad nam prode samoizolacija, mozemo uzbjegavat kontakte i ljude i guzvu..
Zmya ako sam dobro zapamtila, ti u utorak putujes nazad?
Zvrcni cim dodjes i provjeri..ja ne znam kako, ali mislim da za trudnice moraju nesto nekako osmislit pa ne mogu bas ostavit bez pregleda i pretraga? To je potencijalno jako opasno i dugorocne posljedice moze imat..
Curke koje su pisale za robicu, hvala vam puno, screenshotala sam si neke postove pa kad krene shoppingiranje cu se valjda snac 😬 jao jel to znaci da meni treba po 40 bodija dugih rukava velicine 50? 🤣🙊🙉🙈 mislim da ce kod mene jedino cesce od mojih ciciki radit vesmasina i to pranje sa susenjem program jer ne znam tko i kako moze nasmagat tolike silne kolicine svega toga 🤐😯 vjerovatno necu ipak bas takve kolicine jer istina, frendice koje su rodile kazu da tu zbilja bude i 10ak presvlacenja dnevno (dakle 20ak kod mene), ali mislim da ide ljeto pa cu ipak radje stalno prat prat prat
Tako i ja, sve upijam sto cure pisu, ne komentiram o robici jer nis ne znam...puno hvala na savjetima cureee
💙
Zmya i ja isto brinem da nam ne otkazu preglede jer postaje kaoticno...a i taj ogtt me ceka, morat cu onda ptivatno, ali nije ni tamo sigurno...ma muka mi!!! Kud bas sad??!!!
💙
Je je Dora, dobro si zapamtila. U uto popodne po hr vremenu krecemo, sri popodne stizemo. 22h puta, jej 😭
Zvat cu pitat, svakako moram obavijestit epidemiologa, nisam bilokakva trudnica nego trudnica u samoizolaciji, i uopce ne znam sto me ceka.
Današnji zdravi i fini ručak, losos sa pečenom krumpirićima, mrkvom i ciklom https://ibb.co/GFXTW37. Eto ideje curke
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Je je Dora,dobro si zapamtila. U uto popodne po hr vremenu krecemo, sri popodne stizemo. 22h puta, jej 😭
Zvat cu pitat, svakako moram obavijestit epidemiologa, nisam bilokakva trudnica nego trudnica u samoizolaciji, i uopce ne znam sto me ceka.
Iskreno ti zelim da taj put sto lakse uspijes odvalit, bas je jako dugo..mozda se smiluju pa ti dadu neko mjesto koje mozes malo bolje onako spustit sjedalo da ne sjedis nego polulezis il nesto? Sigurno nisi jedini u takvoj situaciji, vjerujem da imaju neko rijesenje, tim vise sto dolazis iz karantene!
Sortiraj odgovore
Najstariji