Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    19. Svibanj 2020. 18:03

Mljac Zmya ovo sve izgleda  savrseno 😋 Osim ribe, nikako ne volim ribu a zena sam s mora 🙈 A pasica je preslatka,ima facu kao shih tzu 😀

Vrapčić123
    19. Svibanj 2020. 18:04

Avokado drago mi je da beba napreduje i da je sve ok. Vjerujem da ti nije lako sa izdajanjem, trudi se i vjerujem da će biti sve ok, da će krenuti kako treba! 🤞🤞🤞
    Žuža ma i ja nekako mislim da to nema veze sa sluznim čepom, vjerujem da će mi biti jasno kada i ako dođe do toga. Uf, 3 tjedna prije... I što ti je doktor rekao? Da mirujes i čekaš ili? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mila7
    19. Svibanj 2020. 18:05

Zmya mene se najvise dojmila riba, ajme sto bi ju sad sa gustom smazala. Mljaaaac

zmya
    19. Svibanj 2020. 18:07

Ovo su mi tete nastrikale za maloga, za fotosesn hehe. Malo mornarsko odijelce, mali dinosauric, povrce za igranje, jos su mi tu poslale medeka lijepog igracku nastrikanog i hobotnicu, preeekjut su 🥰🥰🥰
    Ajme sad sam vas ispamala sa porukama i svime valjda me secer opalio!
    https://ibb.co/tKmkKHS
    https://ibb.co/M9NsmXB
    https://ibb.co/BqZ8RTP
    https://ibb.co/FxYf2rg

• Iris2605
    19. Svibanj 2020. 18:16

Yvette iskreno nisam detaljno proucavala jer ih nemam i nezz postaviti sliku ovdje. Upisi u google mreza protiv komaraca lidl pa ces vidjeti na slikama princip😊 

• Bebac24
    19. Svibanj 2020. 18:21

Zmya ajme koje slikice, a meni kao frizerki najdraza ona sa kosom. Obozavam kad se tako netko odvazi, super super 🥰🥰 
    Ove stvaecice vezene su preslatke. I meni moja sveki radi nesto ali to cu vam poslikat kad stigne bebac ❤️❤️

19. Svibanj 2020. 18:22

Cure ste probale uci u svoje traperice? Ja bez problema mogu u svoje uske, i tocno kako sam i mislila samo mrvu mi guza narasla, naravno nesto cice, a sveeee ostalo je trbuuuuuuh 😂 skinut cu ja to zacas nakon poroda

Rose1
    19. Svibanj 2020. 18:36

Zmya palacinke i ribica izgledaju finoooo, frizurica super, zavidim, sanjam dan kad cu frizerki. Pasica preslatka kao i one isheklane stvarcice

💙

• indy34
    19. Svibanj 2020. 18:39

O je sad sad zaboravila koja je kupila robicu u kik.🤔.al tako je sladko ..sva robica koju uslikate i kupite meni je presladka jednostavno sve mi se svidja ...al naravno mogubsamo da kupim neke neutralne i jel da ne kazem muske boje 😆😆😆 ...Avocado zao mi je dasi ti kuci a beba u bolnici al i sami smo svjesni da je trenutno situacija kakvu niko nije mogao da zamisli najvaznije je da je bebce dobro i da napreduje ..Zmya ja cu samo da kazem da tog svog psa molim te posalji meni ..ja crko za tom rasom i ako bogda za dvije do 3 godine uzimam za djecu naravno 😏jel to je jako dobro za razvoj ..Tu duzinu na kojoj si ttenutno ja imam sad i planiran dok dobijem termin dal cu uspjeti sad koji dan ili nekad posle porodjaja al hocu da osisam kosu ..Ja sam uvjek da se kosa osisa narascu a mislim dace da mi bude lakse ako bude kraca ..i da ja vi da se osisam na paz ..zelim vam ugodnu vecer mi smo odmarali jeli i sad naravno malo seriju da pratimo 

• CurlySue
    19. Svibanj 2020. 18:39

Vecer krafnice 😊
    Danas jedno brzinsko javljanje jer svaki slobodan trenutak izmedu izdajanja koristim za odmor 😒
    Malisa je od danas presao na bocicu i na 1700 g je. Mora dosegnuti jos nekih 150 da bi presao i topli krevetic. Danas je bila i fizijatrica, od sutra krecemo s edukacijom za baby handling pa ce fizijatrica nadgledat kako nam ide u onom trenutku kada nam dozvole da se mozemo druziti. 
    Price s poroda... Nemojte birati rodiliste po pricama, birajte ga po informacijama koje mozete dobiti od svakog (opremljenost radaone, donosenje stvari, odjel babinjaca i sl.). Uvijek postoje dobra i losa iskustva s poroda, bitno je kakvo je stanje majke u trenutku poradadanja i koliko ce suradivat s babicama 😉
    Rose, nadam se da ce rijesit stvar s novcekima.
    Vidim lijepe busice medu slikicama 😉 cestitam svima na dobrim pregledima i na visokim punim tjednima. 💕
    Dora, bravo za malecku, bit ce prava haharica 😃 nadam se da si i ti dobro.
    Avokado, zao mi je sto ti nisu dozvolili ostanak, u potpunosti razumijem tvoju situaciju i nadam se da ce se ubrzo nesto promijeniti. Pij puno vode da nadode mlijeko i kad dode, smanji unos iste da ti nebi doslo previse pa se zastopalo, kao meni npr jer mi dotad nitko nije dao tu informaciju 😒
    Drzim fige da se brzo ispraksas. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.