Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    15. Svibanj 2020. 22:59

Avokado draga cestitam od srca, takodjer i tateku 🥰🥰
    Bravo za malenog, veliki je vec, brzo ce on iz inkubatora k tevi na kožiranje i rooming, normalno da su ga malo stavili na promatranje, al bit ce to sve brzo iza vas! Cestitam jos jednom!! 💙🥰🥳🥳🍰 juuupi nova krafnica!!!!🍩
    Curke, idem malo ubit oko, bio mi je bas dan svakakav, prvo ujutro saznam da je Ivica na pune dvije kile i budem ludjacki sretna..onda odem na koziranje s Maricom i taman me pedijatrica zahalta da moraju oboje dobit transfuziju krvi, a to je citava procedura sa vadjenjem krvi svima troma nama, onda slanje u petrovu 3 pa iz petrove na rebro na postupak ciscenja krvi i onda tek stize k nama..evo prije sat i pol je stigla krv i sad primaju..braunile vece od rucica, opet jadni ispikani, uh bas mi je tesko sve skupa, taj vrtlog emocija i zbilja konstantne brige..
    Pepili bravo, samo nemoj kao cure pojest zalihe er si blizu termina pa neces stic obnovit!
    Selena, ja sam ti vec prije pisala za baby monsters da su mi stvarno dobra, nadam se da ih ides gledat u cutie cloud jer su se tamo bas potrudili lijepo isprezentirat sve..
    Meni su ta 2.izbor, ovisi kako ce bit s parama kad izadjemo.
    Laku noc lijepe moje krafnice slatke 😘😘

kaktusica
    15. Svibanj 2020. 23:06

Avokado jeeeeeiiiiii 🥰🥰💞🥳 Cestitam vam.na malom.decku!!! Ma.bitno da je sve proslo ok, uf al ai nas zabrinula. Ljubimo vas puno puno puno 💞🥰🥰😘😘
    Dora odmori se i ti lavice nasa 😘 Zasto moraju na transfuzije?

Trancie
    15. Svibanj 2020. 23:12

Avokadooooo napokon!!! Draga cestitam ti od srca na malom dj3caku, drago mi je da je sve proslo ok!! Uvik stavljaji tu djecu ranije rodjenu u inkubator ili topli krevetic... meni su priji bebu od proc 3 kg stavili jer je terminski ranije rodjen... bolje da ga promatraju, brzo je on stobom. Do tada odmori i dodji sebi 💗
    Dorice drzi se, bit ce oni super... hrabri su to lavici 💜

Fluffy
    15. Svibanj 2020. 23:14

Avokado, cestitam na malom djecacicu😍😍😍 neka si nam se javila i nek je sve dobro proslo. Fino se odmori sad i divi malom cudu 👼🥰. 
    Mare, jesi li bolje? Jesu prestale kontrakcije? 
    Setnja- ja se isto trudim dosta setati,..svaki dan bar 2-3 km. Vikendom napravim i do 20 s muzem u setnjici. Oticete li vi cure setalice 😀 meni to bude tako strasno oteceno nakon setnje da sake ne mogu otvoriti do kraja bez osjecaja nelagode i boli😅

Fluffy
    15. Svibanj 2020. 23:16

Dora draga, drzi se i nemoj se nervirati. Bebice su u najboljim rukama i sve sto im rade znas da je za njihovo dobro. Bit ce to veliki i snazni lavici 😀😀 lijepo se odmori i naspavaj, laku noc 😘

Faustina
    15. Svibanj 2020. 23:19

Avokado, hvala ti na javljanju i cestitke od ❤ na radjanju malog cuda! 😇
    Ja vas i dalje redovno citam i veseli me svaka lijepa vijest! ❤ Nadam se da je kod M sve u redu s tim bolovima sada da ce se javiti... 
    Meni jecdanas tako jaki pritisak dolje... i vaginalni i analani...i csto mi se javljaju te BH kontrakc. Sto me potaklo da napokon spremim torbu za rodiliste do kraja (valjda)... 
    Cula sam da od 18.5. Vinogradska dopusta prarnju. Nadam se da je tocna info...
    Svima vam zelim mirnu i prospavanu noc! 😇

36+2

Fluffy
    15. Svibanj 2020. 23:24

Gore sam mislila napisati 10 km, ne 20 😂😂😂 toliko aktivna nisam bila ni prije trudnoce 😂😂

• indy34
    15. Svibanj 2020. 23:31

Avocado cestitke od srca svim troma ..tebi bebi i muzu ...veliki momak .  Uskoro ces sigurno da ga vidis samo se strpi samo je vazno da je sve uredu ...Dora sta tebi reci Ivica svaka cast na gramazi ,a sto se tice krvi vjerujem dati je bolno gledati al i sama znas dosad je sve islo dobrim putem hvala bogu icice i dalje imaju oni razlog za to ...e visjeces sad posle ove tranhsfuzije kad krenu da rastu ....😘😘😘😘nedajte se sta je to sad za vas ??

elena26
    15. Svibanj 2020. 23:33

Čestitke Avokado i suprugu na vasem malom slatkom deckicu 😍 malo se on samo sunca u inkubatoru ali sigurno ce brzo biti s vama kao i suprug 🥰
    Zelim vam svako dobro i brz oporavak! 🧸💙

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Ely
    15. Svibanj 2020. 23:35

Avokado čestitam!! Bas mi je drago da je sve prošlo dobro, svi smo se malkice zabrinuli. Još jedna bebica krafnica ❤️ Odmori se, zaslužila si :))
    Fluffy svaka čast na tim kilometrima ženo! Ja sam isto dosta hodala dok me kontrakcije nisu prikovale za krevet. 
    Od sinoć su mi kontrakcije nepodnošljive. Mislila sam sinoć Da ću roditi. Stomak se stvrdne svako malo (ali nepravilni Razmaci), a bolovi kao menstrualni su tu. Već sam išla kod doktorice prošli tjedan zbog toga, pa ki glupo bilo da sada ponovno idem u bolnicu, kada su bolovi isti, ja zatvorena bila tada na pregledu, a još uz to uzimam utrogestan svakako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.