Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuža
    19. Svibanj 2020. 19:31

Trudy nisam ti sigurna, malo se raspitaj, ali mislim da se za bebe ispod 6 mjeseci ne smiju bas nikakva etericna ulja.
    Bolje to vidi 😉
    Mamice kako je lijepo vidjeti da je sve super ❤️ Samo vi papajte i brzo ste doma! Dora drzim fige do 1.06. 🤞
    Mene danas sve nest dolje stisce i pritisce. Pa cas mislim da su trudovi, cas da je probava. Uopce to ne mogu skuzit 😂 Ja prvi put uopce nisam imala svoje trudove, a kad su bili ovi trudovi imala sam epiduralnu. Sjecam se samo onog pritiska za izgon. Tak da uopce ne znam kako je to imati trudove i pitam se isto hocu znat da je krenulo ili cu brijat da moram kakat 😂😂😂

• Bebac24
    19. Svibanj 2020. 19:39

fenjer

Rose moja gin je sama ovaj mjesec slala doznaku u hzzo i evo meni je uredno isplaceno, ja nisam imala ama bas nikakve veze s tim ovaj mjesec. Svida mi se to tako, jos i da poslodavcu ne treba nanasati di bi nam bio kraj 😅 novce ces sigurno dobiti, ali mislim sa iducim isplatom.
    Dora, Avokado, CurlySue jako mi je drago da vam bebe tako dobro napreduju, bas se vidi da ste zauzete, neka, samo nek su oni dobri, budete i vi uhvatile ritam! 🥰
    Zmya ja sam se isto odlucila osisati, ali mi muz nesto prijeti da ce onda i on na celavo pa se jos nisam odlucila, ali ja bi do ramena sjeknula i nek je nosi Sava 😂
    bolne sise ima li koja? Znaci bas me jako jako jako bole, toliko da zelim nesto za bolove popiti..

Kakav grudnjak nosis? 

19. Svibanj 2020. 19:40

Bebac24

fenjer

Rose moja gin je sama ovaj mjesec slala doznaku u hzzo i evo meni je uredno isplaceno, ja nisam imala ama bas nikakve veze s tim ovaj mjesec. Svida mi se to tako, jos i da poslodavcu ne treba nanasati di bi nam bio kraj 😅 novce ces sigurno dobiti, ali mislim sa iducim isplatom.
    Dora, Avokado, CurlySue jako mi je drago da vam bebe tako dobro napreduju, bas se vidi da ste zauzete, neka, samo nek su oni dobri, budete i vi uhvatile ritam! 🥰
    Zmya ja sam se isto odlucila osisati, ali mi muz nesto prijeti da ce onda i on na celavo pa se jos nisam odlucila, ali ja bi do ramena sjeknula i nek je nosi Sava 😂
    bolne sise ima li koja? Znaci bas me jako jako jako bole, toliko da zelim nesto za bolove popiti..

Kakav grudnjak nosis?

Nikakav 😂🙈 

Vucica
    19. Svibanj 2020. 19:55

fenjer

Bebac24

fenjer

Kakav grudnjak nosis?

Nikakav 😂🙈

😂😂😂 Poznato

19. Svibanj 2020. 19:59

Dora, Avokado, Curly, drago mi je da bebači napreduju i da je sve ok. Avokado, žao mi je da nisi s bebom. 😏

Sluzni čep - nemam iskustva. Ne znam kada mi je ispao ali znam da ga baš ima kada otpadne odjednom ali on se može guliti i pomalo pa da bi ne primjetimo.
    .
    Trudovi - moji nisu bili kao nagon za wc vec kao jako bolna menstruacija i leđa.😩😩😩😩

Koliki su normalni otkucaji srca? Spojila sam si onaj sat narukvicu i otkucaji mi u mirovanju idu od 87-90. I sada sam uznemirena je li to visoko i baš osjećam to srce, točnije lupanje.😩🤔

Zmya, kosa ti je prekrasna 🥰

• Bebac24
    19. Svibanj 2020. 20:05

mrvičak

Dora, Avokado, Curly, drago mi je da bebači napreduju i da je sve ok. Avokado, žao mi je da nisi s bebom. 😏
    .
    Sluzni čep - nemam iskustva. Ne znam kada mi je ispao ali znam da ga baš ima kada otpadne odjednom ali on se može guliti i pomalo pa da bi ne primjetimo.
    .
    Trudovi - moji nisu bili kao nagon za wc vec kao jako bolna menstruacija i leđa.😩😩😩😩
    .
    Koliki su normalni otkucaji srca? Spojila sam si onaj sat narukvicu i otkucaji mi u mirovanju idu od 87-90. I sada sam uznemirena je li to visoko i baš osjećam to srce, točnije lupanje.😩🤔
    .
    Zmya, kosa ti je prekrasna 🥰

Do 110 je normalno pogotovo u trudnoci 😊

• Bebac24
    19. Svibanj 2020. 20:06

fenjer

Bebac24

fenjer

Kakav grudnjak nosis?

Nikakav 😂🙈

Ahaha poznato i meni. Ja pocela sad stavljat za dojenje ovaj jer nemam vise potkosulje ispod majica. 
    Normalno je da bole i proci ce. Mene je najvise bolilo oko 8-14tj i sad me bradavice i unutra bas bolit pocelo a mali ih jos vrti sa prsticima 🤦‍♀️🤦‍♀️

19. Svibanj 2020. 20:08

Bebac24

fenjer

Bebac24

fenjer

Kakav grudnjak nosis?

Nikakav 😂🙈

Ahaha poznato i meni. Ja pocela sad stavljat za dojenje ovaj jer nemam vise potkosulje ispod majica.
    Normalno je da bole i proci ce. Mene je najvise bolilo oko 8-14tj i sad me bradavice i unutra bas bolit pocelo a mali ih jos vrti sa prsticima 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja sam pokusala sa sportskim i sa obicnim, ali jos vise mi curi kolostrum kad obucem grudnjak pa ne nosim nikakav 😂 ali bas me nesto gadno bole danas, valjda ce bit bolje sutra, idem se istusirat pa mozda prode 🙈🙈

Rose1
    19. Svibanj 2020. 20:12

Fenjer eto, vidis kako se moze, lijeni su eto sto je😤😤😤uh...a bas mi sad trebaju novci, a eto...
    Trudy hvala ti na info, mozda svoje posaljem 

💙

kaktusica
    19. Svibanj 2020. 20:15

Avokado, Curly bas sam sretna da bebaci lijepo napreduju i rastu 😍😍 Znam da vam je objema tesko i nasoj Dori naravno, ali doista nislim da jw ono najgore sada iza vas i nece proci jos dugo i bit cete sa svojim bebacima doma i s tatama i bakama i djedovina 🥰🥰
    Trancie preslatka je dekica, bas jelagana za ljeto 😍 A plaza je fenomenalna 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.